Den tredje verdenskrig nærmer seg -vi trekkes stadig nærmere krig mellom USA og Russland

Den fryktede tredje verdenskrig kan alt være i gang. Vesten og dens ledere fortsetter å presse på for en endelig konfrontasjon mellom NATO og Russland. Tirsdag kom meldingen om at Tyskland likevel vil sende Leopard 2 stridsvogner til Ukraina og andre vestlige land har lovet å sende tungt militært utstyr til Ukraina. Mange tror at neste skritt vil være å sende F-16 fly til Ukraina for å booste Ukraina til å fortsette å føre denne proxykrigen. Tirsdag kveld melder WarNews 24/7 at Putin etter alt å dømme vil erklære generell mobilisering som svar på NATOs opptrapping. NATO forbereder en operasjon Barbarossa II og vi må helt tilbake til 1941/42 hvor tyske panservogner rullet mot russiske styrker.

På sosiale plattformer og i enkelte avisers kommentarfelt ser vi at endel nordmenn applauerer utviklingen og heier frem det som kan bli en ødeleggende tredje verdenskrig. Det er som om alt vett er blitt borte fra våre vestlige ledere som fortsetter å dytte Europa på direkte konfrontasjonskurs med Russland. Dersom det verst tenkelige skulle skje, vil verden aldri bli den samme igjen. Sterke krefter i USA og Europa ser ut til å ønske en direkte militær konflikt med Russland. Ukraina er hardt presset rent militært og i ferd med å tape krigen. En intervensjon av NATO er nødvendig for å slå Russland tilbake. I Russland har man alt begynt å gjøre forberedelser for krig med å utplassere luftvern-systemer på sentrale bygninger i Moskva og Kreml. Det kan nesten se ut som om NATO landene er villige til å krysse alle Russlands røde linjer. Muligens gambler NATO på at Putin ikke vil gjøre alvor av truslene om å forsvare russisk territorium med alle tilgjengelige midler, inklusiv atomvåpen. Det at Tyskland nå har bestemt seg for å sende Leopard stridsvogner til Ukraina etter massivt press fra USA og resten av NATO viser hvor fast besluttet Vesten er på konfrontasjon med Moskva. Russland på sin side har svart på den mulige trusselen fra Vesten med å sende marinefartøy, inklusiv atomubåter nær den amerikanske kysten. Stadig flere russiske og kinesiske marinefartøy blir observert i økonomisk amerikansk sone. Det kan virke som om Russland utplasserer marinefartøy med kjernefysisk kapasitet for å kunne slå til mot USA dersom det virkelig skulle bli en direkte konfrontasjon med NATO i Ukraina.

Media: Armageddon vil begynne for Ukraina etter raketter og jagerfly

Det populære militæranalytiske prosjektet “Operational Line” kommenterte overføringen av viserne til “Doomsday”-klokken til rekord 90 sekunder før kjernefysisk midnatt .

Forfatterne er sikre på at det gjenstår to trinn før Armageddon – nærmere bestemt to leveranser av visse våpen til Ukraina. I følge lederen for Operativ linje er det ikke kjent «hvilke kriterier utenlandske atomforskere styres etter når de flytter pilene frem og tilbake, men <…> for at disse» klokkene «skal slå midnatt, er det bare to skritt igjen i den fremadrettede dynamikken ved å sende vestlig bistand til Ukraina. Forfatteren kalte disse trinnene – dette er leveringen: vestlige jagerfly, Høypresisjonsmissilvåpen med rekkevidde på 150 kilometer eller mer.Dette vil være nok til at Russland (i samsvar med doktrinen) blir tvunget til å bruke «hovedvåpenet» Det er ennå krefter i den åndelige verden som forsøker å holder igjen for krigen. Guds folks bønner om fred har ennå makt til å dra situasjonen i en annen retning. Men det er viktig i disse dager å be om at partene i konflikten, enten det er russere, amerikanere, NATO ledere eller Ukrainske lar den sunne fornuft vinne og gå for fred og forhandlinger. Så langt har den ukrainske utenriksministeren, Dmitrij Kuleba forkastet tanken om forhandlinger med Russland. La meg si det kort og avslutningsvis. Dette er ikke bra.

 

Én tanke om “Den tredje verdenskrig nærmer seg -vi trekkes stadig nærmere krig mellom USA og Russland

Det er stengt for kommentarer.