Barnevernet og Bodnariu saken -Demonisering av Norge?

gestapo-metoder-barnevernetBør vi ikke heller støtte de som lider urett på grunn av Barnevernet sin uforstand, i stedet for å støtte staten som betaler ut milliarder til et barnevern som misbruker sin makt?  “Sjefredaktøren i Dagen har sutret for at Norges omdømme i utlandet blir ødelagt, men synses ikke det er problemer når Barnevernet tar barna fra vanlige familier og skaper unevnelige lidelser og ødelegger barna som påføres tap av foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler. Er det mulig å bære slike tap uten å gå under,” skriver Ottar Steinhovden i et innlegg etter at redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen igjen har gjort seg til sannhets-orakel på vegne av norske kristne

Vebjørn Selbekk sier at han håper familien i Naustdal snart kan gjenforenes, samtidig som hans fokus er å hjelpe landets myndigheter med omdømme, og dermed støtter Barnevernet som har gjort overgrepet også mot denne familien.

Er det ikke sant som det sies i utlandet at kristne familier er spesielt utsatt for overgrep fra Barnevernet?

Det var det som var sagt i bekymringsmeldingen fra skolen. Kristen indoktrinering. Denne bekymringsmeldingen var det som gjorde at Barnevernet kunne foreta overgrepet. Siden har de jobbet i et halvt år med å konstruere grunner for å ta barna.

Vet sjefredaktøren hvor mange kristne familier som er blitt trakkasert av Barnevernet i Naustdal?

Det er et sykt system, der Naustdal kommune får dekka alle utgiftene for barneomplassering av staten, men om de skulle rettleda og hjelpt en familie så måtte den fattige Naustdalkommunen betalt alt selv.

Hvis vi i Norge hadde hatt redaktører som våget å stå opp for de som led urett, så kunne ting blitt rettet opp. Barnevernet kunne fått i oppgave å hjelpe familier, i stedet for å gje de all fullmakt til ødelegge familier.2 tanker om “Barnevernet og Bodnariu saken -Demonisering av Norge?

  1. EHM, jeg leste i et lokalt avis en annonse for et betalt opplæring for journalist , og dette tar berre et halvt år! Dette kan ha to grunn, ingen vil blir journalist eller en journalist treng ikkje så særlig mye opplæring i Norge ? Kanskje en journalist i Norge har ikke et slikt krevende jobb… som i resten av verden. Og penger skal være motivasjon til å bli journalist? det forklarer seg selv.

Det er stengt for kommentarer.