WW3: ⚡ALERT! RUSSIA HAMMERS “NATO DEEP BUNKER” ISRAEL STRUCK IRAN! 60 DAYS TO BIGGEST BATTLE, NO FLY ZONE

Nate Polson med siste analyser og gjennomgang av utviklingen i kursen mot en tredje verdenskrig. I dag samles NATO til sitt siste møte under Jens Stoltenbergs lederskap og en krigshisser, Mark Rutte står klar til å ta over stafettpinnen i den globale konflikten. Nate Polson er en “prepper” som oppfordrer folk til å gjøre seg praktisk rede for det som kan komme.

2 tanker om “WW3: ⚡ALERT! RUSSIA HAMMERS “NATO DEEP BUNKER” ISRAEL STRUCK IRAN! 60 DAYS TO BIGGEST BATTLE, NO FLY ZONE

 1. En tredje verdenskrig blir trolig resultatet av at kristne trossamfunn går i oppløsning innenifra og mister sin innflytelse i samfunnet.

  Det var slik andre verdenskrig startet også. Før første verdenskrig var tyskland praktisk talt helt avkristnet og andre verdenskrig kom som en direkte følge av den første.

  Den ortodokse kirken i russland hadde kanskje en liten innflytelse på kulturen før den tidligere putinvennen og kgb-agenten tok over som Pave. Og idag skjer det samme som skjedde i tyskland i nazitiden slik det beskrives i denne videoen:

  https://www.youtube.com/watch?v=6kf0yjbsfh4

  1
  2
  • Dette er neppe resultat av moralsk forfall eller direkte knyttet til kristendommen – utover det at innbilte narrativer og overtro selvsagt styrer svært mye av menneskers handlinger. Årsakene er nok mer sammensatte enn som så. 😇

   Apropos bibelsk “moral” og krig: Minner om religiøse stammekriger i oldtiden, med gudommelig ordre om folkemord, og religionskrigene mellom kristne trosretninger siden, og også kriger igangsatt av regimer som har bekjent seg til kristendommen. Blodige konflikter og brutal dumskap er dessverre knyttet til de fleste religioner og ideologier.

   Det er ellers ingen bevis eller belegg for at dette har noe med trengselstid, ragnarok og dommedag å gjøre. Overnaturlige magi og spådommer fra guder og gudinner påvirker kun de troendes indre fantasier. Og det kan forsåvidt være skummelt nok…

   😘😘😘

   4
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *