Corona-viruset: Apotekene tomme for munnbind-ansatt sier folk har panikk

Det er ikke bare i aksjemarkedet det nå råder paniske tilstander. Også apotek-ansatte kan fortelle at svært mange nær sagt har panikk og desperat løper fra apotek til apotek for skaffe seg munnbind. Coronaviruset som er blitt påvist i Norge har gjort folk redde og enkelte er også villige til å hoste opp kroner 2020 til Visjon Norge for å unnslippe det potensielt dødelige viruset. Det finnes også andre måter å unnslippe viruset på, og en som tilbyr slangeolje er Durek Verrett som er en del av den norske kongefamilien.  Oppskriften Durek Verrett tilbyr som desinfeksjonsmiddelet består av trollhassel eller vodka, sitronolje, rosmarinolje, furunålsolje og tetreolje. I tillegg anbefaler han at man «laster ned» beskyttelse mot viruset ved å si forskjellige mantraer til seg selv. Han avslutter innlegget med å skrive at «spirituell immunitet» er viktig i disse tider.

3 tanker om “Corona-viruset: Apotekene tomme for munnbind-ansatt sier folk har panikk

 1. Hadde onkel Bugge ennå levd hadde han sagt at det eneste som hjelper er Vademecum. ??? Ifølge han hjalp dette vidundermiddelet mot absolutt alt. Ved hodeverk sauset han inn sin skallede isse med Vademecum og den intense isingen kurerte hodepinen i løpet av meget kort tid???

  Jeg foreslår et Vademecum-bad dersom man blir besmittet med dette Corona-viruset. Skulle det mot formodning ikke ha noen virkning på viruset så har sikkert Vademecumet kurert noen av dine andre plager???

 2. Vademecum er sterkt undervurdert.
  Deriblandt tar den livet av fotsopp. Ikke behagelig og man blir sengeliggende en halv dag. Men fotsoppen er borte vekk etter et direkte påføring av Vademecumet på fotbladet med bommulsvotter.
  Hemorider er også noe som Vademecum og bomullspinner kurerer. Vondt er det og man må regne med litt skrik og gråt. Men det fungerer.

  Jeg tror nok at Richard har mye rett her. Det er synd at han vil stryke med når Corona viruset treffer Flekkerøya da han har minst en god tanke om medisin. Hans bortgang vil være et tap.

  • Ja hvis ikke vademecumet virker ligger jeg nok tynt an. Ifølge ledelsen i Visjon Norge høster man hva man sår. Jeg har ikke sådd inn penger til Visjon Norge, så da vil jeg ikke høste annet enn død og elendighet…. vademecumet er det eneste håper jeg har da høsten uteblir for min del pga manglende dekning på personlig konto….irriterende at jeg er blakk akkurat nå som coronaviruset er over oss….det blir mest sannsynlig min død ifølge Hanvold Media….????

Det er stengt for kommentarer.