⚡BREAKING NEWS: RUSSIAN NUCLEAR BASE ATTACKED, US SENDS 3000 TROOPS, HISTORIC FIRES RAGE IN CANADA!

Siste video fra Canadian Prepper

17 tanker om “⚡BREAKING NEWS: RUSSIAN NUCLEAR BASE ATTACKED, US SENDS 3000 TROOPS, HISTORIC FIRES RAGE IN CANADA!

 1. Utenom denne saken.

  Det nytter ikke å kommentere der jeg skulle gjort. Lennie m.fl. bare ignorerer. Det må de bare gjøre så mye de vil😊

  Men jeg sitter bare med undring… hva er det med alle folk her inne som slenger ut vrøvl, blir konfrontert om noe, og så bare melder seg ut?

  Noe driver meg til å skrive, ihvertfall når det er noe som går MOT Guds Ord. Og drittoppførsel og drittsnakk. Er disse kristne? Tenker jeg. Kjære min tid….

  Det føles i hvertfall helt meningsløst å skrive til folk som helt tydelig viser feighet. De kjeder meg. Jeg innser for sent at det var ikke verdt å skrive. Mange «kristne» folk her inne er utrolig sære. Tror ikke det finnes maken…

  Vi ser jo også at de beste forsvinner, så…

  Vi har Lennie og andre som sier jeg må be Gud ransake mitt hjerte (skal ikke alle det?) , og at jeg må omvende meg(??) og slutte å se på falske profeter (?) YouTube er farlig…(?) Selvfølgelig er det farlig for alle som er nye på veien, ikke leser sin Bibel, ikke vet hva man ER i/har i Jesus, higer etter OPPLEVELSER og FØLELSER (mange av dem her inne) i stedet for det daglige livet sammen med Mesteren.
  .

  https://www.sokelys.com/mot-slutten-for-korrupte-joe-biden-tingene-er-i-ferd-med-a-rakne-for-juksepresidenten/

  Hvis det kun er ÉN her inne jeg har vært til oppmuntring og hjelp for, (særlig en som kanskje ikke kjente Jesus enda) så var det verdt det, tenker jeg. DET er min STORE glede😊👍❤️

  En viss Lye her inne sa hvorfor gidder du kommentere da? Han må være en av de få som ikke har fått med seg hva som driver meg. (Det er nesten ikke til å forstå at noen ikke kan forstå bedre enn det der…etter slt hva jeg har sagt) Det er ikke-kristne som forstår bedre her -enn lye å flere andre her inne gjør. Makan til stygg oppførsel og ordbruk og manglende kjærlighet og negativitet og trusler om dom og grusomme tider , enn her inne , skal man lete lenge etter. Det går ikke inn på meg, det preller av. Jeg vet hva jeg er i Jesus. Men en annen ting er hva ikke-kristne observerer her inne, det er en SKAM. Og så trist, såå trist.

  Jeg har bedt for flere her inne mye. Men hvem jeg kommer til å møte hjemme hos Jesus har jeg snart god grunn til å lure på. Og å be for dem her inne som kaller seg «kristne» har jeg ikke brent så veldig for den siste tiden….Dere HAR forstått budskapet, og HAR hørt om Jesus. Har INGEN unnskyldning når man har hørt.

  Det finnes andre å be for. Andre som ikke kjenner Gud som en god og rettferdig Far. Som ikke vet at Han ga sin EGEN Sønn for dem. SÅ høyt elsker Han dem og oss.

  1
  5
  • Er de folka egentlig noe å bry seg med, Hannah? De klarer ikke å glede seg med de glade, og de klarer ikke å gråte med de gråtende.
   Det eneste de klarer å glede seg over er deres egenrettferdighet. Det eneste de gråter over, er at de ikke klarer å føre Hannah på avveie. La de gå sin egen vei, og bry deg heller med den veien du har valgt. Den veien er trygg. Og den fører helt inn til himmele. Til en evighet med Jesus.

   7
   6
  • Ja, takk Jesus, den veien er trygg.
   For alltid med Ham. Kanskje snart ansikt til ansikt…

   «Til en evighet med Jesus» Fantastiske ord.

   Birgir har alltid visst hvor Hannah står.

   3
   3
  • Leit å se at du forkaster store deler av Bibelen.
   Du minner meg en god del om LGBTQ kirker og deres progressive religion. Tre frelst bibelske kristne besøkte en av dine kirker.
   Kirker som tilpasser budskapet slik at det lyder godt og klør i øret.
   Videoen kan dere se her https://www.youtube.com/watch?v=KxNQ094i7As
   Det er som å møte Birgir Hermansen og Hannahs kirke,
   Fullstendig i utakt med Bibelens løre og i takt med den liberale frafallskirke som har laget en privat utgave av kirke som ikke er Jesu Kristi kirken. Det vi ser er et vitnesbyrd om religion ala Hannah og Birgir Hermansen. Den inkluderene kirke Hannah/Birgir Hermansen og Nick ser ut til å representere har da svært mange like tanker med de LGBTQ kirkefolkende som presenteres her. Jeg trodde Hannah var annerledes men hun er i samme ånd som disse. Har skapt seg en Gud som ikke stemmer med Guds Ord, Derfor hennes fresende utsagn mot Lye og andre som har sagt noe som er i strid med progressiv liksom kristendom,
   Birgir/Hannah/Nick har nok en lang vei før de kan bli endel av bruden. Vi får be for dem at de skal få øynene opp for sann kristendom.

   4
   8
  • Kikki,

   Jeg har tilgode å se ett eneste innlegg fra deg hvor du deler oppbyggelige ord fra Skriften.
   Jeg har tilgode å se ett eneste innlegg fra deg hvor du deler hva Herren har gjort i ditt liv, til tross for gjentatte spørsmål/oppfordringer.

   Er det vanskelig for deg å dele slikt? Kan det være at du ikke har noe å dele? Kan det være at Herren ikke har gjort noe i ditt liv?
   Jeg håper disse spørsmålene blir så alvorlig for deg at de leder deg ned på kne.

   Basert på det du skriver her inne/fruktene dine igjennom flere år, så må jeg være såpass ærlig å si jeg ikke tror du er frelst. Jeg tror ikke du har opplevd å få dine synder tilgitt. Jeg tror ikke du har noe forhold til Jesus Kristus som din Frelser. Jeg håper jeg tar feil.

   Du kan gjerne fyre løs mot meg igjen, men det er lite nyttig.
   Hvis du er frelst, hvis du har opplevd å få dine synder tilgitt, hvis du har et levende forhold til Jesus Kristus som din Frelser, hvorfor viker du da unna å dele noen ord om det?

   Jeg oppfordrer deg derfor igjen til å dele hva Herren har gjort i ditt liv, Kikki.

   4
   4
  • Det er ganske spesielt å utgi seg for å være en del av bruden uten å kunne si noe som helst om brudgommen, heller ikke hvordan en ble “brud”.
   Å gi meg tommelen ned for så alvorlige spørsmål er også veldig spesielt for de det gjelder, og ikke minst skremmende. Er det fordi mine spørsmål er ubehagelige?
   Hvis svaret er ja, så kan det bli enda mer ubehagelig.

   Det er enkelt å trykke tommelen ned på det en ikke liker.
   Det er enkelt å trykke tommelen ned på ubehaglige spørsmål.
   Det er enkelt å trykke tommelen ned i stedet for å ransake seg selv, men det er en enkel snarvei ut. For en stund.

   Det kommer en dag da tommelen ikke kan trykkes ned, det kommer en dag da ubehagelige spørsmål ikke kan ignoreres.
   Det kommer en dag hvor ditt liv blir spilt i reprise. Alt en har gjort, sagt, tenkt – ja til og med det en har skrevet her inne på søkelys vil komme frem.

   Er du forberedt på denne dagen, Kikki?
   Hva skal til for at du skal bli møtt med tommelen opp fra Herren?

   Kikki, hvordan blir du mottatt av Herren?
   Får du tommelen opp, eller ned?
   Du er (sannsynligvis) en av de som har gitt meg tommelen ned i mitt forrige innlegg, per dags dato er det ditt “vitnesbyrd.”

