April-spøk sak om Christensens massive bønnemøte slettet

Siden gårsdagens oppslag omkring blogger Jan Kåre Christensens bønnesamling kommende lørdag var en april-spøk -er saken slettet. Enkelte bet skikkelig på, mens andre forstod raskt at det var en aprilspøk.  Redaksjonen

Facebook Comments

8 tanker om “April-spøk sak om Christensens massive bønnemøte slettet

  • At andre bet på er bare moro.
   Men at Torodd Fuglesteg bet på, skrev til naboer og andre.
   Det gir en aldri så liten lykke-følelse!
   Ha-ha!

  • Ja, jeg bet på og ble rundlurt her av Søkelys.

   Den som nokså sjeldne ganger liker å rundlure andre har selv blitt rundlurt og jeg tar dette som en velfortjent straff. Rettferdighet har dermed skjedd og jeg er 100 % OK med det. Jeg er helt OK med den latteren som følger i min retning. Rettferdighet har skjedd. Og ?

   Grunnen til at jeg og andre ble rundlurt, herunder andre som kjenner deg godt, Jan Kåre, er at den spøken godt kunne ha tenkt å være noe du hadde gjort.

   Ikke respekterer du norsk lov og dine handlinger er mildt sagt sprø og utrolige. At du hadde brutt korona isolasjons reglene er noe jeg antok er din stil og at du ville ha plaget dine naboer med mer sjikane er også noe som jeg antok at du ville ha gjort. Du har gjort deg mer enn fortjent til tittelen “naboen fra helvete”.

   Ergo er lørdagens såkalte møte helt innenfor det du ville ha gjort. MEN det som fikk meg til å reagere var setningen om ekteparet Ingwersen. Ergo ble det sendt ut avkreftelse eposter. De som mottok den sa alle at du var troende til å gjøre selv de mest sprø ting.

   Hint hint hint hint Kjell…. ikke legg til helt utrolige ting i en spøk. Slik som dette.

   Ellers er alt i den spøken veldig troverdig, Jan Kåre. Det er dog noe som andre mennesker ikke engang ville ha gjort.
   Og det er ditt store problem, Jan Kåre.

   Lykke til med bøtene dine og gravemaskinen.

   2
   1
  • Torodd Fuglesteg du skriver følgende:
   Grunnen til at jeg og andre ble rundlurt, herunder andre som kjenner deg godt, Jan Kåre, er at den spøken godt kunne ha tenkt å være noe du hadde gjort.

   Det er for du ikke kjenner meg det.
   Jeg er alt annet enn det.
   Jeg er den mest pålitelige og beste bussfører i Oslo.
   100 % dedikert til min familie +++++

   Har aldri bryte Norsk lov eller vært i klammeri med noen.
   Jeg er en helstøpt person med en kristen karakter etc.

   Men det er klart, Jesus satte de også ut falske rykter på. Og mye ståk rundt ham, da Satan ikke likte ham.
   Slik også med meg, du er totalt helt ute på viddene.

   http://blog.janchristensen.net/2012/12/nr-516-ha-meg-som-forbilde-som-jeg-har.html

 1. En veldig artig aprilspøk. Bra gjort Søkelys. Og fint å se at JKC tok det med et smil. Sporty gjort ?

 2. Jeg lurer på noe.

  Nå har jo djevelen stjålet en del dager fra Guds kalender.
  http://www.bibelensier.no/gudskalender.html

  Kan nevne noen som: fredag den 13 – sankthansaften – og jula midtvinters blote – samt påse som er gjort til noe som Gud ikke har tenkt med den osv.
  Og nå 1. april som brukes til løgn.

  Hvorfor holder vi på med å ære djevelen på dette viset?

  Mvh RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *