Søkelys

                                                      


  Tilbake
  Hjelp jødene hjem

 

Kristne You Tubere responderer på Amigthywind kulten

Adam (18): "Jeg ser så mye hat komme ut av Amigthywind disiplene"

"Hvordan kan det at mennesker vil komme til å brenne gjøre dere glade?" spør You Tube brukeren Adam i sin video til Elsiabeth Elijha og hennes tilhengere -Jeg selv blir trist når jeg tenker på de mennesker som går fortapt mens dere gleder og fryder dere, - det er ikke rett," sier Adam i sin video om Amigthywind og den ennå pågående krigen mellom Amigthywind medlemmer og kristne YouTubere,

Bruker Bibelen for å rettlede en villfaren profetsekt

"Dere har hørt det blir sagt: Elsk din nabo og hat din fiende, men jeg sier dere: Elsk din fiende og be for dem som forfølger dere, "BE for dem, ikke forbann dem eller si at de vil brenne," sier Adam videre i sin formaning til Elisabeth Elijha og hennes tilhengere som gjør det stikk motsatte av hva Jesus lærte. Gjennom å bruke Guds Ord avdekker Adam det totalt ubibelske med Elisabeth Elijha og hennes falske profettjeneste.

Sendte videoene til Elisabeth Elijha

Etter å ha lagd sine to videoer omkring AMW sekten ble disse sendt til Elisabeth Elijha som i følge Amigthywind både er profet og apostel. "Elisabeth Elijha "rebuked me" eller irettesatte meg, - slik hun gjør med alle andre kristne," sier Adam i en melding til Søkelys. I ettertid har ikke Adam kommunisert noe mer med sektens medlemmer. "Disse i Amigthywind har fått mange advarsler og jeg er glad for at folk nå er begynt å hoppe av kulten," sier Adam som minner om at Guds Ord forteller at det i de siste tider vil stå frem mange i Jesu navn som viser seg å være falske profeter.  Elisabeth Elijha er bare en av dem.

 

Sist oppdatert 19-01-13