  • Jeg kan forstå hvorfor Kikki ikke responderer på deres krav om vitnesbyrd. Dette er da ikke et vitnemøte der man utbasunerer personlige vitnesbyrd. I tillegg har dere “kjetterjegere” og eksmedlemmer av et eller annet trossamfunn alltid noe å kritisere.
   Det kan se ut som om det er vanskelig å gi slipp på dårlige erfaringer med menigheter. En del virker så støtt av et eller annet at dere er de evige ofre. Vel mange ble støtt over apostelene og den tidlige kristne kirke og gikk skuffet og bitter bort. I dag er kristenheten nærmest å sammenligne med lavpriskjedene. Liker man ikke Rema kan man jo dra til Kiwi eller Coop Extra i stedet.

   2
   2
  • RT:

   “Dette er da ikke et vitnemøte der man utbasunerer personlige vitnesbyrd.”
   Helt riktig, men må en være på vitnemøte for å dele et vitnesbyrd? Vi er på en “kristen” side hvor slikt burde være naturlig. I tillegg kan man være anonym slik ingen vet hvem du er. Hva er problemet da? Dette er dessverre et ømt punkt for flere her, var det det for deg siden du reagerte?

   Hvis du leser Kikkis innlegg, da burde du forstå hvorfor jeg spør om hennes vitnesbyrd, også i tidligere innlegg.
   Alarmerende er det når ikke et eneste innlegg fra henne igjennom flere år ikke inneholder spor av frelsens frukter.

   Jesus har kalt meg og deg til å være et vitne, et lys og salt i denne verden.
   Det er vår “oppgave”, er det ikke bare naturlig med et slikt spørsmål her inne, RT?
   Er det ikke naturlig å kunne dele hva Jesus har gjort i ens liv når en er samlet med andre kristne? Her kan en som sagt i tillegg være anonym, er det noen grunn til å holde tilbake noe slikt?

   Når jeg sier jeg ikke tror at Kikki er frelst, så er det såpass alvorlig at en kan ikke bare gi blaffen og ikke bry seg. Jeg skriver det jeg skriver fordi jeg bryr meg.
   Og du bør være forsiktig med å ta hennes “side”. Jeg vil ikke at hverken du eller andre oppmuntrer henne til å ignorere noe så viktig.
   Tro det eller ei, men jeg bryr meg faktisk at hun vet hvor hun havner om hun ikke skulle vokne opp i morgen.

   Det samme gjelder JV, Randi og flere, derfor får de også dette spørsmålet fra tid til annen.
   Det samme gjelder deg RT, jeg bryr meg faktisk om du har tatt imot Jesus som din frelser, eller om du er en som bare “snakker rett språk” uten å kjenne Frelseren.

   Derfor spør jeg også deg om du vil dele hva Jesus har gjort i ditt liv, RT.
   Hvilken menighet en tilhører er ikke interessant i denne saken, helt uvesentlig faktisk.

  • Jeg mener ikke at folk skal komme med et stort, magisk vitnesbyrd hvor Rødehavet delte seg eller noe slikt. Men det er rart om en ikke har noe som helst å si om Jesus Kristus som gav sitt liv for oss og døde for våre synder.
   Det er jo tross alt det vi har “sett” og er vitne til, som i en rettsak hvor vitner forteller hva de har sett.
   Forhåpentligvis har en noe å si om den daglige vandringen med Jesus også, selv om det ikke trenger å by på de store, voldsomme hendelsene her heller.

   Kikki skriver “Birgir/Hannah/Nick har nok en lang vei før de kan bli endel av bruden”, her lurer jeg på hva hun måtte gjøre for å bli en del av “bruden”?

   Hverken Birgir, Hannah eller meg selv trengte å gå en eneste meter for å bli en del av bruden, Jesus gikk denne veien for oss. Han betalte prisen for våre synder, Hans blod renser oss for all vår synd.
   Her er ikke noe mer vi kan legge til, ikke annet enn at dette har blitt personlig for oss. Vi har “sett” at Jesus gjorde dette for oss, vi brakte våre synder til Ham, og Han stemplet oss med dette ordet: Rettferdiggjort. Vi tok imot denne gaven som vi fikk helt ufortjent.

