Abort: Er du gravid med tvillinger og bare ønsker et barn, greit Norge dreper det barnet du ikke vil ha

Kvinner som nå er gravide og oppdager at de har tvillinger, men bare ønsker et barn, kan nå få det fikset på et eller annet sykehus. Det vil nå i følge NRK bli tillatt å gå inn i mors liv og drepe den av de tvillingene du ikke vil ha. Foreldre kan nå bestille drap før 12 uke på foster-drapdet barnet de ikke ønsker å ha, melder NRK.  “Etter at NRK fortalte at det var full forvirring i sykehus-Norge om det er lov å abortere en frisk tvilling eller ikke, ba helseminister Bent Høie om en tolkning av abortloven. Lov-avdelingen i Justisdepartementet har nå vurdert at abortloven åpner for det. – Vi forholder oss til at det er slik abortloven må forstås, og kommer til å presisere dette overfor sykehusene, sier statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Cecilie Brein-Karlsen,” i følge NRK. Med andre skal det norske draps-systemet nå kunne tilby bestillingsdrap på friske som syke barn. Ønsker du å få et barn, men Gud gir to, greit, vårt ugudelige land fikser det, den endelige løsning er nå på plass, vi bare dreper det du ikke vil ha. Skal si den borgerlige regjeringen svekket avkristningen av Norge!  Vi går fra ille til verre og mørket senker seg over nasjonen som modnes for dom og hvor er “Barnevernet”?  Hvorfor verner ikke de barna? Les NRKs sak her

15 tanker om “Abort: Er du gravid med tvillinger og bare ønsker et barn, greit Norge dreper det barnet du ikke vil ha

 1. Teknologi kan være et gode for menneskeheten, men kan også brukes slik at resultatet av bruken kan være i strid med Guds Ord. Slik også bruk av ultralyd. Ultralyd var et godt verktøy som ble tatt i bruk i 1960-årene. Ultralyd ble brukt til å påvise feil i metalliske materialer. Og særlig nyttig har det vært til å detektere feil i sveiste konstruksjoner, og således svært viktig for å redusere sveisefeil i stålkonstruksjoner til offshoreinnstallasjoner. I 1970-80 årene var det en lege, Sturla Eik-Nes, som begynte å eksperimentere med ultralyd for å undersøke gravide kvinner ved å sende lydsignaler inn i fosterets blodstrøm. Ved hjelp av doplereffekten kunne han etter hvert tolke de returnerte lydsignaler med stor nøyaktighet. Ved hjelp av ulytralyd er det mulig fastslå om det er tvillinger i mors mage. Det er videre mulig å oppdage medisinske svakheter hos det ufødte livet. Det hviler et veldig stort ansvar på den som tar beslutningen om å avslutte dette livet. Så; hva kan vi gjøre for å spare ett menneskeliv, ja, om så bare ett menneskeliv? Jo, vi kan be, be til Gud hver dag om at Han i dag vender seg til den som i dag har tanker om å avslutte et påbegynt liv. Be om at disse tankene må bli snudd, slik at et liv blir spart. Jeg tror at, dersom alle kristne i Norge ber til Gud, så vil det skje en endring fordi: “den rettferdiges bønner har stor virkning”.

 2. Odd Gunnar skrev: “Jeg tror at, dersom alle kristne i Norge ber til Gud, så vil det skje en endring fordi: “den rettferdiges bønner har stor virkning”.

  Kanskje har du rett, men paa en annen side, er det ikke nevnt flere eksempler i Bibelen hvor tiden er ute og at det er for sent aa be?

  Som f.eks samfunnet for syndfloden, Sodoma og Gomorra, Israelsfolket for de ble bortfort og tiden for antikrist kommer til makten osv. Syndens beger var fullt og lopet var kjort.

  David Wilkerson holdt forresten en gang en interessant tale om evnen til aa omvende seg. Han mente det fantes mennesker som hadde mistet evnen til aa bli kristne. Man kunne leve en god stund i det religiose grenselandet mellom tro og synd, men ikke alltid. Han fortalte om mennesker som var i en slik situasjon. Hvis de hadde kunnet velge om igjen ville de valgt andeledes, men de viste at de hadde forkastet muligheten mens de fremdeles hadde den.

  Litt av poenget er vel at himmelen ikke skal bli som verden?

 3. Grusomt! Det er udiskutabelt at fosterdrap er brudd på det femte budet, og strengt tatt burde det også vært en totalt fremmed tanke også for de av denne verden, at det blir helt feil å ta livet av små barn.

  Men, det som ofte har slått meg er at når de snakker med kvinner noen år etter at de har tatt en abort, så er det svært mange som angrer på valget sitt, mange sliter med dette valget hele livet. Men, blandt dem som vurderte abort, og valgte å beholde barnet, er det da noen som senere har angret?

  • Jeg ble ganske rystet. Dette er det Børre Knudsen og Ludvig Nessa og de gamle advarte om ville komme. Dette går i gal retning, vi trenger en kirke som er tydelig, et folk som ber og et barnevern som også verner begge tvillingene. Det blir bare mer og mer absurd dette med fosterdrap i Norge. og dette er vi med på å finansiere via skatteseddelen. Trist at ikke det finnes et eneste kristent parti i Norge som kompromissløst kjemper for barna i mors liv.

 4. Grusomt!! Det er jo allerede grusomt at babyer i det hele tatt blir drept i mors liv. Men mennesker kjører på videre og videre i blinde. Djevelen er kommet for å stjele, lyve, ødelegge og drepe. I stedet for å kalle det drap, som det jo er, brukes et annet ord; abort, som høres så uskyldig ut. Og så blir man så vant til ting etterhvert at det som var skandaløst for tjue år siden blir plutselig uskadeliggjort og normalt.

