Finn-Jarle Sæle trist over og lei over konflikten og sier det pågår en demonisering av ham og familien fra kretsen rundt Bjarte Ystebø

Bjarte Ystebø har sjokkert mange med sitt forsøk på å kuppe avisen Norge i Dag. Sjefsredaktør Finn-Jarle Sæle. Norge i Dag har blitt demonisert tidligere for sitt standpunkt for Israel og Ja til Livet, men demoniseringen som pågår nå er mye verre. Det er blitt et broderslagsmål hvor demonisering og løgn mot familien Sæle, sier Finn Jarle Sæle i sitt budskap. Sæle syntes det er tragisk at Bjarte Ystebø gjennom sitt nettverk sprer sårende løgner og nå er det gått for langt. Det var et sjokk for Sæle at en så betrodd medarbeider som Bjarte Ystebø kunne gjøre noe slikt. Det er ingen velsignelse i å kuppe en avis som de forsøker nå, sier Sæle som er i sjokk og sorg over det som nå skjer.

Konflikten i den kristne avisen Norge i dag fortsetter. Sjefsredaktør Finn-Jarle Sæle som har bygd opp avisen syntes konflikten er trist og omtaler det som et “broderslagsmål” og forteller at han og familien blir demonisert av nettverket rundt Bjarte Ystebø. I en video postet på Facebook og i Norge i dag fremfører Finn-Jarle Sæle sitt budskap om sitiuasjonern. Finn-Jarle Sæle var en av svært få som stod opp for oss som stod i abortkampen og var som redaktør for Dagen en varm støttespiller når jeg selv var i buret for min abortkamp. Sæle vil aldri bli glemt for dette. I videoen under kan du høre Finn-Jarle Sæles fortvilte frustrasjon over krigen som pågår internt i Norge i Dag.

Mange reagerer

Videoen lagt ut av redaksjonen i Norge i Dag har fått mange reaksjoner i kommentarfeltet. “SERIØS ……..dette er helt syk……..Gud bevare oss…….vi kristene har absolutt ikke tid til sånn konflikter…..Gud bevare oss…….Vi er i vanskelig tid , tiden til å stå sammen og ikke splitte ……..Gud bevare oss ,” skriver Janeth Aga. “Håper bønnene hjelper. Men, det min fornuft sier meg er at her burde det være juridisk grunnlag for å kunne si opp på dagen. Basert på oppførselen.. så denne/ disse ikke rekker å gjennomføre kuppet…Håper det ordner seg både i det åndelige og det naturlige..,” skriver Thorvald Hansen. “Må Herren få sin vei! Stå på Finn Jarle du har gjort en jobb som det står respekt av. Jeg mener Trine har kvalifikasjoner til å bli en god arvtaker,” skriver Ingolf Johnsen. “Takk Finn Jarle. Vi har i mange år vært abonnenter og også gitt fast økonomisk støtte til deres fantastiske arbeid. Nå ser vi den ondes angrep, men det Gud har reist opp kan intet menneske rive ned. Vi ber for deg og Anita og familien og Norge i Dag, den eneste kristne avisen. Klart den onde vil forsøke å knuse den, men takk Jesus for at han er beseiret. Dette kommer dere styrket ut av. Pilene som er smidd mot dere vil ramme dem selv. Vi ber i Jesu Navn om lammets blods beskyttelse over dere alle. Amen.🙏❤,”skriver Annlaug Ferking. “Kampen står på Generalforsamlingen. Da har Bjarte Ystebø varslet at han vil kaste styret og Finn Jarle Sæle og Anita Apelthun Sæle vil bli presset ut. Den som har flest aksjer eller fullmakter fra andre aksjonærer vinner.” -Saken fortsetter under skjermfotoet


Mange vil forlate Norge i dag dersom Ystebø vinner

Å kuppe en avis som Bjarte Ystebø nå forsøker vil kunne få konsekvenser for avisen Norge i Dag. Overskuddet kan raskt komme til å bli snudd til underskudd når abonnentene begynner å trekke seg og Guds velsignelse forlater avisen. Bare det at det i det hele tatt er en slik krig og konflikt om makt, kontroll og penger, er et nederlag for dere. “Det er helt utrolig at dette skjer,er det kun penger og prestisje det gjelder? har alltid sett på Bjarte som en utrolig flink og ryddig mann,en blir nesten fristet til å koble dette litt imot avisen dagen,uansett støtter jeg dere i ledelsen og håper og ber at denne avisen,Norges beste,absolutt får fortsette,den eneste avisen jeg abonnerer på.Og Trine er jo ikke inne i slekten til dere Sæle?og hun er vel valgt etter helt lovlige fremgangsmåte? heier nå på dere jeg ihvertfall,og dere har Gud med på lasset.Og jeg må virkelig si jeg har lært mye av denne avisen,Suissa,Odfjell,Sæle,Trine og flere har absolutt min sympati,Gud vil nok redde dette, Amen.Heia Bergen,” skriver Milfred Aunan. Kåre C. Bolstad skriver dette:
“Det var sjokkerende. At det skal gå løs på private livet hadde eg ikkje trudde. Forretningsmodel har alltid vore å ta opp på styremøte og generalforsamling og så får stemme avgiving gi den resultatet som fører vegen vidare. Ønsker alle om å få guds utrustning så djevelen ikke får angripe og splitte gjengen. Djevelen er både sleip og brutal,” slår Kåre fast.