   Hverken Birgir, Hannah eller meg selv kan legge til noe mer her, vår synd er betalt, straffen ble lagt på vår Frelser Jesus Kristus.
   I dette frelsesverket får vi hvile, i dette frelsesverket har vi fred. Om vi ikke våkner opp i morgen, så er vi trygg på hvor vi havner.
   Hvis dette gjelder for deg Kikki, om du har satt din lit til Jesus Kristus og Ham alene for dine synder, om der har vært en dag hvor du har tatt imot Ham som din Frelser, da skal ikke jeg på noen måte “frata” deg denne posisjonen. Det er ikke meningen å “så tvil” i deg om så er tilfelle.

   Har der ikke vært en dag hvor du har brakt dine synder til Jesus Kristus derimot, har du ikke satt din lit til frelsesverket på Golgata og Kristus alene, da er du ikke en del av bruden. Da har du heller ikke fått dine synder tilgitt. Kjennskap i Skriften frelser ingen, gjerninger frelser ingen, troen på “Gud” frelser heller ingen, kun troen på Jesus Kristus +ikke noe annet.

   “Det finnes ikke frelse i noen annen, for under himmelen er det ikke gitt menneskene noe annet navn som vi kan bli frelst ved.”

   Hviler du i Kristus og Hans Frelsesverk? Er Han din frelser?

  • Interessant sak!
   Har faktisk lurt på om hun kommer fra noe lignende. I slike kretser legges det typisk vekt på uttrykk som f.eks “brud” og “utvalgt”, noe hun pleier å nevne her inne.

 2. Ja, det kommer «mye skrik og skrål og lite ull» fra YouTube videoene som legges ut.

  Viss treffprosenten hadde vært 50%, ville atomkrigen snart vært over

  4
  1
  • Det er nå faktisk mer ull i dette enn i Jesu ord fra 2000 år tilbake,
   Han sa jo “kommer snart” og det har vært fint lite ull i de ordenen.

   2
   2
  • «3 Først og fremst må dere vite at det i de siste dager skal komme folk som farer med spott og følger sine egne lyster. 4 Hånlig sier de: «Hva med løftet om hans gjenkomst? Fedrene våre er døde, men alt er som det har vært fra skapelsen av.»
   (2.Peters brev 3)

   W O W !!! 🤔

   ⬆️Denne profetien ⬆️
   gikk NETTOPP i OPPFYLLELSE da Skeptisk skrev her. Han med flere. Det tok for alvor av i 2016. Og er verre nå enn noen gang.

   ALT går som Bibelen sier. Noen har også kommet direkte til meg og har latterliggjjort dette. Det er nifst for dem, tenker jeg… VET de ikke….(?) 🤔😢

   Jesus kommer snart. Er Han sen med løftet sitt? Nei. Han vil at ALLE dkal bli frelst.

   Det paradoksale er at jo nærmere vi kommer Jesu gjenkomst, jo svakere vil troen på Jesus og Hans komme være. Jesus sier i Luk 18,8 noen ord som skulle være til stor ettertanke for oss i dag: “Men når Menneskesønnen kommer, mon han da vil finne troen på jorden?”

   Vantroen har alltid fornektet Jesu gjenkomst. Like før Jesus Kristus virkelig kommer igjen, vil det øke på med mennesker som vil si det samme. Guds Ord kaller dem spottere. De vet dypest sett ikke hva de uttaler seg om, men står Kristi sannhet imot. De skal en dag se hvor totalt feil de tok.

   Jesus vil komme i den timen da ingen tenker på at Han ville komme. Hans gjenkomst vil være totalt overraskende på de fleste. Noen få vil leve i en sann forventning om hans komme. For de aller fleste vil hans komme, være den store katastrofen.

   Alle babyer forsvinner -og barn (opp til en alder der de hver og en er modne nok til å ta et valg for Jesus). Det blir en grusom tid på 7 år for de som blir igjen. Antikrist står frem. Dette KOMMER til å skje.

   Jesus kommer snart. Stå opp for Jesus.

 3. Til Skeptisk;
  1. dag i Gud sine øyne er 1000 år og motsatt. Mange bibelske profetier om framtiden ble profetert hundrevis av år før det skjedde. Alt som er lovet og forutsagt
  vil gå i oppfyllelse etter Guds kalender kalender…

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.