Demokratenes sinne og sykelige hat mot presidenten slår tilbake på dem selv -Mike Pence kaller Pelosi`s stunt for uverdig

Raseri og et sykelig demokratisk hat mot presidenten satt sitt preg på nattens “state of the union” tale. Demokratene og Nancy Pelosi er så hardt rammet av Trump derangement syndrom at de har mistet all selvrespekt

I natt holdt USAs president en av sine mektigste taler noensinne hvor han trakk frem det faktum at USA går så det suser. Imidlertid hater demokratene presidentens suksess og verst ut kom Nancy Pelosi som nærmest oppførte seg som ei ondskapsfull heks da hun demonstrativ rev i stykker kopien av president Trumps tale. Nancy som nå utelukkende er “speaker in the house” i navnet ville ikke en gang reise seg for å hedre en farget jente som opplevde sitt største øyeblikk da USAs president gav til kjenne at hun ville få stipend til å ta videre utdannelse. Aldri tidligere i historien har demokratene fyrt så opp under hatet og raseriet som har drevet frem en meningsløs riksrettsprosess. For oss som som følger med på hva som skjer i USA er det åpenbart at “Trump derangement syndrom” fullstendig har fortært den siste rest av fornuft og menneskelighet i det nye sosialist-demokratiske partiet som engang hadde en menneskelig side. Nå er alt vett og all menneskelighet erstattet av et blindt frådende raseri

En som reagerer sterkt på Nancy Pelosi`s åpenbare forakt for president Trump og de mange amerikanere som gav sin stemme til presidenten under valget i 2016 er visepresident Mike Pence som omtaler det hele som “en nytt lavmål”. I intervjuet med Fox News sier Pence at han først i ettertid så hva som hadde utspilt seg og han undres også på om det var Trumps tale hun rev i stykker, eller konstitusjonen,” sier Pence som mener det hele var svært uverdig. “Speaker Pelosi just ripped up: One of our last surviving Tuskegee Airmen. The survival of a child born at 21 weeks. The mourning families of Rocky Jones and Kayla Mueller. A service member’s reunion with his family. That’s her legacy,” skriver Det Hvite Hus i en formell kommentar til Nancy Pelosi`s uverdige stunt i etterkant av presidentens tale.

Speaker Pelosi just ripped up:

One of our last surviving Tuskegee Airmen.

The survival of a child born at 21 weeks.

The mourning families of Rocky Jones and Kayla Mueller.

A service member’s reunion with his family.

That’s her legacy.

Også You Tube profilen Tyler Zed har i dag kommentert Nancy Pelosi`s psykelige opptreden i sin video som har fått navnet NANCY PELOSI TANTRUM. I videoen som også viser en sekvens der senator Chuck Schumer snakker til en tom stol eller de usynlige åndsmakter som ser ut til å være tilstedeværende i senatet under riksretts-farsen. Hvem snakket egentlig Chuck Schumer til har folk spurt seg i etterkant av klippet som viser den demokratiske senatoren snakke med “noe” i en tom stol.

Fox news Sean Hannity avslører i videoen under hvor fortært og inntatt demokratene er av sitt innbitte hat mot president Trump som i kveld vil bli frifunnet i senatet for de falske anklagene som er rettet mot ham

14 tanker om “Demokratenes sinne og sykelige hat mot presidenten slår tilbake på dem selv -Mike Pence kaller Pelosi`s stunt for uverdig

 1. Tja…. Hva med ditt eget hat, Kjell ? Du har endel hat i deg og bruker denne bloggen på ditt hat. Men da er hatet ditt det Guds vilje, åff kårs. Og i ditt hat er horing og løgn helliget da horing og løgn også er Guds vilje… Åff kårs.
  Noe det ikke er når en politiker markerer sin avstand mot noe denne politikeren mener er galt. I dette tilfelle horing og lyving. Men da er en slik markering, en markering som hun deler med Bibelen sykelig hat. Dette er din logikk.

  Sånn i farten….. vet du om en bok som, i likhet med denne politikeren, fordømmer horeri og løgn ? Som en liten hjelp da jeg antar at du er svar skyldig: Oss kristne baserer vår tro og religion på denne boken.

  Du også burde følge ordene i denne boken. Men den boken passer ikke inn i hat og denne bloggen.

