Å gå i Pridetog, vifte med flagget, gå inn for fri abort og homofili er å nedkalle Guds dom over folk og land.

“Den norske kirke har godtatt homofilt ekteskap og vier til og med homofile og lesbiske. Det er en frafallen kirke som har mistet Guds lys og Guds kraft. KrFs representanter vil gå i Pridetog. De var med på å fremme bruk av Pride-flagget på offentlige bygninger også. Den norske kirke og KrF har bare “navn av at du lever, men du er død”. (Åp 3:1) Å vifte med Pride-flagget er som å vifte med en rød klut foran Guds ansikt! Det er å håne hans ord,” skriver evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook lørdag. Evangelisten som er en tydelig basunrøst i disse endetidens trengsler er ikke redd for å stå for det som er politisk og religiøst ukorrekt. Homofili er dødens vei, skriver Pedersen i sitt innlegg.

Og evangelisten fortsetter: “Guds dom over denne synden leser vi om i 1. Mosebok 18 og19 og 2. Peter 2:6. Gud advarte i to kapitler i Bibelen mot denne typen synd. Gud kom til Abraham en dag og sa at han ville ødelegge Sodoma og Gomorra. “Og Herren sa: Klageropet over Sodoma og Gomorra er sannelig stort, og deres synd er sannelig umåtelig svær.” (1 Mos 18:20) Abraham ba Gud spare byen, for han tenkte på sin nevø lot og hans familie som bodde der. Gud satte en grense på ti troende mennesker i byen: Hvis det var ti og over, ville Gud spare byen. To engler gikk inn i byen og ba Lot og hans familie om å flykte avsted, ut av byen. De måtte ikke se seg tilbake. Lot hadde to døtre og to svigersønner. Svigersønnene trodde at han bare “drev gjøn” med dem. De og ble i byen. Det var i utgangspunktet bare fire troende i byen. En av dem var en frafallen, Lots kone. På turen ut av byen så hun seg tilbake og ble til en saltstøtte. “Men Lots hustru, som fulgte etter ham, så seg tilbake. Da ble hun til en saltstøtte” (1 Mos 19:26).

Kjærlighten og hjertet til disse to syndige homobyene var i hennes hjerte. Hun godtok homofili og syntes at denne samlivsformen var OK. Da hun så seg tilbake, ble hun til en saltstøtte. Dette var et domsmirakel fra Gud. Hun ble stående som et “minnesmerke” i form av en saltstøtte som advarsel til etterslekten – for alle som godtar homofili: Ikke ha noe med sodomi å gjøre ellers er ikke Gud på din side! Ikke vær “raus” med synd, ikke elsk det som Gud hater! For da faller du fra livet i Gud og blir åndeleig livløs, frafallen. Jesus er sterkt imot homofili. Han advarer mot denne samlivsformen og sier: “Kom Lots hustru i hu.” (Luk 17:32) Dommen er en historisk realitet: “Da lot Herren det regne ned over Sodoma og Gomorra svovel og ild fra Herren, ut av himmelen. Han ødela disse byene og hele sletten, alle de som bodde i byene, og alt som grodde på marken.” (1 Mos 19:24-25) Gud vil at jorden skal bli befolket og at vi skal bli mange. “Vær fruktbare og bli mange, fyll jorden og legg den under dere.” (1 Mos 1:28) Vi var designet til være en familie med mann, kone og barn. Dette er Guds ordning.

Homofili er dødens vei. Vitenskapelige undersøkelser angående homofili, peker i negativ retning. Det er helsemessig skadelig og man gjør livet kortere. Er jeg imot homofile? Hvis jeg er det, er jeg imot Guds bud om å elske alle mennesker, for det gjør han, og han har ingen favoritter. Men jeg hater synden og syndens konsekvenser, som også Gud gjør, noe han, i både ord og handling så tydelig har demonstrert. Selvsagt er ikke homofili den eneste synd som vi mennesker kan gjøre. Listen er lang! Jeg må hver dag be Gud om å bli renset og tilgitt. Men få tør stå opp mot denne syndige samlivsformen. Gjør de det, blir de straks forfulgt og satt i avisenes gapestokk. De som vil være så tolerante, viser “toleranse” kun for de som mener det samme som de selv, de som ikke forstyrrer deres eget livssyn. En begrenset og falsk toleranse. Noen må si ifra og advare. Guds dom henger over Norge og Vesten. Vi får gjøre som Abraham gjorde: Be for det flotte landet vårt og for de som bor der. At vi får vekkelse i stedet for dom,” skriver Vennesla evangelisten som er en av få kristenledere som våger å være tydelig. Mange kristne ledere og pastorer mener det samme som Svein-Magne Pedersen her skriver, men er for feige til å stå fram offentlig med sitt syn av redsel for konsekvensene dette vil kunne få. Redselen for å få negativ omtale i avisen Dagen eller hos Facebookgruppen “Hanvoldkanalen” er rett og slett for stor. Men dem som kjenner Guds ord og er kjent med klassisk kristen teologi slik den er blitt forkynt helt frem til vår tid, vil kjenne et amen i sitt hjerte!

7 tanker om “Å gå i Pridetog, vifte med flagget, gå inn for fri abort og homofili er å nedkalle Guds dom over folk og land.

 1. Edward Gibbon skreiv:

  “The ancient and popular doctrine of the Millennium was intimately connected with the second coming of Christ. As the works of the creation had been finished in six days, their duration in their present state, according to a tradition which was attributed to the prophet Elijah, was fixed to six thousand years. By the same analogy it was inferred that this long period of labor and contention, which was now almost elapsed, would be succeeded by a joyful Sabbath of a thousand years; and that Christ, with the triumphant band of the saints and the elect who had escaped death, or who had been miraculously revived, would reign upon earth till the time appointed for the last and general resurrection”. – Vol I, p.403
  —————
  Det er like før me får oppleva ” a joyful Sabbath of a thousand years”.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Lactantius
  ‘As there had been 2,000 years from Adam to Abraham, and 2,000 from Abraham to Christ; so there will be 2,000 years for the Christian era and then would come the Millennium.'”

  Gud har gjort det veldig enkelt. Ved å lokalisera jubelåret forstår me kortid FRIGJEVINGA kjem.
  Jesus las frå jubileumsprofetien i det 15.året til Tiberius står det i Lukas 3 og 4.
  Jesus las frå Esaias 61.
  Tiberius står det slik om.
  https://no.wikipedia.org/wiki/Tiberius
  “Tiberius (latin: Tiberius Caesar Dīvī Augustī Fīlius Augustus;[5][6] født 16. november 42 f.Kr., død 16. mars 37 e.Kr.) var en romersk keiser fra 14 e.Kr. til 37 e.Kr.”
  Det er nesten ubehageleg å lesa nyhetene. Krise etter krise kjem.
  For Israel vert det beskrive som ein vanskeleg fødsel.
  For dei som har vore med på det, veit at smertene er nesten ikkje til å halda ut, men plutseleg er det over.
  Slik vert det også ved Jesu gjenkomst.

  2
  1
  • Torstein, Jeg har lest litt i kap 3 og 4 i den kjente hendelsen.
   Interessant det du gjorde meg obs på i Bibelen -om det 15. året…
   Jeg tenkte hvordan vet de alt om Tiberius, det må være Josefus? Sjekket Wiki og han var visst en av mange.
   Kan du forklare enkelt om hvordan/hvorfor du regner år 2022?
   (Har tidligere vært innom litt videoene du linker til, beklager, men orker ikke dem nå, ikke vondt ment, jeg holder bare på med så mye annen studie nå)
   Mener du at det er noe med Tiberius år 22 til 2022? Kanskje dumt spørsmål…

   “and 2,000 from Abraham to Christ; so there will be 2,000 years for the Christian era and then would come the Millennium”

   (Meg og deg deler ikke helt samme syn, det er ok. Jeg mener starten på 1000årsriket tidligst kan starte 2029, altså hvis bortrykkelsen skjer i år, 7 år før det. Og at eventuelt DA er 6000 år nådd)

 2. Har lest en gang i tiden at vår tidsregning kan være 4-7 år feil, viss det stemmer er vi allerede i 20226-29 Kan denne historien stemme?

  • Tiberius sitt 15 styringsår var år 28.
   Det var dette året Jesus las frå jubileumsprofetien i Esaias 61.
   Det innvarsla dei siste 40 jubileum eller 2000 åra.
   Dei sluttar år 2028.
   Jubelåret eller frigjevingsåret var det 50,året. Då vart alle fri.
   Dette er eit bilde på det som skjer ved Jesu gjenkomst.
   År 2022 er ikkje noko spesielt. Det er framleis 6 år til dei 6000 åra sluttar.
   Dei siste 3,5 åra er det Antkrist får full kontroll
   Åra 2025- 2028.
   Så får me sjå om ikkje Donald Trump oppfyller dette.
   Opprykkelse FØR trengselstida er ikkje riktig.

Det er stengt for kommentarer.