Johnny Enlow: “Donald Trump vil vinne valget med enten 51%, 57% eller 71 prosent

Johnny Enlow er en internasjonal taler og forfatter av boken “The Seven Mountain Prophecy” var nylig gjest på Sid Roths “Its supernatural show” og fremsatte der et budskap som fikk forsamlingen til å klappe og føle seg beroliget i en tid preget av angst og uro for det som skjer rundt oss. I følge Johnny Enlow vil Donald Trump komme til å vinne høstens presidentvalg med enten 51 prosent (dersom Guds menighet stemmer) 57 prosent dersom Guds folk ber og stemmer, og tilsist 71 prosent dersom vi viser kjærlighet i handling.

Johnny Enlow som har forfattet “The Seven Mountain Prophecy” mener at Donald Trump har en spesiell posisjon i Guds øyne. Og tross alt kaos, uro og angst, har Enlow tro på at Donald Trump vil vinne valget. Noe vi selvfølgelig håper.  -Enlows ideer bryter klart med det flertallet av kristne tradisjonelt har trodd om eskatalogi og hva som vil skje i de siste dager. Videoen fra Sid Roth`s “Its supernatural” har skapt ulike reaksjoner blant dem som har kommentert videoen på YouTube. Noen mener at Enlow er en falsk profet, andre føler trøst i det han fremfører, mens noen lover å slutte å se på Sid Roths program fordi han slipper til en blasfemisk falsk profet..Se videoen og si gjerne hva du mener

4 tanker om “Johnny Enlow: “Donald Trump vil vinne valget med enten 51%, 57% eller 71 prosent

  1. Er dette satire? Donald Trump vinner valget med 57 prosent dersom kristne ber og stemmer. Ha ha. Vil ikke skje.
    Som sann Jesus troende skal jeg be om at Joe Biden vinner.
    USA trenger en seriøs president og ikke den narsissisten og psykopaten som har revet ned USA. Klovn

    1
    1
    • Biden som SERIØS leder? Du må ha fått noe i deg du ikke skulle fått i deg.

    • Tilsynelatende satire, men kun ufrivillig komikk for oss utenfor den amerikanske boblen.

      Amerikanerne er statistisk sett mye mer overtroiske, uvitende og godtroende enn for eksempel europeere. Et flertall tror både på spøkelser og stjernetegn og ufoer og engler og greier. Så dette går hjem hos de hysteriske trumpotangene. Aliens, åndsmakter, ønsketenkning, overtro og «alternative fakta» er deres melodi.

      En profeti må pakkes inn på den rette måten. Det vet gode kommunikatører, pastorer, tryllekunstnere og «tankelesere». Stadige profetier, altså mange, gir selvsagt mye større sjanse for er tilfeldig lykketreff. Dessuten virker presise, spesifikke, detaljerte spådommer mye sterkere om de skulle slå til. Og som alltid i amerikansk evangelikalisme dreier det seg om egoisme, oppslutning, makt og penger.

      Menneskene spår, Gud rår, heter det nokså defensivt. Bedre å si amerikanske tullekopper spår, virkeligheten rår.

      Men morsomt er det!

  2. Yes, I believe in Trump is a man of God’s will no matter what his past errors have been, which have been, and are forgiven, by God. He is pro-life, anti violence, pro gun protection to safeguard God’s people and pro-police to counteract violence in this demonic time!

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.