https://fb.watch/dFqie9iR4u/

 

14 tanker om “Finn-Jarle Sæle trist over og lei over konflikten og sier det pågår en demonisering av ham og familien fra kretsen rundt Bjarte Ystebø

    • Står med Sæle. Blir Sæle borte er det ikke lenger noen skikkelig kristne aviser i Norge.
      Vi ber i Jesu navn mot disse demonene som forsøker å ødelegge Norge i Dag gjennom Bjarte Ystebø.

      Det finnes alltid ulver i fåreklær.
      De har snikt seg inn overalt.
      Sæle har bevist sitt mot og hengivenhet til Herren gjennom mange mange år. Denne Bjarte er kun ute etter makt og kontroll.
      Bjarte var en mann som sviktet Trump når det gjaldt.
      Han vil bøye seg for Pride når presset blir stort.
      Vi går i mot de demonene i Jesu Kristi navn..

      3
      9
    • Ærlig talt. Skal Bjarte Ystebø bøye seg for Pridepresset? På deg selv kjenner du andre.

      3
      1
  1. Dette er jo livsverket til Finn Jarle Sæle og hans kone. En ansatt prøver nå å ta over og få kontroll over styre og ledelsen – ved hjelp av flertall i generalforsamlingen. Får han dette flertallet : Så er saken løst til hans fordel.
    Til helgen skal Sæle og Hanvold møtes på Sotra – der Sæle bor. Det skal visstnok bli direktesending på Visjon Norge fra Bibelskolen på Bildøy. Men Ystebø er jo også programleder på Visjon Norge med direktesending fra Bergen en gang i uken.
    Således har Jan Hanvold et problem : Hvem vil han støtte i denne konflikten ?

    5
    1
    • Han kommer til å støtte Sæle tror jeg.
      Men kommer sikkert til å fremheve noen gode egenskaper av Bjarte…,

      Han bør være forsiktig. De fleste V.N-seerne hører på ham og gjør som han.

      2
      1
    • Jeg håper at Hanvold støtter Sæle.
      Dersom denne kuppmakeren tar over, vil Norge i dag bli en dårlig kopi av Vårt Land eller Dagen.
      Vi trenger ikke flere homoliberale aviser.
      Vi trenger en kristen avis som står opp for sannheten.
      Som ikke er redd for å fronte motstand mot Israelhatet og blodtørsten i det norske folk etter ufødt blod.
      Bjarte Ystebø vil rive ned Norge i Dag og gjøre den til et organ for frafallskristendom.
      Jeg gremmes.
      Dersom Ystebø skulle vinne frem med dette kuppet mot hedersmannen Finn Jarle Sæle sier jeg opp abonnementet av avisen straks.
      Vil da bruke abonnentspengene på å støtte Visjon Norge.

      4
      4
  2. Det pågår en intens strid om Norge IDAGs fremtid. Aksjonær og betrodd medarbeider, Bjarte Ystebø, har startet en kampanje for å raide selskapet ved å samle inn fullmakter fra aksjonærer til Generalforsamlingen 29. juni.
    Det hele startet med at assisterende redaktør Bjarte Ystebø var i forhandlinger om ny stilling med styre og sjefredaktør og daglig leder Finn Jarle Sæle.

    Ystebø, som var sterkt ønsket til stillingen, ble tilbudt en gullkantet avtale som sjefredaktør alene, med stortingslønn, utvidede fullmakter og eget budsjett. Altså under bedre vilkår enn Vebjørn Selbekk har i Dagen.

    Assisterende redaktør krevde at Finn Jarle Sæle skulle trekke seg ut uten noen formell tilknytning til avisen han hadde gryndet. Ystebø krevde full kontroll med selskapets økonomiske midler. Hvis dette ikke ble imøtekommet, krevde han en lønn på nesten 2 mill.

