Avisen Vårt Land skriver at Franklin Graham “blir stadig mer ekstrem”

franklin-grahamFranklin Graham som er sønn av den velkjente predikanten Billy Graham blir i dag beskyldt av den religiøse avisen Vårt Land for å bli stadig mer ekstrem. Graham som etter alt å dømme kommer til Norge i 2016 eller 2017 har gjennom de siste årene markert seg som en modig talsmann for bibelske verdier og fremstår nå som den ledende kristne predikanten som taler i mot forfallet Amerika opplever. Franklin Graham som blant annet leder den kristne nødhjelps-organisasjonen “Samaritan’s Purse” har kastet seg inn i frontlinjene i kampen for å hjelpe troende som blir utsatt for økonomisk forfølgelse fra politisk korrekte myndigheter og homo-aktivistgrupper som presser på for å tvinge kristne til å utføre oppdrag som krenker deres religiøse overbevisning, og i Vårt Lands redaksjonslokale kimer nå alarmen

“Franklin Graham blir stadig mer ekstrem,” fastslår avisen Vårt Land mandag. Bakgrunnen for at den religiøse avisen slår dette opp er en post Graham skrev på franklin-graham-muslimer-fbFacebook etter at fire (nå fem) amerikanske marinesoldater ble skutt og drept i ‎Chattanooga‬ av en radikalisert muslim. “Vi er under angrep fra muslimer både hjemme og ute og vi burde stanse all muslimsk immigrasjon til USA inntil den islamske trusselen er blitt stanset. Enhver muslim som kommer til dette landet har potensiale til å bli radikalisert, og de utfører drapene for å hedre deres religion og Muhammed. Under den andre verdenskrig tillot vi ikke folk fra Japan å immigrere til USA og heller ikke tyskere. Hvorfor tillater vi muslimer nå? Er di enig så la din kongressmann få vite at denne flod av immigrasjon må stanses,” skrev Graham samtidig som han oppfordret til forbønn for de menn og kvinner som tjener nasjonen i det militære.” Grahams post på Facebook som har fått over 165 000 likes og er delt 57200 ganger gjenspeiler den frykt som islamsk terror medfører. Selvmordsbombere og massedrap er nå blitt dagligdagse forseelser i den muslimske verden og det går knapt en eneste dag uten at det smeller et eller annet sted i Midtøsten. Senest i dag mandag smalt det i Tyrkia med det resultat at 27 mennesker ble drept.

Det er nettopp frykten for at dette skal blomstre opp også i Amerika som kan forklare drivkraften til de mange som har gitt sitt “likes” til Grahams facebook post. De politisk korrekte skriker selvfølgelig nå opp om at Graham er blitt ekstrem og avisen Vårt Land gjengir at en spaltist i Religion News Service  “skal ha spurt om Graham har mistet all allah-warfornuft.” Samtidig som de politisk og religiøst korrekte forsøker å marginalisere og stemple de røster som roper ut sine advarsler utkjempes det i Nord-Afrika og Midtøsten en blodig krig mellom et hengitt islam og en sekulær kultur som desperat til det kjedsommelige gjentar at “islam er fredens religion”. Denne krigen krever stadig nye dødsofre for både kristne, jøder, vantro og muslimer som opponerer mot islams religiøse system faller som ofre i denne krigen. I løpet av det siste året har verden vært vitne til hundrevis har fått sine hoder skilt fra kroppen, massehenrettelser utført i Allahs navn, skyting og drap i Paris, København og Tunisia hvor gjerningsmannen bevist var ute etter å ta livet av hvite turister. Selv om ikke alle muslimer som immigrerer til Europa eller Amerika er terrorister, trenges det likevel ikke mange for å utføre blodbad ala det vi har sett i Paris, London, Madrid, Tunisia, København og seneste i Chattanooga‬. Islam er en religion av vold, død og intoleranse og dette er en trussel som kommer til å vokse i årene som ligger foran dersom ikke Gud selv sender sin vekkelse til muslimske land.

 

3 tanker om “Avisen Vårt Land skriver at Franklin Graham “blir stadig mer ekstrem”

  1. Det er egentlig ingenting som overrasker meg fra den ugudelige avisa lenger.

  2. Franklin Graham er en av de få modige kristne i USA som våger å ta side i den åndelige krigen som pågår. Nå som vi lever i de siste dager, tror jeg det er viktig å slå ring rundt dem som blåser i basunen og advarer nasjonene. Graham peker klart og tydelig på Jesus som verdens frelser og håp og jeg ser frem til hans besøk i Norge i 2016 eller 2017

  3. Jeg syns med all respekt å melde at søkelys nærmer seg et lavmål. Å kalle VL for en “religiøs avis”, og en av verdens mest anerkjente kristenledere, Joel Osteen for en “figur”, er kun egnet til å sparke ben under din egen troverdighet. Og det beklager jeg på det sterkeste!

Det er stengt for kommentarer.