Britiske tropper sendt til Ukraina i forkant av eventuell russisk invasjon

Britiske soldater skal alt være sendt til Ukraina for å bistå den ukrainske regjeringshæren dersom det skulle komme til krig med Russland. Dette melder den britiske avisen Daily Mail i morgendagens utgave. Dersom dette er tilfelle spiller Vestmaktene nå høyt for å skremme Russland fra å invadere sin tidligere allierte under Sovjet-tiden. Det pågår fortiden et omfattende politisk og militært spill mellom Natolandene og Russland som oppfatter Nato som en reell trussel mot Russlands nasjonale sikkerhet. Russland har sendt mer enn 100 000 soldater til grensen mot Ukraina og styrkeoppbyggingen fortsetter.

For hver dag som går uten enten en diplomatisk løsning eller et større russisk angrep på Ukraina, vil spenningen forbli høy. Natos generalsekretær Jens Stoltenberg har kontant avvist alle russiske krav om sikkerhetsgarantier om at NATO ikke ekspanderer vider østover. I følge president Putin vil Vesten tråkke over den røde linje dersom de fortsetter å utvide NATO østover og gjør Ukraina og Georgia til medlemmer av forsvarsalliansen. Den amerikansk/vestlige holdningen er at ethvert selvstendig land selv må kunne avgjøre hvorvidt landene vil bli medlem av Nato, og både Sverige og Finnland har fått tilbud om Natomedlemskap dersom landene ønsker det. Dersom disse fire landene blir tatt opp som medlemmer av NATO vil det forsterke og endre det sikkerhetspolitiske systemet som har rådd grunnen i forholdet mellom Nato og Russland og frontene om temaet virker fullstendig fastlåste. Dersom krigen skulle oppstå og det er britiske tap som en følge av at de kommer i trefninger med russiske styrker, kan det ble en flamme som potensielt kan tenne flammen til tredje verdenskrig. Som Guds folk er krig ikke av det gode, og vi av oss som er unge har lite eller ingen erfaring med krig og krigens lidelser. Derfor fortsetter vi å legge situasjonen over på Jehova Gud i den tro at Hans vilje og fortsett må skje.

3 tanker om “Britiske tropper sendt til Ukraina i forkant av eventuell russisk invasjon

  1. Jesus talte om de tider som skal komme. Se Matteus kap 24. Der finner vi blant annet, 24,6-8:

    “Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød og jordskjelv mange steder. Men alt dette er bare begynnelsen på fødselsriene.”

    • Dette er helt korrekt. Men på ett tidspunkt vil det også være slutt.

      Vi har levd i endetiden siden 1914, da den første verdenskrigen brøt ut. Da hadde “hedningenes tider vart i 2520 år fra Sidkia (den siste kongen i et selvstendig Israel) mistet trone i 607 fvt. – og følgelig riket. 2520 er by the way tallrekkens mest fullkomne tall – det minste tall alle tall fra 1-10 kan deles med uten å ende opp med desimaler. Det såkalte minste felles multiplum. Husk at det ikke finnes noe år null. Kun 1 fvt. rett til 1 evt.

      1. verdenskrig var av størrelse helt eksepsjonell og innebefattet deltagelse av samtlige datidens stormakter. 70 millioner soldater ble mobiliserte, og 9 millioner av dem døde foruten 7 millioner sivile. Dette var altså innledningen til Jesu profeti om at “folk skal reise seg mot folk og rike mot rike”, og dette er nå 108 år siden.

      Fremdeles lever det mennesker som var i live/ble født den gang, men det nærmer seg definitivt slutten for denne “generasjonen”. Derfor er vi trolig nærmere Jehovah Guds ende for denne onde verden enn de fleste aner. Da er det fint at Skaperen trøster oss:

      “Om det dryger, komme skal det”.

    • Til orientering betød 1914 og innledningen av endetiden at Kristus startet arbeidet i full monn med “å herske midt i blant sine fiender for å skille fårene fra geitene”.

      Dette har han holdt på med helt frem til nå. Det betyr at han for det menneskelige, kjødelige øyet er usynlig nærværende, noe også det greske ordet parousia innebærer.

      NT har flere ord for Jesu “komme/nærvær” enn parousia. Det vi nå venter på er apokalypsis. Når dette inntreffer vil alle måtte erkjenne virkningene av hans eksistens. Desverre blir det for det store flertallet det siste de får oppleve.

      Men fortsatt har menneskene mulighet til å vende om. Lykke til med DITT valg!

Det er stengt for kommentarer.