Dersom Donald vinner, vil han på sin første dag i Det Hvite Hus være 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel

7077Wikileaks avslører igjen Clintons innflytelse i CNN Kristne ser Guds tall i Donald Trump. 777 er i følge noen kristne et spesielt åndelig tall, mens gamblere snakker om “lucky seven”. I følge Bibelen er sju er også et hellig tall, fordi dette tallet er meget hellig for jødene. Mange av jødenes høytider varer i sju dager. Jødenes spesielle lysestake, memoraen, har sju armer. I en av skapelsesfortellingene forteller det at verden ble skapt på sju dager tilsammen, Gud skapte på seks dager og hvilte den siste dagen. Derfor er søndag hviledag for de fleste mennesker og derfor er mange butikker stengt. Sju er også satt sammen av tre som er guds tall, og deriblant fire som er verdenstallet. På basis av dette finner enkelte det bemerkelsesverdig at Donald Trump vil være nøyaktig 70 år, sju måneder og sju dager gammel. Tilfeldig? Kanskje, men enkelte tror det er guddommelig inngripen

lock-her-upDagen før dagen er både Hillary Clinton og Donald Trump optimistiske med tanke på morgendagens valg. Men er det Guds finger vi ser i funksjon med Donald Trump og den bemerkelsesverdige folkelige oppslutningen han har fått? Jeg har nå bivånet tre av hans valgmøter, og det er ikke tvil. Verken Barack Obama eller Hillary Clinton som får drahjelp av ulike artister og stjerner -samler på langt nær de mengder tilhørere som Donald Trump gjør. Tusener på tusener flokker seg rundt Donald Trump og mange blir avvist ved dørene fordi det er absolutt fullsatt. På nettet følger titusener på titusener Donald Trumps valgmøter -og Donald har i hvert fall lykkes med å skape glød og entusiasme for at USA står foran en veldig omveltning. Når Donald toger inn i Det Hvite Hus skal korrupsjonen bli vasket ut og massene roper taktfast “Lock Her Up” når han snakker om “Crooked Hillary” og hennes massive korrupsjon. Det at FBI nå har bestemt seg for å droppe videre etterforskning tolkes som nok et bevis for at valget er rigget.

President Donald Trump
Om bare et knapt døgn vil amerikanerne gå til valgurnene og gi sin stemme til den de tror vil være det beste valget. Dersom Donald Trump vinner valget den 8 november, er det noe med hans fødselsdag som har fått oppmerksomhet. Donald Trump var født den 14 juni 1946. Hvis du hopper 70 år frem fra den datoen, skriver vi 14 juni 2016. Skriver vi ytterligere sju måneder frem kommer vi til 14 januar 2017. Og legger vi til ennå 7 dager vil vi komme til 21 januar 2017, som vil være president Donald Trumps første hele arbeidsdag i Det Hvite Hus. Selvfølgelig vil han bli innviet den 20 januar, men han vil da bare være utøvende president en halv dag. Guds finger? Tja, men dagen før dagen må vi smake på dette med president Donald Trump. For noen en tilnærmet katastrofe på størrelse med børskrakket i 1929 og andre verdenskrig tilsammen. For andre en gledens
cnn-korruptdag som bringer håp men også skrekk og spørsmål om hva fremtiden med president Donald Trump vil bringe. Wikileaks slapp i dag nye 8000 eposter som blant annet avslører at ansatte i staben til Democratic National Convention skrev spørsmålene CNN anker Wolf Blitzer skulle stille når han intervjuet Donald Trump. Med andre ord har de røster som har omtalt CNN som “Clinton News Network” fått mer enn nok av beviser på at CNN er med på riggingen av valget. Men kan alskens korrupsjon, manipulasjon og en fiendtlige media stoppe Donald hvis det er Guds finger?  Om noen timer får vi svaret. (Foto You Tube)

20 tanker om “Dersom Donald vinner, vil han på sin første dag i Det Hvite Hus være 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel

  • Som sagt: bibelens tallmagi er ikke guddommelug, men uttrykk for menneskers fascinasjon for tall og mysterier i en kompleks og uforståelig verden. Kineserne frykter tallet fire, kristne elsker tallet sju, formdansen foretrekker tre framfor to og då videre. Dette har ingen annen betydning enn at det utløser følelser og stimulerer fantasier av ulikt slag. Det er en stor mengde forskning som viser hvor lett påvirkelige vi alle er, hvor mye feil vi kan ta, hvor dårlig vi husker og så videre og så videre. Hjernen er et fantastisk instrument som hjelper oss gjennom livet, men vi må ikke tro alt vi tilsynelatende ser og hører og opplever. Placeboeffekter, synsbedrag, hallusinasjoner såvel som religiøse åpenbaringer er ikke tegn på dn syk hjernen, men tvert om på en velfungerende og kreativ hjerne.