  Det er en moraloppløsning som aldri før. Samvittigheten blir ødelagt. Den som er liten og svak blir sett på som verdiløs. Dette er en forferdelig tanke! Gud ser annerledes på det. Den som er liten, svak of foraktet i verden er mer kostbar enn alle juveler tilsammen og høyst elsket i Hans øyne!

  Vi får be om at dette ikke blir tilatt.

  • Hildegunn. Denne kampen valgte den kristne kirke å gi opp, vi valgte å vende det døve øret til det tause skrik, og når ser vi konsekvensene. Får man to tvillinger eller trillinger har man rett til å sortere vekk den eller de man ikke vil ha. All abort er drap, men vi ser nå det syke med hele abortloven. Frafallet har kommet fort, og svært mange troende sover. Måtte dette absurde få Guds menighet til å få opp øynene.

 5. Abort er en avskyelig handling, som kan likestilles med jødeutryddelsen under krigen.
  Til dere som tror på den katolske, den lutherske og pinsemenighetenes trosretning angående evig pine i helvete:
  Disse aborterte fostrene slipper hvertfall en evighet i evig pine! (Det er vel liten sjanse for at de ble kristne.)

  Jeg er av den oppfatning at evig pine ikke eksisterer, men når jeg hevder det, blir vedkommende stort sett sint! Hvordan er det med deg…?

  • Anders Helge. Jeg er enig med deg i at abort er en avskyelig handling som kan likestilles med jødeutryddelsen under krigen. Å ta livet av små ufødte barn er en grusom handling som viser hvor mørkt mørke er over vårt land. Når det gjelder din teologi om fortapelse er jeg uenig med deg. men jeg blir ikke sint da din teori ikke er av ny dato. Jeg konstaterer bare at vi er uenige på det punkt. Det er fullstendig meningsløst å hisse seg opp, men jeg mener å lese en evig pine ut av de bibelske tekster som omtaler dette.

  • Hva du tilsynelatende mener om abort er knakende likegyldig. En mann som kaller seg kristen og stemmer FRP, kan vi ikke ta på alvor.
   FRP er ikke bare en varm tilhenger av fosterdrap, men også for aktiv dødshjelp, ultraliberal bioteknologilov(slik at kvinnen kan abortere foster som ikke er perfekte eller “galt” kjønn)

   I tillegg vil de ha prostitusjon, fri flyt av pornografi, billig alkohol tilgjengelig alle steder(inkl på bensinstasjonene), kraftige kutt i
   u-hjelp/bistand og generelt mer til de rike og mindre til de fattige. Stenge grensene for forfulgte flykninger, da “vi må sørge for oss selv først”. Problemet er bare at en frp`er blir aldri fornøyd. Grådigheten og egoismen kjenner ingen grenser!

   Med denne bakgrunn er det fullstendig uinteressant hva du måtte mene, da du helt åpenbart mangler både politisk og åndelig dømmekraft!

  • “Jeg er av den oppfatning at evig pine ikke eksisterer”

   Så da mener du selvfølgelig at Jesus IKKE SNAKKER SANT. Men Jesus sier noe i Matteus 25: Og disse skal gå bort til evig pine, men de rettferdige til evig liv.
   Men det er vel for mye forlanget at du skal tro på Jesu egne ord.

 6. Ja det er ikke bare bare å leve sammen med den ”’så kalte nye pakt”’ som de innbiller seg
  Hedningene fortsetter sine umoralske spor. Her er alt lov, drepe det ufødte, prester som spyr ut løgner, vigsler homofile og er selv homofile og kvinnelige prester som også er homofile. Øl servering i kirka og homo innspilling av reklame film ect ect

  Jeg kommer aldri utenom teksten til Profeten Jeremiah 16:19 Den er så sann!!!

  • Jeremy: Du har rett. Det er ikke barebare aa leve MED den nye pakt. Men det er noe annet og leve i den.

   Tror det er akkurat slik i dag som det en gang var. Slik som Jesaja skriver om i 63,10. Folk viser bare trass og forstaar ikke betydningen av aa ha Den Hellige Aand i hjertet.

   Moses hadde det. Og Moses var en serdeles ydmyk mann. Det var nok derfor Gud kunne bruke ham til nesten alt.

  • Høie står fast på tvillingabort
   Helseminister Bent Høie (H) vil ikke gå i dialog med Senterpartiet og KrF for å forby tvillingabort. Han vil ikke røre abortloven.

   Selv er han tarmfreser og uten moral. Ektemannen får seg et TWIX i ny å ne.
   Hele stortinget da spesielt KRF er pill råttent. Mesteparten av høyre er гей 🙂

 7. Grunnen til at jeg stemmer Fremskrittspartiet, er først og fremst tanken på ikke å ha noe land. Det vil si at vi blir okkupert av muslimene i en nær framtid. Over hele Europa er grensene åpne for såkalte flyktninger, og det er nå engang slik her i livet, at blir muslimene mange nok, kan de overta. Ikke bare det, de kan gjøre som Hitler, overta gjennom lovlige valg.
  Dette gjør at jeg stemmer FRP, det eneste partiet som ser denne faren som akutt. Da får andre ting komme senere, det hjelper ikke å være snill, uten land og uten hode!

 8. Jeg ber hver dag til Gud om at Han i dag må kalle på den som tenker på å ta abort. I mange tilfeller er det kun Gud som vet at der er en mor som har tanker om å ta livet av det lille mennesket i hennes mage. Jeg ber om at et menneske må få vokse opp. Ja, tenk om Han kan få en mor til å endre tanken, slik at ett menneske får vokse opp.

Det er stengt for kommentarer.