51 friskmeldte er blitt syke igjen av Corona da viruset blir reaktivert

Det sørkoreanske smittevernbyrået KCDC melder om at 51 friskmeldte personer har blitt syke igjen, melder Dagbladet. Dermed risikerer folk å bli syke flere ganger av viruset det foreløpig ikke finnes noen kur mot eller vaksine.  Les saken fra Dagbladet.no

8 tanker om “51 friskmeldte er blitt syke igjen av Corona da viruset blir reaktivert

 1. Så ble det dypt rørende minnemåltidet fullført i går kveld etter solnedgang og vi er inne i 14. nisan – datoen for Jesu død i år 33 evt. Alle de nye salvede som måtte være kalt siden forrige års minnemåltid kunne med glede takke ja til Guds innbydelse til å bli en av de 144 000 som skal tjene i Kristi himmelske rike i tusen år og bidra til å føre menneskeheten tilbake til det fullkomne, jordiske paradiset som Adam tapte ved sitt opprør mot Skaperen.

  Om tallet på de 144 000 utvalgte denne gang ble fullt, er således det hele rigget klart for Hans snarlige inngripen ved Hans sønn. Sett fra vår synsvinkel ser hele verden moden ut for utskiftning. Så selv om vi ikke kjenner den nøyaktige dagen og timen, er det åpenbart at vi nærmer oss enden for denne onde verdensordningen med stormskritt.

  Det er derfor maktpåliggende for enhver å vurdere nøye vårt forhold til vår Skaper Jehova og Hans sønn Kristus. Tiden nå er ikke inne til åndelig vingling. Vi er helt inne på oppløpssiden og målet for vårt kristne liv nærmer seg fullførelse. Englene venter også med spent forventning på at Kristus på vegne av sin Far skal gi det siste klarsignalet i løpet av overskuelig tid.

  Det er en rekke ting som skal skje i rett rekkefølge. I hovedsak vil først falsk religion – ”skjøgen” – elimineres av ”dyret” – nasjonene. Dette vil skje plutselig – ”som når en kværnstein kastes i havet” – ”på en time” (=kort tid). Deretter vil nasjonene utbryte ”fred og sikkerhet” fordi den religiøse trusselen er borte. Men ”mens de sier fred og sikkerhet kommer en brå undergang over dem” – verdens siste time.

  Den religiøse ”skjøgen” er den samme som Babylon den store. Det forbilledlige Babylon falt for perserkongen om høsten. Men samtidig skulle de kristne be om at enden for denne tingenes ordning ikke kom om vinteren – som jo rammer flest mennesker på den nordlige halvkule. Kristne er derfor alltid klare til å møte den ytterste dag slik at vi ikke står åndelig nakne når signalet lyder. Slik en jødisk vaktmann på post på Jerusalems forsvarsmurer ble kledt naken i skam om han sovnet på sin nattlige post. I himmelen er alle klare for dagen. Det har de vært lenge ettersom tiden oppleves mye raskere i deres dimensjoner nær Gud. For Ham er jo ”tusen år som en dag” heter det. Lykke til alle sammen med deres egne forberedelser.

  3
  2
  • Babylon den store beskrives inngående i Åpenbaringen kapittel 18. Et lite utdrag:

   I deg skal det aldri mer høres
   stemmer av brudgom og brud.
   For alle dine kjøpmenn var fyrstene på jorden,
   og med din trolldomskunst ble folkene bedratt.

   24 I denne byen ble det funnet blod fra profeter og hellige,
   fra alle dem på jorden som er blitt slaktet ned.

   Spør deg selv hvor ”stemmer av brud og brudgom” er hørt i tusenvis av år. Jovisst – i alle de ulike kirkene og derav kirkesamfunnene.

   Og hva er det som plager kjøpmennene:

   15 Kjøpmennene som handler med slike varer, og som har tjent seg rike på henne, skal stå langt borte, skremt av lidelsene hennes. De skal gråte og sørge 16 og si: ”Ve, ve over den store by”..

   Jovisst, etter skjøgen Babylons fall får de ikke lenger gigaomsetning på gaver til julefeiringer og en rekke andre religiøse høytider.

   Og hvorfor kan Guds sanne profeter og utsendinger puste lettet ut?

   20 – Fryd deg over henne, du himmel
   og dere hellige, apostler og profeter!
   For Gud har dømt henne og gitt dere oppreisning.

   Jovisst, fordi kirkenes falske trossamfunn har vært de fremste forfølgerne av de sanne profetene og apostlene som har vært sendt fra Gud for å avkle løgnene deres.

   Ingen tvil – Babylon den store må være den falske religions verdensrike – identisk med ”skjøgen”.

 2. Du Utsendingen fortalte oss andre at ditt Harmageddon ville inntreffe den 8. april 2020. Nå er klokken snart 2100 ; og intet spesielt har skjedd – i alle fall ikke her jeg bor. Men : Det er fremdeles noen få timer igjen av denne datoen.
  Noe uvanlig vil likevel skje denne kommende natten : Vår jordklode bli utsatt for en enorm tiltrekningskraft fra Månen. Vi vil få såkalt supermåne som betyr at månen står nærmest jorden – i sin bane rundt jorden – i tillegg er den full. Dette skjer bare en gang i dette året. Her er det krefter ute og går : Vi vet at det er kreftene fra månen som fører til flo og fjære på jorden.
  Kanskje skjer det noe underlig likevel denne kommende natten ?

  2
  1
  • Din åndelige far Satan kan kanskje hjelpe deg å vise oss hvor dine påstander er hentet fra? Ikke det nei..

   1
   1
  • Det er bare et par uker siden du fortalte oss andre om at 8. april er datoen for Harmageddon – her på Søkelys. Har du glemt det ?

  • Min mann har aldri sagt at minnehøytidsdatoen er datoen for Harmageddon. Han har sagt at når den siste minnehøytiden er fullført vil samtidig den siste av de kalte og salvede være beseglet og fra da av er ”de fire englene” klare til å slippe ”de fire ødeleggende vinder løs”.

   Det er en prosess som starter med at religionene knuses hvorpå nasjonene utbryter ”fred og sikkerhet”. Men mens de sier dette kommer en brå undergang over både dem og deres leiemordere av militære befalingsmenn. Da starter Harmageddon. Fra den siste salvede er kalt og beseglingen har funnet sted vil det nødvendigvis ta tid før dommens dag opprinner.

   Men ”Satan forblinder de vantros sinn” og trolig ønsker du heller ikke å forstå dette. Derfor får du heller bare fremføre dine udokumenterbare påstander videre. Det minner meg på Demokratenes angrep på Donald Trump. Server masse løgner og håp på at folk ikke klarer å skjelne sannheten. Akkurat slik narrer også Satan og hans tjenere menneskene.

   1
   2

Det er stengt for kommentarer.