 1. At Gud bruker tall, ser vi klart og tydelig i Bibelen, og jeg har også opplevd det ganske betydelig i eget liv.
  Blir spennende imorgen!

  • Her er vi enige. Gud bruker tall.
   Det blir en spennende valgnatt.
   Dog syntes jeg det er rart at nordmenn flest ser ut til å ensidig være for Hillary Clinton..
   Jeg har lenge ønsket en annen kandidat enn Trump.
   Men jeg syntes faktisk at når man summerer alt, Hillarys abort syn, Hillarys korrupsjon, massemedias samarbeid med Clinton kampanjen, spørsmål som blir gitt den ene kandidaten på forhånd og nå dette siste med Wolf Blitzer i CNN -viser jo at media i hvert fall er rigget og ensidig pro-Hillary.
   Jeg er nesten forbauset over hvordan norsk media klarer å overse slikt. Hadde det vært Donald som hadde fått spørsmålene på forhånd hadde dette vært massivt slått opp i media.
   Hadde det vært Donald kampanjen som skrev spørsmålene CNN skulle stille til Clinton, hadde det også blitt slått opp stort, her hjemme. Men når det gjelder Hillary…ikke en setning.
   Snakk om objektiv norsk pressedekning av dette.
   Her sitter Hillary-positive nyhetsredaktører og siler vekk Hillary ubehagelige nyheter og de nærmest feiret at FBI sjefen i går valgte å avslutte Epost etterforskningen av Hillary.
   To dager før satt han å sa at det ville ta mange uker..
   Uansett, jeg har aldri sett maken til valgkamp.
   Den har inneholdt “alt”

 2. Tallmagien i Bibelen er like innbilt som kodene. Menneskehjernen er utviklet til å finne mønstre og tolke tilfeldigheter som meningsfulle. Slik var det i oldtida, slik er det fortsatt. Vi kan ikke avlære den egenskapen og disse følelsene, men vi kan forstå fenomenet og dermed innse selvbedraget. Det blir mye morsom underholdning av surret hos dem som tror at tallene virkelig forteller noe sant. Og mye trist galskap. Har møtt flere som har latt livet blitt styrt av tilfeldige tall de har plukket ut i de uendelige mengdene de møter hver dag.

  • Leter vi desperat nok, finner vi “hellige” tall litt overalt.

   En annen morsomhet er selvsagt at de som virkelig tror på en allmektig guddom ikke innser hvor klønete tungvint denne guddommen meddeler seg og kommuniserer sitt livsviktige budskap. Gud er i sannhet en elendig formidler.

  • Arin:
   Er du seriøs? Mener du at Gud ikke bruker tall til å tale i Bibelen?? Da er du nok i mindretall, og har kanskje ikke satt deg godt nok inn i det..

   Jeg er dog enig med deg i resten, at det dukker opp mange tall i hverdagen som sikkert noen veldig få kan la styre hverdagen.

  • Du har tydeligvis ikke så mue erfaring med dette selv Arion.

   Bygger du dine sterke meninger om bl.a andres opplevelser på noe du selv ikke har opplevd?

 3. Tidsperiodane ligg fast.

  Etter 6 dagar eller 6000 år kjem sabbaten eller 1000-årsriket.

  https://www.youtube.com/watch?v=taqnOZpWMhk

  https://www.youtube.com/watch?v=LemTaPCIkTc

  Det einaste som i grunnen er spennande er kven denne personen vert, som skal setja seg opp mot Gud.

  “Kongen skal gjøre som han vil, opphøye seg og gjøre seg større enn alle guder. Mot Gud over gudene taler han uhørte ord. Han har lykken med seg inntil vreden tar slutt. For det som er fastsatt, må skje… han gjør seg selv større enn dem alle….. Han rekker hånden ut mot land etter land, heller ikke Egypt slipper unna. … Da skal rykter fra øst og fra nord skremme ham, og han drar ut med stor vrede for å slå mange med bann og utrydde dem. 45 Han slår opp sitt kongelige telt mellom havet og det herlige, hellige fjell. (TEMPELHØGDA) Daniel 11

  Israels beste ven kallast han i starten, men så sviktar han nasjonen Israel grovt.

  Eg har alltid trudd det vert GeOrGe eller GOG, slik Sanhedrin skriv.
  http://www.templeinstitute.org/megillat-bush.htm

  Det er så mange idear rundt dette valet og eg ser med spenning fram til korleis det heile utviklar seg.

