Se klippene: Trosforkynner og “helbreder” Leroy Jenkins avslørt som bløffmaker av Inside edition

Helbredelses og trosforkynner Leroy Jenkins er bare en av flere trosforkynnere som er blitt avslørt som bløffmaker

Såkalte trosforkynnere som påroper seg evnen til å kunne kurere all slags sykdom, spesielt mot en donasjon, er noe det går 17 av på dusinet. Opp gjennom årene har flere av disse blitt avslørt og deres bedrageri er blitt vist i beste sendetid på TV. Leroy Jenkins brukte endog et banneord da han skrek til reporten “Kom deg ut, du er en djevel fra helvete, du er en ond “beep” sier den rasende trosforkynneren til Inside editon rapporter. Leroy Jenkins er bare en av mange såkalte helbredere og teleevangelister som opererer med et eneste mål for øyet, nemlig å berike seg selv. “Bønnekort og forespørseler om forbønn gikk rett i søpla etter at vedlagte pengegave var samlet i sammen

På tross av at mange såkalte apostler og trosforkynnere er blitt avslørt som svindlere og bløffmakere, finner såkalte helbredere stadig nye godtroende fjols som lar seg bedra og forføre. Se klippet der Leroy Jenkins blir avslørt. “Selv bilder av døende barn blir kastet rett i søpla uten at predikanten noensinne tar seg to minutter til å be for dem. Alt dreier seg om penger

Helbredelsesforkynnere og “kristelige slangeolje selgere” er og forblir et problem for den seriøse kristne kirke. Disse grådige bløffmakere og Kristuskremmere er som drepende kreftsvulster i Kristi legeme, og vi skal være glade for at sekulær media avslører svindlerne.

Et annet knippe såkalte “faith-healere” som er avslørt i videoen under

4 tanker om “Se klippene: Trosforkynner og “helbreder” Leroy Jenkins avslørt som bløffmaker av Inside edition

    • Nei du tar ikke feil. Visjon Norge har hatt mange slike på besøk, blant annet den store “apostelen” Maldonado, som lovet folk gull og grønne skoger, forutsatt at du gir, gir og gir…
      Tror Hanvolds intensjon med å invitere slike er å få penger i kassa, for han kan umulig tro på det vaset de kommer med.

  1. Benny Hinn og Mike Murdock er to andre svindlere som har fått lov og fortsatt får lov til å sende på kristne TV-kanaler! Som kristen skammer jeg meg ofte over kristent TV. Programmene svinger fra herlig evangelisk forkynnelse, sterk bibelundervisning og Tv-pastorer som er rett og slett kvakksalvere!!!

    Lurer på hvorfor det er slik? Finnes det ikke kritiske kristne Tv-kanaler? Jeg unngår rett og slett å se på de kristne kanalene rett og slett fordi jeg skammer meg over dobbeltmoralen de utviser. I den ene timen sender de klar og tydelig omvendelsesforkynnelse og i den neste timen blir vi svindlet av løgnere og bedragere som beriker seg seg selv i Guds navn!!

    Dette er ikke kritikk av de som lager fantastiske programserier som kanalene sender, nei det er kritikk av kanalene som sender ut svindel og bedrag!! Det hele blir en kvalmende suppe!! Tenk at noen forkynnere påstår at man kan kjøpe seg helbredelse og velstand ved å “så inn” penger til forkynnerens ministry. Avlatshandel heter dette og reformatorene tok et oppgjør med pavekirken om dette for hundrevis av år siden. Nei, for intet har dere fått og for intet skal dere gi!!!

    58$ Dirty Pastors: Benny Hinn & Mike Murdock:
    https://www.youtube.com/watch?v=73v0XWnDxK8

    Benny Hinn Exposed – 40 years of LIES:
    https://www.youtube.com/watch?v=XLKuLhJoC60

    Benny Hinn: TRUE STORY:
    https://www.youtube.com/watch?v=l73exrXr_hE

    Dark Faith: Creflo Dollar, Mike Murdock, Benny Hinn & Friends:
    https://www.youtube.com/watch?v=l8a4DdqKHno

  2. Det er lett å smile av religion som trøst og ønsketenkning for uopplyste og indoktrinerte mennesker – og som en sosial kulturtradisjon med positive trekk.

    Overgrep, svindel og terror er imidlertid også en del av bildet.

    Da blir barnetro og overtro Ikke lenger så uskyldig. Det er sannheten som frigjør folk og utvikler samfunnet, ikke uvitenhet og fordummende forestillinger.

Det er stengt for kommentarer.