  1
  6
  • Det var lite smart og ikke hilse på og avvise Nancy Pelosi
   sin utrakte hånd. Trump fyrte nok opp litt der

  • Det virket nok veldig kunstig å håndhilse på den personen som hater han dypest.
   Etter alt som har skjedd og det hatet Donald Trump er utsatt for fra denne Jesabel hadde det vært hyklerisk å håndhilse.
   Vi snakker ikke her om mennesker som er uenige i politikk, men vi snakker her om et kollektivt hat som nær sagt alle demokrater er besatt av.
   Det klokeste presidenten gjør er å neglisjere henne fullstendig, og unngå hykleriske høflighetsfraser.

  • I min bok er ikke horeri og løgn å anse som noe man skal etterleve og akseptere, Birger. Men du må mer enn gjerne skifte over fra den boka du selv til å lese Bibelen, Birger.

   1
   5
  • Jeg undres : Er det JV-en som er ute og rir igjen – nå under nye dekknavn ?

  • “Kjell skrev:
   Det virket nok veldig kunstig å håndhilse på den personen som hater han dypest.”

   En viss bok, en bok du kanskje har hørt om, Kjell, sier at man skal behandle fiender og de man hater med respekt og kjærlighet. Den sier også at man skal vise det andre kinn til.

   Det er ingen kristne eller hederlige mennesker som ville ha nektet å håndhilse på sine fiender. Dette har noe med, for oss kristne, respekt for vår bok, og for ateistiske hederlige mennesker, god folkeskikk.

   Du er på ukristelig grunn her, Kjell.

  • Det ville være hykleri å hilse på den dama. Jeg klarer ikke å se noe ukristelig i å ikke håndhilse på noen dersom man ikke ønsker det.
   Pelosi er respektløs og led av et mentalt sammenbrudd da Trump nektet å ta henne i hånden.
   Hun har vært respektløs mange ganger og Trump gjorde så avgjort det rette med å neglisjere henne fullstendig.

   1
   1
  • Si meg…. er det respektløst å skyte et menneske med en pistol ?
   De fleste normalt utrustede mennesker vil si ja. Allikevel er det kristne, som etter måneder på sykehus og store lidelser ber om å få treffe den som skjøt dem i deres fengsel celle slik at de får trykket deres hånd og få tilgitt dem for at de skjøt dem.

   Pelosi har aldri skutt Trump eller påført han slike lidelser. Men allikevel nekter han å hånd hilse på henne. Og Kjell forsvarer dette.
   Dette er ikke kristendom Kjell og Trump bedriver. Det er barnslig hat og den type hat som vi kristne og vår bok tar avstand fra.

  • Trump viste at Pelosi kom til å gjøre sitt stunt og på bakgrunn av Pelosis oppførsel under fjorårets state of the union tale, var det klokt av Trump å ikke ta henne i hånden.
   https://www.youtube.com/watch?v=RGUArIcSxvg&t=62
   Jeg hadde også avstått fra å håndhilse på det kvinnemennesket.
   Hun er katolsk, støtter fosterdrap, homoekteskap og representerer akkurat det stikk motsatte av kristne verdier.
   Slike apostater sier Bibelen vi ikke skal ha noe å gjøre med.

 2. Det går ikke veien for DNC. Nancy Pelosi river i stykker Trumps tale, men egentlig river hun i stykker det demokratiske partiet. Det er en symbolsk handling som viser noe svært alvorlig underliggende. Man beskuer et individ som er i ferd med å miste grepet. Det er helt utrolig hvor ødeleggende denne forvirrede hateren er blitt for både DNC og USA.

  Pelosi burde jages hjem til San Francisco, byen hun har vært med på å styre ned i avgrunnen. Distriktet er bokstavelig talt blitt en søppeldynge fyllt med kriminalitet, narkotikamisbruk og hjemløse. Det er forferdelige tilstander.

  3
  1
  • Er enig i den analysen. Demokratene har tapt mye på riksretts-farsen og ting ble ikke bedre av Pelosi`s barnslige oppførsel.
   Som et barn som blir nektet godteri på lørdagskvelden.

 3. Trump satt sjefsheksa på plass. President Trump sin tale var en god oppsummering av hva denne administrasjonen har oppnådd.
  Han nevnte ikke det årelange riksretts gnålet til demokratene med ett eneste ord, selv om det vil gå inn i historien som den største demokratiske flausen noen gang. Riksrettssaken uten noen som helst bevis, skulle aldri vært reist. Selv da presidenten var tverrpolitisk og priset minoritetsgrupper, kvinner, ungdommen, M. L. King etc., satt demokratene å så ned i gulvet. De så flaue ut og innså nok at det går mot fire nye år for President Trump. Heldigvis!

Det er stengt for kommentarer.