  Denne dama med sitt ekle helvetessyn får me håpa tek feil.
  https://www.youtube.com/watch?v=6-eOLOSXYaU

 4. Valget vil vise at de fleste “profetier” om valget på youtube, er løgn og bløff. Den-de som tippet Hillery ser ut til å være heldig med tipset sitt. Etter å ha lest om kandidatene og sett en dokumentar om “ulvene”, slår tanken meg, Har ikke en nasjon som USA noe bedre å stille opp med? Begge er jo “døden i gryta” Jeg håper likevel på et under. Trump
  virker å være et bedre valg enn den okkulte storløgneren Clinton

 5. Kjell: vi er enige om at det er to elendige kandidater. Men, det kunne så sannelig vært stilt mange flere og kritiske spørsmål i media om Trump. Hvorfor har han som den første kandidaten noensinne sluppet unna med å ikke offentliggjøre selvangivelsen sin?

  Ut fra et kristent perspektiv, mener jeg i sum at Clinton er et langt bedre alternativ. Men, det handler mest om at Trump fremstår som komplett udugelig! Tidligere har jeg hatt store problemer med å forstå at kristne nordmenn har kunnet stemme FRP(er nok ikke så mange, når det kommer til stykket), og jeg forstår ihvertfall ikke at kristne amerikanere kan stemme på Trump!

  Når jeg ser intervjuer og bilder av mennesker som skal stemme på Trump, så ser jeg likheter med svært mange av de som stemmer FRP: enkle, enfoldige og naive sjeler.
  “Make America great again”. Selvsagt vil de ha en som skal gjøre Amerika stort igjen! Og en som skal hjelpe “alle”:-)

  • Å bli møtt med argumenter er helt greit. Du merker det sikkert ikke selv, men du fremstår i innlegget med en utrolig stemplende og fordømmende holdning. Ja det kan nok føles behagelig å leve i “de-som-tenker-annerledes-er-idioter”- bobla, men kanskje en smule ydmykhet på at andre kan tenke like riktig enn man selv kan være en skikkelig øyeåpner.

 6. Kristofer; nå forholder deg seg faktisk slik at det er blitt gjort undersøkelser som tydelig viser at den gjennomsnittlige frp-velger er mindre intelligent enn gjennomsnitts-nordmannen, har mindre utdanelse og lavere inntekt.
  Det kan se ut til at det samme er tilfellet, når det gjelder de som stemmer på Trump.

  • Greit nok. Mitt svar på det:

   For det første:
   Det er et gjennomsnitt, og det er små forskjeller. De fanger opp noen grupper med lavere intelligens, at de klarer det tyder kanskje på litt høyere intelligens?

   Det 2.:
   Når bør (litt) høyere intelligens et tegn på at politikken er bedre eller mer riktig?
   Skal vi sette de 100mest intelligente personene i verden til å styre, og så vil alt bli bedre?

   For det 3.:
   Personlig scorer jeg høyt på iq-tester, og kunne vært Mensa-medlem. Betyr det at mine politiske meninger er mer riktig enn en person m middels intelligens?

   For det 4.:
   Argumentet du bruker er jo for øvrig nettopp fordømmelse og stemplende. Men ikke så mye annet.
   Etterlyser dermed nok en gang ydmykhet for at de som tenker annerledes enn deg kan ha rett…
   (Men for all del, jeg brukte noen tiår på det selv… :))

 7. Forstår at det kan være vanskelig å godta at vi ikke kan stole på egne opplevelser og egne erfaringer. Menneskehjernen er fullstendig upålitelig når det gjelder å oppfatte verden korrekt. Alle psykologiske undersøkelser viser det. Vi lurer oss selv. Vi ser mening i det meningsløse og lar følelser påvirke det meste. Det er utallige og entydige forsøk som viser at menneskehjernen virker slik. Ikke noe å gjøre med, men det hjelper å være klar over at opplevelsene og tolkningene våre er fullstendig upålitelige. Alle er ofre for mange typer illusjoner, vrangforestillinger og selvbedrag. Det er viktig å være klar over, ikke minst i politikk, religion og alle typer vurderinger som får konkrete følger i aktiv handling.

 8. Oi. Beklager alle skrivefeil. Men vår fantastisk kreative hjerne hjelper oss også her; den tolker stavefeil og bestemmer hva som skal være riktig nettopp ut fra hva vi forventer og har lært. Ja, sinnet er et uendelig avansert hjelpemiddel! Men pålitelig i forståelsen av sannhet? Nei, slett ikke!

  Det kan sies uendelig mye om hvor lett vi lar oss lure av alle slags følelser og mentale merkverdigheter. En morsom ting er for eksempel hvor kreativ hukommelse er; minnene rekonstrueres på nye måter hver gang vi henter den frem. Eller hvordan ulike følelser og personligheter gir fullstendig ulike tolkninger av den samme virkeligheten.

  Nei, ingen skal fortelle meg at religiøse påstander basert på egne erfaringer og inderlig følte opplevelser har noe med sannhet å gjøre.

  Nettopp fordi religion er uten hold i dokumenterbare kunnskap, men bare baserer seg på løse påstander, følelser og fantasier, blir det uendelige krangler om tolkninger blant troende.

  Og: som skeptiker er jeg selvsagt like lettlurt som alle andre. Slik virker vi. Sånn er det bare.

  Det er jo mye større konflikt mellom dem som tror, om alt mulig egentlig, enn mellom troende og ikke-troende. Religionskriger, teologisk debatt og sekterisme er bare resultat av meninger fundert på hjernebedrag.

  • Veldig sant og riktig mye av det du skriver i de innleggene Aron, uten tvil.

   Det er bare tolkningene og bruken av disse fakta, jeg ønsker å se nærmere på.

   Tar man det du sier her til det ytterste, kan vi jo verken vite eller være sikker på noe til helst.. uansett man hva mener, hører, ser eller opplever, kan man ikke stole på det, for hjernens tolkning er usikker. Slik kan man ikke ha det, både liv, samfunn og sosialt samspill blir meningsløst.

   Jeg mener vi må finne en balanse i dette. Joda, mye tilfeldig skjer som Jan se spesielt ut. Men som troende lærer man seg etterhvert når det er snakk om noe annet.

   Jeg bruker å si at første gang du får 7 rette i Lotto, jubler du. Når du får deg to uker på rad jubler du enda høyere.
   Når du får det tredje uke på rad blir du taus, mens fjerde gang på rad så skjønner du at noen tuller med trekningene.

 9. Kristofer, “revisor”, nå også som selverklært geni:-))

  Dersom du hadde så høy IQ, hadde du nok klart å fake revisor litt bedre:-))

  Jeg møtte en gang en bonde som skulle stemme FRP. Det viste seg at han var svært glad i alkohol, og i og med at FRP dengang lovet å senke avgiftene drastisk og øke tilgangen betraktelig, så ville han naturlig nok stemme på dem.
  Det han ikke klarte å forstå, var at det samme partiet ønsket å ta fra ham levebrødet hans, ved å kutte ut subsidiene til landbruket.
  FRP legger ut “agn” i alle leire, og får napp av de enfoldige. Det samme skjer med kristne “Israel-fanatikere”. FRP har visstnok sagt noe om at de er “Israel-venner”, så da overskygger det ALT! De har ellers en politikk som er helt på kollisjonskurs med kristne verdier, på nær sagt alle områder.

  Trump har lovet at alle skal få det bedre; han har laget seg et slagord som passer til hans ekstraordinært pompøse og arrogante væremåte; “Make America great again”. Og det høres jo kjempeflott ut:-)

  På spørsmålet ditt om det vil være en fordel om politikerne er intelligente, så er svaret selvsagt JA. Det er nok av eksempler på folk som aldri skulle vært politikere, både på lokalt og nasjonalt nivå.
  Men, intelligens er naturlig nok ikke nok i seg selv. Kunnskap og sosial intelligens er kanskje aller viktigst?

  • Du fortsetter med kverulering ser jeg. Sarkastisk overfor en person du aldri har møtt. Og bruker janteloven som argument og alibi.

   Selvsagt bruker FrP enkeltsaker for å sanke stemmer. Samtlige partier gjør jo det, eller?

   Godt poeng det med bonden og alkoholpris. Det tragiske er det kanskje er helt anologt til noe vesentlig mer dramatisk:

   Venstresiden har stort flertall (ca 80%?) blant arbeidsledige, trygdede og offentlig ansatte. For å sikre flertall, så kjører de en politikk som legger til rette for enda flere…… arbeidsledige, trygdede og offentlig ansatte. Altså de som får lønn fra staten. Dessverre tenker mange arbeidsledige, trygdede og offentlig ansatte ikke at dette på et gitt tidspunkt vil ta fra dem levebrødet….

   Hvis man er litt intelligent, så synes man kanskje det er bedre at en bonde mister jobben, enn at stemmesanking velter et helt land? Så kanskje ikke FrP var så dumme likevel?

   Hvordan tror du man best kan lære ydmykhet til en person som tror at alle som tenker forskjellig fra han selv er idioter?

   Du jobber kanskje i det offentlige selv?

   Ven

Det er stengt for kommentarer.