Politiet henla anmeldelse mot blogger Jan Kåre Christensen -“går fra seier til seier!”

Full seier sier Jan Kåre Christensen etter at politiet har henlagt en anmeldelse mot seg

Politiet har henlagt anmeldelsen fra en tidligere saksbehandler i Plan og Bygningsetaten av Jan Kåre Christensen som ble anmeldt for krenkelse av privatlivets fred. Politiet har henlagt saken etter “bevisets stilling” -en term som brukes når politiet ikke løfter en finger. Den tidligere saksbehandleren var sammen med noen andre i etaten hengt ut på Christensens blogg og gikk i forrige uke til anmeldelse av evangelisten fordi han ble hengt ut på evangelistens nettside. Christensen hadde fått frist til 7 desember med å fjerne bilder og navn for å slippe å bli politianmeldt.

“Dette er full seier over saksbehandleren og PBE,” slår Christensen fast etter at henleggelsen er et faktum. Christensen har selv anmeldt flere ansatte i bygnings-etaten for trusler men også disse sakene endte i henleggelse.

10 tanker om “Politiet henla anmeldelse mot blogger Jan Kåre Christensen -“går fra seier til seier!”

  1. Jan Kåre bør stifte sitt eget politiske parti: Jan Kåre Christensens parti. Da kunne han vært predikant, Guds stedfortreder og dommer i én og samme person. Den hellige treenighet!

    1
    5
  2. Hvis man leser litt lovtekst og forklaringer til lovene, så sier politiet her rett ut at Jan Kåre Christensen er for åndssvak til at de vil ta anmeldelser mot han seriøst. De mener at Jan Kåre Christensen er for dum til å kunne ta ansvar for sine egne handlnger. Det da på bakgrunn av det han har gjort etter at de forrige gangen, ved Torp sin anmeldelse, tok Jan Kåre Christensen seriøst. Noe de da ikke lenger gjør.

    Hvis Jan Kåre Christensen mener at det er en stor seier å bli betraktet som en åndssvak og en dilettant som ikke politiet eller det offentlige kan ta seriøst, er Jan Kåre Christensen i utakt med resten av Norge.
    Det å bli betraktet som åndssvak av politiet er ikke akkurat en seier, for å si det mildt.

    2
    2
    • Til J.K.C sitt forsvar må det seiast at reglane er alt for strenge. Denne muren han har sett opp ser heilt grei ut.
      Slik er overvåkninga begynt hos oss bønder og.
      Ein kollega sette opp ein enkel steinmur som han brukte som vendeteig i eplehagen. Heilt uskuldig og ikkje til hindrig for nokon.
      Så oppdaga kommunen det og gav han bot.
      Det er byråkrati av verste sort.
      Alt er snart ulovleg i utgangspunktet.

      8
      1
    • Torstein Langesæter.
      Jeg tror ikke det er mange, om noen, som er uenig med deg i dette. Det er galskap når en ung odelsjente i Åfjord setter opp en mur for å forhindre at stein og jord treffer barn, skolebuss og bil…. og som takk for den jobben fikk hun 20 000 kroner i bot !!!!!!!

      Og hvis det var opptil meg og de fleste her, skulle Jan Kåre Christensen få beholde sin mur hvis han hadde betalt for den grunnen den muren står på. En grunn som ikke er han. Men også det er feil da det ville passe grunneieren bedre med en mur enn med alternativet. De fleste, om ikke alle, er enig at den muren må gjerne stå der den er i dag.
      Men problemet her er altså at Jan Kåre Christensen først bygde muren og deretter knapt nok søkte tillatelse for å bygge muren.
      Det er her problemet ligger. I dette byråkratiet må man alltid søke før man gjør noe.
      Dessverre er det slik selv om muren ikke er til plage for noen selv om den er bygget på stjålet grunn. Hadde Jan Kåre Christensen malt den grønn eller hvit hadde den vært enda bedre.

  3. Full seier! Nå har politietaten fastslått at man kan bygge hvor man vil uten konsekvenser og at PBE kun er en papirtiger.

    4
    2
  4. Ja, riktig.
    PBE er totalt udugelige og inkompetente.

    4
    1
    • Når man er kommet til at alle andre er idioter er det kanskje på tide å ta et steg tilbake å se seg selv i speilet.

      3
      2
  5. Gransker
    Du driver kun med hersk, splitt og synsing.

    1
    3

Det er stengt for kommentarer.