Blogger Christensen om sin kamp mot barnevernet: Vi har fått erfare det forferdelige og farlige Norske barnevern!

Norsk barnevern som kanskje er en av de mest korrupte institusjonene som kongeriket Norge har klart å produsere har gjennom de senere år fått omfattende internasjonal kritikk og har måttet tåle flere nederlag i menneske-rettighetsdomstolen i Strasbourgh. En rekke saker ligger nå til behandling, deriblant Bodnariu-saken som skapte store demonstrasjoner og overskrifter i en rekke land verden over. En som har fått kjenne på barnevernets maktovergrep er blogger Jan Kåre Christensen som nå avdekker sin egen families kamp mot barnevernet på Karmøy. En kamp som ble kronet med seier. “Det var Helga Urrang som kom med det famøse forslaget til oss at vi kunne gjøre en «deal» med dem. Rett før rettsaken å beholde de to største, men gi fra oss minstebarnet da det midlertidige fosterhjemmet vill ha det minste barnet. Dette er Norsk barnevern som minner oss om hva vi har lest om hva som skjedde under bl.a. kommunistisk styre lengre øst. Det er så ille at ord ikke strekker til. For ordens skyld, dette gikk vi ikke med på og vi vant heldigvis rettsaken i fylkesnemnda,” skriver Christensen på egen blogg

Deler sin egen og familiens kamp med norsk barnevern da familien Christensen bodde på Karmøy.

“Vi har stått oppe med konflikt og alt annet med BV. Vet nøyaktig hvordan de jobber og tenker. I andre land så skjer adopsjon fra foreldre med store personlige problemer.
I Norge skjer dette i mindre grad, men foreldre med barn som er veloppdragne, snille og medgjørlige «overtar» det Norske BV, og går for adopsjon. I vårt tilfelle ønsket de ta alle våre 3 barn, men de stakk av hele tiden hjem til oss. Da de 2 største, da minstemann ikke helt skjønte hva som foregikk. 2 dager før saken skulle opp i Fylkesnemnda, så fikk vi et forslag. De ville inngå et kompromiss med oss. I starten så ble ungene våre fratatt oss p.g.a. eldste barnet vårt hadde kommet med en løgn-historie. Som ble til de grader forsterket av skole og BV. Sannheten var stikk motsatt! Derfor tok de alle barna fra oss da vi var på jobb. Så ville de inngå et kompromiss. Det var at nå skulle de kun «ha» minste barnet vårt, de to største kunne vi få tilbake. Dette var BV «heste-handel!» Heldigvis vant vi i Fylkesnemnda. Men dette lærte oss mange ting med BV.
De ville ha våre unger da alle de familiene som ungene vår ble plassert hos «sloss» for å ha dem da de var så veloppdragne, medgjørlige, hjelpsomme og var bare rett og slett mønster-barn.

Slik jobber det Norske BV, stjeler «veloppdragne» barn.
Derfor når det står i Aftenposten at:
«Norsk barnevern blir kritisert for å ligge på topp når det gjelder å overta omsorgen for barn. Men flere land ligger omtrent likt som oss.» Så stemmer nok det, da andre land tar utelukkende de barna som trenger hjelp. Disse blir neglisjert i en stor utstrekning i Norge. Men velfungerende barn er det «kamp» om for å adoptere bort til andre en sine biologiske far og mor! Ikke rart at Norge ligger likt med andre land! Dette skrev jeg for noen år siden: Den første rettsaken jeg/vi var i som «tiltalt» vant vi fullstendig seier, ikke minst p.g.a. at vi hadde en meget god Advokat, Gullbrand Kjos.

Foranledningen til denne rettsaken var følgende.
En senvinterdag i 2004 ble jeg oppringt på jobben av min kone.
Hun var helt ute av seg, ungene våre var tatt av barnevernet mens vi var på jobb. Hvorfor? Selvfølgelig var det bare falske rykter som barnevernet spant på, disse mørkets tjenere. Hvis det hadde vært noen hold i dette, så kun alt vært løst med en enkel samtale. Det var alt som hadde vært nødvendig. Men her gjorde de et akuttvedtak, satte det ut i livet for å prøve å knekke familien Christensen. De lykkes overhode ikke, jeg visste hvem som sto bak. Det var ikke av det gode, eller Gud. Det var selvfølgelig Satan som sto bak disse damene som gikk imot oss. Det var vel en fem stykker med ei prestefrue i spissen, Marta Elisabeth Åtland Førsvoll. Hun var tvers igjennom råtten!

