Christensen beklager sin oppførsel overfor Bjørn Olav Hansen

Bjørn Olav Hansen

Har skværet opp “Akkurat nå er livet slitsomt og tungt. Nok en gang har en person som er straffedømt i to rettsinstanser for nettsjikane av en pastor, funnet tiden inne for å starte en ny runde av sjikane og grove krenkelser av meg i en for meg svært sårbar tid.
I et nettforum brukte Christensen sterke ord mot pastor Hansen. -Dette skjer samtidig som jeg driver med opptrapping av medisinering for Parkinsons, og er sårbar. Lungesykdommen jeg har er også slitsom. Noen vil sikkert mene at dette ikke er noe å bry seg om, men når man sliter med alvorlig sykdom så går ting innpå deg på en annen måte,” skriver Bjørn Olav Hansen i et innlegg på egen blogg. Nå har han og blogger Jan Kåre Christensen skværet opp og lagt saken død.

-Jeg vet ikke hva galt jeg har gjort denne personen. Han spurte meg for ca 5 år siden om å bli min Facebook-venn. Jeg takket nei fordi jeg ikke kjente ham. Da begynte marerittet. Det ble så ille at hans kone grep inn og ba ham slette det han hadde skrevet om meg. Motvillig gjorde han det. Nå er han tilbake, med like grove krenkelser og sjikane.
Takk til alle dere som ber for oss i denne tiden. Vi trenger det sårt, skriver Bjørn Olav Hansen som er blant dem som får oppleve hva det vil si å falle i unåde hos blogger Jan Kåre Christensen.

Beklager sin oppførsel

Blogger Jan Kåre Christensen har i kveld på egen blogg lagt ut en beklagelse til Bjørn Olav Hansen. http://blog.janchristensen.net/2017/11/nr-2129-bjrn-olav-hansen-har-jeg-vrt.html  og i en epost til Søkelys skriver Christensen videre  “At jeg har gått for langt, og kalt ham en del ukvemsord, det var ikke bra.” Hvorvidt folk vil oppfatte det Christensen skriver som en ekte beklagelse og unnskyldning gjenstår å se, men Søkelys håper inderlig at dette betyr en slutt på det å omtale medmennesker og medtroende som psykopater, hypokonder eller andre uttrykk som mest minner om et skjellsord.

Aksepterer unnskyldningen

“Jeg har i kveld lest ditt siste blogginnlegg, og vil gjerne få takke deg. Dette var veldig voksent og modig gjort, og som det står all respekt av. Dette gleder jeg og min familie seg over, og det betydde mye i en for oss vanskelig situasjon. Ønsker deg alt godt videre,” skriver Bjørn Olav Hansen i epost til Christensen. Og med dette har partene skværet opp overfor hverandre, og denne saken blir lagt død.

 

 

 

Facebook Comments

1 tanke om “Christensen beklager sin oppførsel overfor Bjørn Olav Hansen

Det er stengt for kommentarer.