Brian Carn profeti kan være oppfylt -Minst 50 drept og 53 skadd i terrorangrep -Afghansk mann skal stå bak

terror-orlando

Det tragiske terrorangrepet skal ha blitt utført av en amerikansk afghansk mann melder VG  Minst 50 mennesker skal være drept og 53 skadd i det som politiet definerer som en terror-handling rettet mot en nattklubb for homofile og lesbiske i Orlando Florida.  I følge politiet skulle det være omtrent 20 døde og 42 skadd, men etter at området er sikret er tallet på døde satt til 50, mens 53 er skadd. Hendelsen er av politiet definert som terror. Gjerningsmannen ble skutt av politiet i en skuddveksling.  Hendelsen som inntraff klokken 02 amerikansk tid som tilsvarer klokken 08 norsk tid har etterlatt et helt samfunn i sjokk og sorg. Det foregår nå en omfattende politiaksjon og drepte og skadde er sendt til sykehus.. Dagens hendelse minner om det den amerikanske profeten Brian Carn kom med i en av sine profetier fra i fjor høst, hvor han så et angrep, terror eller skyting mot et teater, kino eller sted hvor folk var samlet for å hygge seg. I følge de siste meldinger ser politiet nå etter mulige forbindelser til islamsk terrorisme, noe som kan indikere at gjerningsmannen kan ha hatt arabisk utseende.

En rekke mennesker og familier er rammet av den tragiske hendelsen i Orlando og selv om Søkelys på ingen måte vil gi støtte til den homofile livsstil, vil vi likevel oppfordre våre lesere til å be for de skadde og de pårørende av de som er rammet av denne grusomme terroren. Det er foreløpig uklart om dette er en terroraksjon eller en av mange skyteepisoder i USA, men i følge CNN etterforsker politiet mulige forbindelser til islamsk terror. I følge de siste meldinger skal gjerningsmannen være en amerikansk afghaner med mulige bånd til islamsk terrorisme. Dersom opplysningene stemmer vil nok dette styrke Donald Trump som har tatt til orde for å stenge muslimer ute fra USA.

5 tanker om “Brian Carn profeti kan være oppfylt -Minst 50 drept og 53 skadd i terrorangrep -Afghansk mann skal stå bak

  1. Dette kan vi takke republikanerne og NRA for, gjennom en ultraliberal våpenlovgivning.
    Demokratene og Obama/Clinton vil stramme inn, og det er selvsagt svært fornuftig.

    • Dette kan være et muslimsk terrorangrep og det blir etterforsket som en terrorhandling. Det kan være en muslimsk terrorist som står bak, men denne handlingen som alle andre vil bli brukt politisk for å frata folk deres grunnlovsfestede rettighet.
      Uansett hvem som kommer i presidentstolen vil det neppe bli endringer i våpenlovgivningen.

  2. Jeg mener det samme nå som da. Den sju år gamle gutten har i følge grunnloven religions og ytringsfrihet, og denne gjelder også i skolens lunsjpause. Amerikanere har grunnlovsmessig rett til å ha våpen, og vil helt sikkert forsvare denne rettigheten når de venstrevridde forsøker å gjøre dette til en debatt om våpen, fremfor en debatt om ekstrem islam. Jeg ser medier nå melder at det er en afghansk mann som står bak. Mest sannsynlig med bånd til en eller annen terrorgruppe.

  3. Der er vi enige. Torodd. Våre bønner og tanker går nå til de skadde og pårørende.

Det er stengt for kommentarer.