    Styret som gjerne ønsket Bjarte Ystebø som sjefredaktør, ønsket samtidig å la Sæle fortsette som daglig leder for å ivareta den økonomisk gode utviklingen i Norge IDAG. Denne arbeidsdelingen er også vanlig i andre aviser.

    Likevel takket Ystebø nei til å bli sjefredaktør. Da han ikke fikk viljen sin, ville han i stedet raide selskapet. Han startet en kampanje for å få tak i fullmakter fra aksjonærer. Og kjøpe store aksjeposter.

    I brevet som er gått ut fra Ystebø til mange av aksjonærene, hevder han at dette er for å hindre emisjon. Dette tyder på at han ikke forstår hvilke utfordringer Norge IDAG står overfor, der selskapet er avhengig av å styrke kapitalen for å kunne oppfylle sine forpliktelser. Norge IDAG har blant annet gått inn for å redde Filadelfia Kristiansands Q42 og Radio 3,16. Dette vil være mye vanskeligere uten en emisjon.

    Det som ikke står i brevet, men som Ystebø sier til aksjonærer, er at om han lykkes i å få flertall på Generalforsamlingen, vil han kaste styret, spesifikt styreleder Johannes Kringlebotn og styremedlem Daniel Haddal.

    Dette er høyst oppsiktsvekkende tatt i betraktning de gode resultater styret kan vise til.

    Vi står nå i fare for å få en reprise på det som skjedde med daværende styreleder Steinar Harila i Dagen-striden. Dette vil få ødeleggende konsekvenser for Norge IDAG i årevis framover.

    Tilbudet om å la Bjarte Ystebø bli sjefredaktør står fortsatt ved lag. Men foreløpig har han ikke vist tegn på forsoning.

    Et godt kompromiss er nødvendig for fred.

    Sjefredaktør i Norge IDAG, Finn Jarle Sæle, og styret i Norge IDAG, ber nå også om aksjonærenes fullmakter for å berge avisen. Eventuelt at de møter på Generalforsamlingen for å støtte.
    Den siste fullmakten som gis fra aksjonæren, er den som vil gjelde på Generalforsamlingen 29. juni.

    Nå er Norge IDAGs fremtid i aksjonærenes hender.

    8
    6
  3. En trenger bare å se hvordan Sæle og de andre medlemmene av det nye redaktørteamet angriper Ystebø fra avisas ledende spalter – for å se hvem som gjør urett her.

    Jeg er rimelig indignert over folk som sier “selvfølgelig støtter jeg Finn Jarle og Anita”. Hva er det for automatisert tankeløs tilnærming til livet og situasjoner?

    6
    3
  4. Kanskje er det lurt å bare trekke seg stille ut bakdøren og finne en annen avis, eller et TV-selskap å jobbe for. Ingen er uerstattelig

    2
    1
  5. Vel – at det er strid i eget hus, er ikke så veldig spesielt – som Jesus sa:

    34 Dere må ikke tenke at jeg er kommet for å bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for å bringe fred, men sverd.
    35 Jeg er kommet for å sette skille mellom en mann og hans far, mellom en datter og hennes mor, mellom en svigerdatter og hennes svigermor,
    36 og en manns husfolk skal bli hans fiender.
    37 Den som elsker far eller mor mer enn meg, er meg ikke verd. Den som elsker sønn eller datter mer enn meg, er meg ikke verd.
    38 Og den som ikke tar sitt kors og følger etter meg, er meg ikke verd.
    Matt 10:34-38

    Norge idag begynte å bli en religiøs avis, jeg reagerte på Bjarte, som mer og mer ble en super religiøs intelektuell kristen, uten ånd – også denne medarbeideren han valgte ut, jeg likte henne aldri. Det var for mye positivt kliss – og søtt – med mangel på riktig salt.

    Readaktør Sæle gjorde en del bommberter, han snakket så positivt om sånne folk som Stoltenberg – og ble en kristen uten kritisk blikk på hva som var onde og gode mennesker. Men spesielt under Pandemien – så bedro de Norge – med å ikke fortelle de hva vaksinene var for noe – som de burde ha skjønt, om de hadde ett våkent blikk – her kan du lese om hva uhyrligheter som er inne i vaksinen:

    https://korsfestet.wordpress.com/2022/06/17/17-juni-2022-massiv-biologiske-strukturer-funnet-i-kroppen-pa-vaksinerte-og-en-ny-bolge-pa-vei/

