William Thompson: Vladimir Putin, the prince of Rus vil ha Gomer (Ukraina) tilbake i sin fold før Gogkrigen

Russlands mektige president, Vladimir Putin vil gjennom et militært angrep på Ukraina sørge for å få “Ukraina” eller gomere, tilbake under den russiske paraplyen og med i koalisjonen som skal angripe Israel under Gogkrigen profetert i Esekiel kapittel 38 og 39, sier William Thompson som er grunnlegger og president for “Signs of the Last Days® Ministry” i en tale. I følge Thompson er Ukraina en helt sentral aktør i Bibelens endetidsbilde som en del av den alliansen av nasjoner som skal angripe Israel under den såkalte “Gog krigen.”

Russland befinner seg allerede i en tidligfase av en krig med Ukraina. Ukraina vil være endel av Gog alliansen som skal angripe Israel i Gog krigen og Putin ser sin historiske rolle med å sørge for at Ukraina kommer tilbake under russisk kontroll. Putin er fyrsten over Russland og tiden vil vise om Putin vil bli den fyrste som leder alliansen av nasjoner som skal bidra i Gogkrigen. Det stor sannsynlighet for at Putin snart vil foreta sitt grep og i disse dager er mer enn 100 000 russiske soldater utplassert langs grensen for å formelig oppsluke Ukraina og bringe Gomerne (Ukraina) tilbake til folden av stater som skal ledes av Gog i Magogs land. Her er fra bibellærer William Thompson undervisning om de profetiske aspekt med en eventuell direkte invasjon av Ukraina. Nato har i lengre tid forsøkt å trenge seg stadig nærmere innpå Russland og Vladimir Putin har sagt at for ham er Ukraina den røde strek.

 

 

Facebook Comments

3 tanker om “William Thompson: Vladimir Putin, the prince of Rus vil ha Gomer (Ukraina) tilbake i sin fold før Gogkrigen

 1. Putin er Gog og Russland er det landet fra nord som tar ut Babylon ( USA) som beskrevet i bibelen . Og det er etter dette alliansen av nasjoner beskrevet som dyret som stiger opp av havet vil oppstå og denne alliansen vil gå mot Israel, her vil Gog (Putin ) bli med og her vil også antikrist i egen person bli med , antikrist er ett stats overhode for ett av G7 landene og han ser ut til å ha fått ett bane sår, det kan han ha fått med en ulykke, krig ol.

  Uansett når dette skjer så tror jeg som Hannah at Guds menighet alt er opprykket fra denne jorden .

  Når tror jeg dette vil skje ? utfra det som nå skjer på grensen mellom Russland og Ukraina, så er det grunn til å tro at Jesus gjenkomst skjer før 2022 er ferdig , men dagen og timen kjenner ingen.

  • Ja!! Guds vidunderlige pg pinefulle ødeleggelse av sitt eget skaperverk, av sin egen Satan og sine syndige syndere MÅ skje i 2022! Nazi-vaksinen er Dyrets talls merke på den røde hesten! Året er 2022! Det er like klart som profetiene fra Patmos og Valdres! Like sikkert som at enden også skulle komme i 2021, 2020 , 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, osv osv osv osv! Hundre milliarder nasjonalsinnede kristenkonservative kan ikke ta feil! Gud er sanndru og Ordet entydig! Halleluja!!

   😇😇😇🔥🔥🔥😈😈😈

   1
   1
  • Nå er dette kun antagelser fra min side , ut fra hva som skjer i denne verden, så med sikkerhet vet jeg ikke ., som sagt ingen kjenner dagen og timen , heller ikke årstall .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *