Skrekkelige tapstall for Ukraina -191 000 soldater drept eller skadd i krigen

Den greske uavhengige nyhetssiden WarNews 24/7 rapporterte i går at Ukraina kan ha mistet så mange som 200 000 soldater i krigen mot Russland. Situasjonen er nå så dramatisk at Ukraina vil begynne å innkalle kvinner til tjeneste fra 1 oktober. I videoen under omtaler Paul Mills som har fulgt krigen tett de siste nyhetene. Den ukrainske tragedien blir bare større og større.

https://www.youtube.com/watch?v=cYlHCICIu5Y

4 tanker om “Skrekkelige tapstall for Ukraina -191 000 soldater drept eller skadd i krigen

  1. Denne artikkelen handler om krigen i Ukraina, og mange mange dør, dessverre. Krigen mot menneskeheten forgår for fullt med denne giftsprøyten også, og mange dør allerede over hele verden av denne sprøyten. Hvor mange millioner dette tallet kommer til å bli, er det bare Gud som vet. Hvordan våre myndigheter fortsatt pusher disse sprøytene på mennesker som blir syk og dør, er for meg som menneske totalt uforståelig. Leger som ser, helsepersonell som ser, er det så få som fremdeles klør seg i hodet og bare ser en annen vei. Hadde aldri forestilt meg at denne galskapen var noe som kom til å skje på denne måten. Har folk i noen tiår hørt om biologisk krigføring over flere år? Svaret er ja, blant mange av den eldre garden. Når det så dukker opp, skjønner mange ingenting, ikke en gang når de får alvorlige bivirkninger, kobler folk det til denne giften de har fått inn i kroppen. Det er mange bevis, stikk hodet om av sanden og skutt å tro på løgnen.

    4
    4
    • For meg ser alt ut til å være den planlagte befolkningsreduksjonen.
      Covid, vaksinen, krig, inflasjon, økte renter. Alt medvirker til å drepe og skade mennesker. Folk tror den ene løgnen som blir servert etter den andre og mange tror løgn fremfor sannheten.
      Det er bare å legge merke til hvordan propaganda fungerer.
      Alle stemmer, alle aviser, alle nyhetsmedium sier hele tiden det samme -og folk som ikke synger med i ekkokammeret blir stemplet, latterliggjort, kalt konspirasjonsteorier osv osv.

      2
      3
    • Media har en enorm makt over folks tanker, de formidler og folket mottar ukritisk det meste som serveres. Frykt blir spredt av media og får mennesker til å bli irrasjonell. Det er skremmende å se hvordan media påvirker til og med kristne. De som hører kun nyheter på Nrk og tv-2, tror også stort sett det som serveres derifra.

      4
      2
  2. Søkelys sine tall bør tas med en klype salt. Putin har skrekkelige tall med russiske døde og ødelagt materiell i sin unødvendige krig, mot fredelige og uskyldige ukrainske barn, voksne og eldre. Putin bryter alle Guds bud, og Søkelys støtter slike ukristlige handlinger. De fleste nordmenn ville også forsvart Finnmarksvidda, Helgeland, Trondheim Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Dovrefjell mot en diktator og nazist som Putin.

    5
    1

Det er stengt for kommentarer.