Den vestlige isoleringen av Russland vil koste forbrukere dyrt og føre til forsterket mat og produktmangel

Den vestlige verdens innføring av sanksjoner mot alt som lukter av Russland vil slå tilbake på oss selv. Gjennom å forby import av alt som kommer fra Russland, inklusiv hvete fra det østlige Ukraina, og forby russiske frakteskip å bruke europeiske havner, vil dette forsterke den pågående globale krisen i forsyningslinjene. Russiske skip blir nå nektet å legge til havn i europeiske havner og allerede etter få dager med krig, har prisene på råvarer steget betydelig på de internasjonale råvaremarkedene. Prisen på hvete hvor svært mye kommer fra Europas kornkammer (det østlige Ukraina) har gjort kraftige hopp, og det samme gjelder oljeprisen som tirsdag var opp nærmere 10 prosent.

Mat og produktmanglen som verden nå opplever som en følge av Corona-pandemien, ideen om “the Great Reset” og globalistenes totale krig mot forsyningskjedene blir nå forsterket av de vestlige sanksjoner mot Russland. Selv om det er Russland som først vil få kjenne på effekten av de internasjonale sanksjonene, vil det etterhvert bli forbrukere i Europa og Amerika som må betale prisen for de vestlige sanksjonene mot alt som smaker av Russland. Christian Westbrook som står bak Ice Age Farmer mener at dette som skjer i forbindelse med krigen i Ukraina, er et ledd i globalistenes agenda for å innføre “The Great Reset” av verdensøkonomien inklusiv matvarene vi eter. Hadde folk i Vesten hatt den minste peiling på hva slags konsekvenser dette globale Russlands-hatet vil få, hadde de protestert. Ice Age Farmer la tirsdag ut sin siste oppdatering om hans hovedtema -som er hva som skjer med den globale matforsyningen og om globalistenes store plan om å gjennomføre sitt lenge planlagte “Reset”

 

Én tanke om “Den vestlige isoleringen av Russland vil koste forbrukere dyrt og føre til forsterket mat og produktmangel

  1. Hele globalelitens poeng er å ødelegge alt som heter vestlig middelklasse. Tilbake står verden med en global overklasse der resten av verden forblir en fattig underklasse som ikke eier noe.

    Husk det er Satans planer vi står overfor, og hans nærmeste talsmenn : Schwab, Soros, Støre, Rotschild, Rockefeller, Macron, Solberg, Løfven, Trudeau – ja hele Davos- og Bilderberger-eliten & co.

    Folkene er så forblindet og fordummet av deres lydige løpehunder i presse, medier, byråkrati, skoler, universiteter og statlige maktorgan at de ikke ser at de ranes og ribbes til skinnet i langsom kino. Tenk at ARBEIDERpartiet ledes av en multimillionær med 140 millioner på bok, luksusbolig i Oslos dyreste strøk.

    Jeg må simpelthen gni meg i øynene hver morgen når jeg scanner nyhetene og ser hvor lett det er for Djevelen å narre dere trill rundt. Verst er det dog at de aller, aller fleste vil miste sine evige liv her på jorden fordi de blant annet ikke vil påkalle Jehovahs Navn eller leve i samsvar med Hans kjærlige hensikter.

Det er stengt for kommentarer.