Senile Creepy uncle Joe: “Du er ikke svart dersom du ikke støtter meg” -måtte beklage utsagnet

Senile Creepy uncle Joe sliter på sosiale medier etter utsagnet: “du er ikke svart dersom du ikke støtter meg,” vekker sterke reaksjoner. Joe Biden har nå måttet beklage uttalelsene som vitner om en mann som ikke kan kontrollere tungen og som snakker uten å tenke.

Facebook Comments

1 tanke om “Senile Creepy uncle Joe: “Du er ikke svart dersom du ikke støtter meg” -måtte beklage utsagnet

  1. Syns det er uverdig av en som kaller seg kristen, å gi en presidentkandidat kallenavn og diagnoser. Skammelig?!
    Forøvrig rystende å se den massive støtten her til Trump. Han er ingen kristen, har en antikristen politikk og behandler folk dårlig. Han er kun opptatt av seg selv, selvopptatt, skrytete og en notorisk løgner. Eller er dette et satirenettsted?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *