Ble først omtalt i gode ordlag av falsk profet som så snudde om og omtalte ham som demon

Den falske profetinnen Dayna Muldoon er blant dem som gjerne kommer med søte og behagelige profetier for å få sine lyttere og tilhengere til “å så inn” penger i hennes religiøse ministries som har base i Tampa Florida. Muldoon som er en typisk “Word Of Faith” profet som lover gull og grønne skoger til dem som gir cash eller vil så inn penger i hennes “ministries”. Det mest sentrale i  Dayna Muldoon’s forkynnelse er løfter om helbredelse, velstand, lykke og suksess og hun er dermed på linje med andre tros og velstandsforkynnere som gjør butikk på den kristne tro. Dayna Muldoon blir av mange omtalt som den kvinnelige utgaven av Peter Popoff og i likhet med ham, er hun kjent for tvilsomme mirakler som gjerne er knyttet opp mot penger.

“Så sier Herren om de profeter som fører mitt folk vill, som spår når de har noget å tygge med sine tenner: Fred! Men mot den som intet gir dem i deres munn, roper de ut en hellig krig.”

Den kvinnelige profeten Dayna Muldoon ble i 2012 avslørt av pastor Scott Rodriguez i. Calvary Chapel i St. Petersburg. Den kvinnelige profeten som er beryktet for sitt  narsissistiske budskap om helse, lykke og materialisme godt blandet sammen med løfter om mirakler og helbredelser som sjeldent eller aldri materaliserte seg. I begynnelsen av det jeg vil kalle en merkelig seanse, ble pastor Scott  Rodriguez invitert frem på plattformen hvor den kvinnelige “profetinnen” framsatte typiske “godord” hvor Scott fikk høre de typiske løftene om “fred, fremgang og suksess” som gjerne er på tungen til typisk lykkeforkynnere. Etter knappe fem minutter hvor den falske profetinnen fremsier “spådommer” om lykke, velstand, fremgang, velsignelser osv osv -over pastorens hode, blir Rodriguez gitt mikrofonen. Han innleder sin korte “hilsning” med å si: “Ja, jeg snakket med henne sist kveld, for jeg viste ikke mye om det hun holder på med. Ja, hun gav meg litt informasjon og noen brosjyrer og noe materiell.

Konfrontasjon med en falsk profetinne

Forgjeves forsøker pastor Scott å løfte frem Bibelens ord som få i forsamlingen vil lytte til. Foto: Søkelys

“Og for resten av tiden hun er her, så la oss, dere som er her, og våre venner -(fra hans egen menighet) -være dypt respektfulle, vi må vise og ha en intens kjærlighet til dem, -men over alle disse tingene, må vi bruke all vår tid på det dypeste sted i bønn, og be om at Gud virkelig må beskytte alle dem som hører hører det falske budskapet som kommer fra hennes lepper, fordi Guds budskap er ikke mirakler, men at Jesu Guds sønns blod vil rense ydmyke syndere,” rekker pastor Scott Rodriguez å si før Muldoon forstår hva han sier og tar fra ham mikrofonen. “Du er fjernet, du er refset og….” sier den falske profeten til Scott, mens noen av Muldoons tilhengere roper og slår mot pastor Rodriguez. Andre igjen forsøker å rive fra ham Bibelen som inneholder det budskapet de forførte tilhengerne av Dayna Muldoon avskyr å lytte til. I likhet med mengden av sovende kristne som ikke høre evangeliet om synd, rettferdighet og dom, vil de utelukkende ha noe som klør dem i øret. (2.Tim 4,3) I tumultene som følger blir Gudsmannen Scott ført eller kastet ut av den falske profetinnens støttespillere. “Ikke rør ham, ikke rør ham,” sier Muldoon da noen av hennes tilhengere ser ut til å ville slå Herrens tjener som som var der for å advare. (saken fortsetter)

Gå du Djevel i navnet til Jesus, Gå du Djevel i Jesu navn,” er mantraet den falske profeten og hennes tilhengere roper etter at Gudsmannen er kastet ut.

Etter at pastor Scott er ført ut av møteteltet bruker den falske profeten noen minutter på å forsøke å redde situasjonen, og for å hente seg selv inn igjen, maner hun seg selv og forsamlingen til i sammen og rope “Gå djevel i Jesu navn, Gå djevel i Jesu navn mens de hytter mot djevelen. “I løpet av knappe 8 minutter gikk pastor Scott Rodriguez fra å være “velsignet av Gud til å være en djevel, -snakk om profetisk treffsikkerhet -fra den falske profetinnen,” skriver en av dem som har sett videoen. “Alene dette er nok til å kunne fastslå at Dayna Muldoon ikke er en sann og ekte profet,” skriver en annen av dem som har sett videoen. Også den kristne kvinnen som filmet videoen under ser ut til å måtte føle på den falske profeten og hennes tilhengeres vrede, og ender avslutningsvis i en lengre diskusjon med den falske profeten og hennes tilhengere. Se hele videoen den kristne kvinnen tok opp fra konfrontasjonen mellom en Gudsmann og den falske kvinnelige profeten.

Les også:

Lytt til skikkelig forkynnelse av pastor Scott Rodriguez som konfronterte den falske profeten Dayna Muldoon

 

 

 

Én tanke om “Ble først omtalt i gode ordlag av falsk profet som så snudde om og omtalte ham som demon

  1. Rystende opptreden til denne falske profeten. Løgn profeter hun i Guds navn, og hele episoden viser at hun representerer en falsk ånd fra avgrunnen.

Det er stengt for kommentarer.