    Jeg fikk i min ånd – at som avisen skriver – at de taler der de andre tier – at Herren tok den tittelen bort fra dem. At det nå er splittelse der – tror jeg egentlig er en befrielse for sæle – så han kan finne Kristus – og stole på andre kristne – de kan være mer svikefull – enn han er villig til å se. I denne tiden – er det få kristne brødre og søstre som er til å stole på – som skriften sier:

    4 Den beste av dem er som en tornebusk, den ærligste verre enn en tornehekk. Dine vekteres dag kommer, da du blir hjemsøkt. Da blir de rådville.
    5 Tro ikke på noen som står deg nær, sett ikke lit til noen venn! Vokt din munns dører for henne som ligger ved din barm.
    6 For en sønn forakter sin far, en datter setter seg opp mot sin mor, en svigerdatter mot sin svigermor, og en manns husfolk er hans fiender.
    Mika 7:4-6

    I frafalls tider – så øker frafallet – blant kristen, som fortsatt går i menigheten – og tilber Gud – men likevel er ikke villig til å gi hele hjertet til Herren – de taler de rette ordene når alle andre hører dem – og når de er alene, så lever de ett dobbeltliv – som denne oversettelsen, av hun som fikk se kristne i Dødsriket – fordi de levde ett dobbeltliv:

    https://korsfestet.wordpress.com/2022/06/15/15-juni-2022-hva-jesus-viste-henne-i-dodsriket-en-avdeling-for-kristne-som-levde-dobbelt-og-hvor-jesus-underviste-hun-om-i-sitt-ord-om-hva-type-synd-som-ikke-er-akseptabelt/

    På tide å overgi alt til Jesus – for Hans komme er nær – og de fleste kristne, som en gang var født på ny – er ikke beredt!

    4
    1
  6. TV Visjon Norge har hatt direktesending i kveld fra Bildøy ved Bergen – der de feiret 75-årsdagen til Finn Jarle Sæle. Det kom tydelig fram at Hanvold støtter fam. Sæle i striden om makten i avisen Norge Idag.
    Denne kampen om makten er nok ikke over før man ser hva flertallet av aksjonærer mener. Videre blir det spennende å se om direkte-sendingene fra Bergen – en gang i uken – med Bjarte Ystebø – fortsetter.
    Om fam. Sæle vinner denne maktkampen : Hva gjør de da med Ystebø ?

    • I går kveld fikk Trine Overå Hansen tittel sjefsredaktør i avisen Norge Idag av programleder Gellein . I kveld sa Hanvold at Finn Jarle Sæle er sjefsredaktør. Ja , hva skal man tro ?

  7. Tittelen “sjefredaktør” er misvisende. Man skulle gjerne tro at man da hadde ansvar og “makt” over alle avdelinger i en avis, men ikke i dette tilfelle. Sæle ville tilby Ystebø stillingen, men ville samtidig ha makt over deler av avis-imperiet selv. Da er “sjefredaktøren” bundet på hender og føtter og gis bare delvise fullmakter. Dette kunne ikke Ystebø leve med, og det er forståelig.

    • Å slippe Sæle til på visjon Norge for å gi sin versjon av saken, men ikke Ystebø, sjokkerte meg dessverre ikke.

      Jeg må si jeg lurer virkelig på; reagerer ikke Hanvolds kjære givere?
      Neida, hanvolden deres gjør alltid riktig.

      Hanvolds givere er kanskje våkne på noen områder. Og har både Jesus og Hanvold i hjertet (det kan være litt usunt…) Men mange er forført. Og blir lurt til å gi penger som et såmiddel for frelse til sine barn og barnebarn. Eller for å fly unna corona…
      Dette er ikke bibelsk. Hanvold tar ikke kritikk.

      Og giverne tror at Heidi baker og Arnott er sunt. Ikke bra…
      De er forført.

      (Det gjør Trine overå Hansen også. Ikke bra…)

      Nå kommer kanskje Ystebø etterhvert, hva vet jeg… Hørte ikke engang Hanvold si «ja nå er jo ikke Ystebø her til å forsvare seg så…»

      Hanvold sier «EN av dere lyver jo» og fru Sæle skriker «EG lyge no jalfal ikkje!!»
      Går det an?

      Jadda….
      I kristen Norge går ALT an nå.

      Og visjon Norge viser vei for kristne…. Hoppla😊

      Har ikke fått helt med meg hva som feires på visjon Norge nå…
      Det feires et eller annet hele tiden synes jeg.

      Skulle heller ønske de feirer vanlige folk. Givere. Som Ture f.eks. Han har sikkert fylt både 60 og 70 og støttet kanalen med mye. Han hadde fortjent en fest. Og et par andre jeg kjenner…

      Har det tilgode i himmelen😊
      Hoppla🤠

Det er stengt for kommentarer.