Barnevernet og Bodnariu saken -Demonisering av Norge?

gestapo-metoder-barnevernetBør vi ikke heller støtte de som lider urett på grunn av Barnevernet sin uforstand, i stedet for å støtte staten som betaler ut milliarder til et barnevern som misbruker sin makt?  “Sjefredaktøren i Dagen har sutret for at Norges omdømme i utlandet blir ødelagt, men synses ikke det er problemer når Barnevernet tar barna fra vanlige familier og skaper unevnelige lidelser og ødelegger barna som påføres tap av foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler. Er det mulig å bære slike tap uten å gå under,” skriver Ottar Steinhovden i et innlegg etter at redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen igjen har gjort seg til sannhets-orakel på vegne av norske kristne

Vebjørn Selbekk sier at han håper familien i Naustdal snart kan gjenforenes, samtidig som hans fokus er å hjelpe landets myndigheter med omdømme, og dermed støtter Barnevernet som har gjort overgrepet også mot denne familien.

Er det ikke sant som det sies i utlandet at kristne familier er spesielt utsatt for overgrep fra Barnevernet?

Det var det som var sagt i bekymringsmeldingen fra skolen. Kristen indoktrinering. Denne bekymringsmeldingen var det som gjorde at Barnevernet kunne foreta overgrepet. Siden har de jobbet i et halvt år med å konstruere grunner for å ta barna.

Vet sjefredaktøren hvor mange kristne familier som er blitt trakkasert av Barnevernet i Naustdal?

Det er et sykt system, der Naustdal kommune får dekka alle utgiftene for barneomplassering av staten, men om de skulle rettleda og hjelpt en familie så måtte den fattige Naustdalkommunen betalt alt selv.

Hvis vi i Norge hadde hatt redaktører som våget å stå opp for de som led urett, så kunne ting blitt rettet opp. Barnevernet kunne fått i oppgave å hjelpe familier, i stedet for å gje de all fullmakt til ødelegge familier.Facebook Comments

4 tanker om “Barnevernet og Bodnariu saken -Demonisering av Norge?

  1. Barnevernet tar sikkert feil som alle andre instanser tar feil.

    Men aa kalle dette for kristendomsforfolgelse er like idiotisk som aa kalle rettsakene mot den kristne mannen Vidkun Quisling og hans kristne kumpaner i Nasjonal Samling for kristendomsforforfolgelse. Og det var og er det endel som fremdeles mener at foregikk der. Jeg er ikke en av dem da jeg mener at Vidkun Quisling & co fikk som fortjent. Men parallellene er der da begge kampanjer delvis overlapper hverandre med personer og bruker folelsesladede ord som “politisk korrekt” og “kristendomsforfolgelse”.

    Nu vet ikke jeg fakta i denne Naustdalssaken og det vet heller ikke Sokelys og disse som demonstrerer.

    All heder til Selbekk og Dagen som er de edruelige og kristne her. Selbekk er en stor mann som forsvarer kristne verdier mot mobb og annet som bare bruker folelser i sitt hat. Selbekk har forstaatt verdenshistorien og hva slik mobb gir oss til syvende og sist.

    PS: Det var demonstrasjoner for utslettelse av Israel i 63 land i den siste uken. Jeg antar at Sokelys ogsaa gaar god for deres meninger da slike demonstrasjoner mot Israel er i mot “politisk korrekte” og ikke er basert paa fakta. Noyaktig slik demonstrasjonenene mot Barnevernet var.

  2. EHM, jeg leste i et lokalt avis en annonse for et betalt opplæring for journalist , og dette tar berre et halvt år! Dette kan ha to grunn, ingen vil blir journalist eller en journalist treng ikkje så særlig mye opplæring i Norge ? Kanskje en journalist i Norge har ikke et slikt krevende jobb… som i resten av verden. Og penger skal være motivasjon til å bli journalist? det forklarer seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *