Amerikansk pastorfamilie drept i trafikk-ulykke forårsaket av 27 år gammel antatt fyllekjører

Pastor Michael Cruce (43) som tjente som ungdoms-pastor for Rosebower Baptistkirke i Kentucky, hans kone Monica og to sønner Joshua (17) og Caleb på 14 år ble alle drept i tragisk trafikkulykke fredag kveld

michael-cruce-familyTragedier og ulykker rammer også Guds barn her i verden. Fredag kveld rammet ulykken en hel kristen pastor-familie da de ble drept i en bilulykke som involverte seks kjøretøy i Tennessee. Føreren av et av kjøretøyene blir nå anklaget for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Pastor Michael Cruce, hans kone Monica og de to tenåringssønnene, Joshua på 17 og Caleb på 14 ble momentant drept da familien og tre andre biler kjørte inn i to biler som hadde stanset midt i veien. Fire andre skadde som var involvert i ulykken ble flydd til  Vanderbilt University Medical Center for medisinsk behandling, men ulykkesstedet etterlot fire døde, en Kristustroende familie.

Ulykker og tragedier er dessverre også en del av virkeligheten som rammer Guds barn. Michael som omkom sammen med sin familie i den tragiske ulykken fredag, tjente som ungdomspastor ved Rosebower Baptist kirke i Kentucky blir beskrevet som hengitt og Kristus-sentrert pastor som helhjertet gjorde sin tjeneste i menigheten. “Min sønn vil gjøre alt som følger med å være en med-pastor i kirken, alt fra å kjøre buss, være vaktmester til å utføre nødvendige gjøremål i en kirke,” sa hans far J.D Cruce til lokale medier. “Når noen var syke og trengte besøk stilte han alltid opp, og jeg var virkelig stolt av min familie, og de vil bli dypt savnet,” sa hans far som la til: “En gang skal vi vi gjenforenes og det er tanken på det som bærer gjennom dette,” sa en sønderknust far.
misjons-tripMichaels overordnede pastor, Justin Mason hadde bare godord å si om sin forulykkede med-pastor. “Han var et ekte menneske med karakter, integritet og tro,” sa pastoren til avisen “The Tennessean”. På en rekke sosiale medier har venner og medlemmer av menigheten uttrykt sorg over den tragiske ulykken som rammet den kristne familien samtidig som det blir anmodet om forbønner for menigheten og pårørende.Familien Cruce var underveis til en ukes ferie i Gatlinburg. I følge menighetens Facebookside vil det bli holdt en minnesamling for familien i kveld i kirken, mens begravelsen vil finne sted onsdag. Det er en menighet i dyp sorg som nå skal ta farvel med sin ungdomspastor og hans familie. (Bildet er fra menighetens misjonstur til Haiti sommeren 2014)  En menighet er blitt fire medlemmer fattigere samtidig som himmelen har tatt i mot fire nye borgere.

I en uttalelse på menighetens Facebook side skrives det vakkert “The Rosebower baptist-kirkeBaptist kirke familien er knust av det tragiske tapet av Cruce familien. Michael, Monica, Joshua og Caleb var langt mer enn bare vår Ungdomspastor og familie, de var vitale linker i vårt fellesskap og kjærlighet. De hadde vært en del av vår stab i ti år, og de har veiledet, vist omsorg for og vært en del av kirkens legeme. Selv om vi nå er fullstendig sønderknuste av sorg, klynger vi oss til Skriftens ord i full forvissning og tro og vi trenger ikke sørge som dem som ikke har håp. For siden vi tror at Jesus døde og stod opp igjen, så vil Gud ved Jesus bringe med seg de som er falt i dødens søvn.

Mange troende dør i trafikken

Gudstro og et liv under Guds velsignelse er ingen forsikring på at vi som mennesker som lever på jorden er unntatt fra ulykker og uhell som kan skje. En rekke kristne skikkelser har blitt hentet hjem ut av trafikkulykker og slike ulykker har rammet både kjente predikanter og kristne artister. David Wilkerson som ble verdenkjent gjennom sitt arbeide blant narkomane og storbygjenger i New York omkom som kjent i en gwen-wilkersontrafikkulykke i april 2011, og den samme skjebne opplevde også den kristne artisten Rick Mullins. I oktober 2013 døde Christ To All Nation medarbeider Brad Breland i en trafikkulykke og den tragiske hendelsen fredag hvor pastor Michael Cruce og hans kone Monica samt to sønner Joshua (17) og Caleb på 14 år føyer seg inn i rekken av troende som har blitt tatt hjem til Gud nettopp ut av en tragedie. De mange ulykker som rammer viser oss at vi alle, både troende som ikketroende har noe felles, nemlig at “tider og hendelser rammer oss alle.” Vårt håp som kristne er ikke knyttet til dette livet, men til livet som er i vente, med Kristus og hos Kristus der oppe. «Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på meg, skal leve om han enn dør

 

 

 

3 tanker om “Amerikansk pastorfamilie drept i trafikk-ulykke forårsaket av 27 år gammel antatt fyllekjører

 1. Thank you for sharing the story of our Youth Pastor and family. Michael, Monica, Joshua and Caleb are in the presence of Jesus now. The legacy of Christian service they all leave behind will be carried forward by so many, including our own son who was part of their youth ministry at Rosebower Baptist. We grieve the loss of this precious family while rejoicing that they are now in Heaven. As Michael would say “We serve an AWESOME God!”

 2. Dear sister Michele Childress

  It made us sad to hear about this story and I felt to share it with Norwegian readers. I pray for the families, the young people in your church who have lost their youth pastor and friends. This family is in Christ’s hands, while the congregation mourns the loss. I pray that the youth of the church hold on Jesus in the middle of grief, while we know that one day we will all meet again in God and Christ’s presence in front of the throne of heaven.

 3. Dear sister Michele Childress,

  I also want to extend my deepest sympathies to you and your church family as you grieve over the loss of your precious Youth Pastor and family! I was reminded of the shortest verse in the Bible; “Jesus wept” (John 11:35). May He be your comfort in this difficult time!

  At the same time as you grieve, you can also, as you said, rejoice that they now have reached their eternal destination at home with the Lord. This is our hope and our joy!!! We will meet again where there will be no more good-byes!!! 🙂

  I wanted to share with you a song I`ve written about this. May it comfort you.

  Praying for you, dear sister and your church family! Lots of love from a sister in Christ in Switzerland:-)

  http://www.youtube.com/watch?v=OkCrA9mhoAk

Det er stengt for kommentarer.