Etter hvert så prøvde de å forhandle seg frem med lyving, truing og alt som er mulig. Barnevernet er slik, hvis du innrømmer noe. som du aldri må gjøre, så bruker de det imot deg. Innrømmer du ingenting, så fantaserer de fritt om både det ene og det andre. Sier du imot dem, så sier de: “Jeg hører hva du sier!” og gjør akkurat som de selv vil og har bestemt. Barnevernet i Norge er overmodent for avvikling slik det fungerer i dag!

For å unngå rettsak, men vi visste at dette sto Satan bak.
Da vi hadde vært verdens beste og mest kjærlige foreldre!

Heldigvis hadde vi en veldig god advokat, den nå avdøde Gullbrann Kjos fra Haugesund.
Samt at dommeren og meddommeren var en mann som skjønte fort at dette var galskap!

De sa bl.a. hvis de fikk minstemann, så skulle vi få ha de to største. Og annet løgn og Satans formuleringer. Rettsaken kom da på forsommeren 2004 og vi vant på alle punkter. Det har ikke vært i Norges historien en rettsak vel der barnevernet så til de grader er blitt avslørt og ikke vunnet frem på noen punkter?!

Sluttkommentar:

Har mye mer å si om BV. Men når parolen er i mange henseende at de ikke ønsker eller har evner til å ta seg av de barna og familiene som virkelig trenger det. Som sliter med rus og annet.

Men velfungerende familier med snille og veloppdragne unger kaster de seg over. Slik er BV her i Norge. Nå har de så mange saker imot seg i Strasbourg i Frankrike at det ligner krigstilstander og Norge er versingene, som skiller seg ut. Dette kom ikke som noen overraskelse på slike som oss.
Vi vet at det Norske BV er egentlig pillråtent når de enda ikke skjønner at de har drevet med overgrep – ikke hjelp – imot velfungerende familier!

Skrevet av Jan Kåre Christensen

Facebook Comments

8 tanker om “Blogger Christensen om sin kamp mot barnevernet: Vi har fått erfare det forferdelige og farlige Norske barnevern!

 1. I hele Jan Kåre sine krangler med alle som er i live i Norge, har ikke hans barn støttet han i det hele tatt. De har med sin passivitet vist at de tar avstand fra sin far.

  Det sier alt om den familien. Noe mer er det ikke å legge til.

  • Hva VET vi om barna hans støtter han eller ikke? Jeg har sett noen skrive det tidligere også. Men igjen: Hva VET vi om barna hans støtter han eller ikke?
   Hvis det er ANTAGELSER, bør du holde de for deg selv.

   6
   1
 2. En svært sjelden gang kan jeg være enig med JKC. Det er helt klart at Barnevernet, slik det er i dag, har utspilt sin rolle, og bør legges ned, og nye krefter bør settes inn for å bygge på nytt. Dagens Barnevern er kommet i en pedagogisk hengemyr de ikke er i stand til å komme seg ut av.

  • Jeg er også enig med Christensen her.
   Norsk barnevern befinner seg i krise, og Lobben saken viser at Norge ikke engang lytter til menneskerettighetsdomstolen.
   Ganske utrolig og arrogant av Drammen tingrett og suverent overprøve det norske nederlaget i Strasbourgh.
   Denne borgerlige regjeringen er utrolig tafatt og tar ikke nødvendige grep.

   9
   2
 3. BV saken er hundre ganger verre enn alle NAV skandaler til sammen.
  Det er ille selvfølgelig å miste noen kroner. Eller som det siste, ikke få de pengene en har krav på.
  Men det er langt verre og mer alvorlig å miste sitt eller sine barn av et gjennområttent BV.

  Ser at Kjell Andersen nevner den borgerlige regjeringen.
  Faktisk her – i denne saken er det en minister i fra KRF, Kjell Inge Ropstad.
  Mannen skjønner ingen ting. Og messer ut hver gang at det er mye godt med BV.
  Det er ikke mye godt med det Norske BV, det er farlig, ondt og inkompetente!

  7
  1
 4. Jeg vil også for første gang støtte Christensen her. Barnevernet et pil råttent og tolker alt i verste mening. De fleste er unge og uerfarne med det de holder på med! Håper hele barnevernet i den forfatning det er nå blir lagt ned og at det dannes en kommisjon som kan gjennomgå saker og at ansvarlige blir dømt for de grove overgrep de har begått mot barn og biologiske foreldre!!!

  2
  2
  • Ja, det Norske BV burde blitt lagt ned, og alle fått sparken.
   Så måtte de søke på nytt, med et nytt statlig BV, ikke som i dag et kommunalt som ligger under kommunen.

   Regle nr. 1 skulle vært, ikke lov å drive med hastevedtak, men prate i sammen, men tror nok det er vanskelig å få til et nytt BV,

   Men den dagen BV har tapt i 20 saker i Frankrike, kanskje da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *