Scott Ritter: Når dette er over er Ukraina “done”-Krigen gjør Russland sterkere og NATO svakere

Når denne krigen er over vil Ukraina opphøre å eksistere. I realiteten er krigen allerede avgjort. Ukraina og Vesten har tapt og Russland har vunnet. Alt NATO har oppnådd med denne krigen er å svekke seg selv og gjøre Russland sterkere. Alle i Vesten vet at krigen er tapt og at Russland har vunnet. Scott Ritter, tidligere tidligere etterretningsoffiser for United States Marine Corps, tidligere våpeninspektør for FNs spesialkommisjon er ikke i tvil om at Russland vil vinne krigen. I følge Ritter vil det hele være over innen august måned.

Vestlige politikere skjønner at Ukraina er en tapt krig. Den russiske kjøttkverna fortsetter å male i Bakhmut og Ukraina ser ut til å satse alt på å holde området. Enkelte i Vesten har forsøkt å nedtone Bakhmut`s strategiske betydning på tross av at Ukraina fortsetter å sende forsterkninger til området. Russiske styrker er i ferd med å omringe Bakhmut som er blitt ei kjøttkvern som langsomt gruser de ukrainske styrkene. Skal vi tro Scott Ritter vil det hele være over i løpet av de neste seks måneder. Allerede nå ser vi tegn i vestlige medier på at også disse er i ferd med å erkjenne virkeligheten. Borte er all optimisme om en ny ukrainsk offensiv og Vestens bidrag i form av stridsvogner er ikke nok til å forandre utfallet av krigen. Det eneste som kan forhindre at Ukraina blir knust og taper krigen, er at NATO går inn militært med store styrker, og slik utløser en direkte krig mellom Russland og NATO. Dersom NATO her svikter er Ukraina en tapt sak for Vesten. Et hundretalls moderne vestlige stridsvogner vil ikke ha noen reell militær betydning for utfallet av krigen. Disse vil bli ødelagt av Russland og vil maksimalt kunne forsinke det ukrainske nederlaget. Se den 25 minutter lange samtalen med Scott Ritter

Én tanke om “Scott Ritter: Når dette er over er Ukraina “done”-Krigen gjør Russland sterkere og NATO svakere

  1. Ukrais velbefinnende har aldri vært poenget for Wall street, deep state og USA’s militærindustrielle kompleks. Men Russland må svekkes gjennom denne proxy-krigen for at en ny verdensorden skal kunne etableres. Nasjonalisme og religion er to av hovedhindrene for Davos-mafiaens NWO-planer.

    Vi er vitner til opptakten til det endelige oppgjøret mellom Sydens konge (Anglo-amerika) og Nordens konge (Russland & co) Men først skulle Nordens konge “falle inn i landene” før det etter hvert “går til ende med ham”. Til slutt vil det seirende Dyret omfatte alle verdens nasjoner gjennom et reformert FN – “Dyrets bilde”.

    Det siste dette Dyret og dets bilde – FN – vil gjøre er å utrydde all offentlig religiøs utfoldelse. Men når Dyret til sist bare har de sanne kristne å kjempe mot, kommer Kristus og Guds rike til vår unnsetning – presis lik jødene ved Rødehavet ble frelst da Faraos hær druknet mirakuløst.

    6
    4

Det er stengt for kommentarer.