Colgate promoterer homo-agendaen i reklame -vi bør bytte til Pepsodent tannkrem

colgate-gayColgate pusher nå på “gay pride” agendaen i en ny reklamefilm hvor to homofile menn reklamerer for tannkremen til Colgate. Det er Christian News Net som nå kan fortelle at Colgate-Palmolive nå ønsker å markedsføre “gay pride” som er en livsstil i strid med kristne verdier. Selskapet som produserer tannkrem og andre kroppspleie midler vil i juni sende en reklamefilm hvor to homofile menn flytter sammen i en leilighet. “Noen ganger trenger man et smil” heter det i reklamesnutten og selskapet har fått 21 000 likes på sosiale medier.

En rekke større amerikanske selskaper promoterer nå gay-agendaen og søker nå å gjøre profitt på den nye trend som sier alt er tillatt og normalt. Bibelen, Guds ord er svært kritisk til homoseksuell livsstil, og “gay-pride” som er et uttrykk som skal fortelle at mennesker er stolte over å leve sine liv i opprør mot Gud, er ikke noe annet enn et synlig bevis på mennesker som er overgitt til sine syndige lyster og tilslutt evig pine og plage i ilden som ikke slukker. Colgate-Palmolive er nå blitt et selskap som offentlig fremmer en levemåte i opprør mot Gud, og Guds folk bør unngå å sponse dette selskapet med penger. Det finnes heldigvis ennå produsenter som ikke pusher frem “gay pride” agendaen -og disse, deriblant Pepsodent -bør være kristenfolkets valg fremfor et selskap som fremmer en syndig livsstil i strid med Guds vilje for mennesket.

Pepsodent-0179c

2 tanker om “Colgate promoterer homo-agendaen i reklame -vi bør bytte til Pepsodent tannkrem

  1. Jeg bruker ingen av de to. Holder en knapp på Zendium, som selges på apotekene.

    Så forresten Biskop Erling Pettersen med sitt “Colgate-flir” i avisen i dag. Godt at vi blir kvitt ham. Nå må alle gode krefter be Gud om at det blir en konservativ bibeltro biskop i Rogaland!

Det er stengt for kommentarer.