Britisk bestemor venter på rettssak etter å ha spasert og bedt stille utenfor en abortklinikk

Rosa Lalor (Alliance Defending Freedom UK)

En bestemor som ble arrestert i Storbritannia for å ha spasert og bedt i stillhet nær en abortklinikk venter ennå på rettssaken etter år etter at hun ble arrestert. I følge den kristne borgerrettighetsgruppen  Alliance Defending Freedom UK (ADF UK), forlot Rosa Lalor sitt hjem i Liverpool den 24 februar 2021, for å spasere en tur utendørs. Det å kunne spasere ute under Covid-19 nedstengningen var tillatt siden det var å anse som mosjon. På den aktuelle dagen gikk hun forbi en abortklinikk og ba stille. Hun hadde på seg munnbind og holdt avstand til andre.

En politimann stoppet den 76 år gamle kvinnen og spurte hva hun gjorde utendørs. Da hun svarte at hun gikk en tur og ba stille, sa politimannen at hun hadde en fornuftig grunn til å være utendørs og anklaget henne for å gjennomføre en protest. “Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli slik i et “demokratisk” land som Storbritannia at man blir arrestert for å gå en tur og be for seg selv til Gud,” sier Rosa Lalor. Tankene går tilbake til det gamle Russland og restriksjonene som var i gamle Sovjet og før Russland åpnet opp og tillot kristen tro. “Når jeg var ute og gikk ba jeg i stillhet om hva som lå meg på hjertet. Hva slags samfunn er vi blitt siden folk kan bli arrestert for å fredfullt praktisere deres tro i det offentlige rom? “Jeg har alltid vært lovlydig og har aldri drømt om å bli involvert i noe rettslig, men jeg er blitt bøtelagt for å gå og be i stillhet, og det er nødvendig å kjempe for saken i retten. Med støtte fra  Alliance Defending Freedom UK har jeg tatt et skritt for å kjempe for friheten for alle mennesker. Den 76 år gamle bestemoren ble arrestert, plassert i en politibil, siktet og ilagt en bor på 200 pund eller 2440 norske kroner. Hun ble siktet for å ha brutt Covid-19 reglene ved å spasere og be i stillhet i nærheten av en abortklinikk. Hun har sagt seg “ikkeskyldig” i anklagene og avventer nå en rettssak. Saken er foreløpig ikke berammet. Det er CBN news som melder dette.

 

Én tanke om “Britisk bestemor venter på rettssak etter å ha spasert og bedt stille utenfor en abortklinikk

  1. “Jeg ber IKKE for verden, men for de du har utvalgt meg fra verden”. Jesus Kristus.

    De som tror denne verden kan reddes må ha misforstått noe helt fundamentalt. De som søker å redde verden tror ikke på Bibelens ord om at alt vil gå fra vondt til værre.

    Jesus rømte unna da folket ville ha ham till konge i det fysiske landet Israel. Dette viser at de som kjemper for en bedre verden her og nå rett og slett tror Bibelen er en kjødelig poolitisk retning. De blir selv en del av denne onde verden.

    4
    1

Det er stengt for kommentarer.