WarNews 24/7: Kina går inn i krigen mot Ukraina og NATO, leverer tunge våpen til Russland

Foto: Tyg728 (lisens)

Kina er nå i ferd med å gå inn i krigen mellom Russland og NATO i Ukraina gjennom å begynne og forsyne den russiske hæren med våpen. I følge det greske nettstedet WarNews 24/7 skal Kina nå levere -PLZ-05 eller Type 05 er en 155 mm selvgående haubits utviklet av People’s Liberation Army of China og MRLS artillerisystemer til den russiske hæren. USA har lenge advart Kina mot å gi Russland militær støtte. Forsendelsen av kinesiske våpensystem til Russland begynner. En begivenhet som vil være et vendepunkt, ikke bare for krigen i Ukraina, men også for relasjonen mellom USA og Kina.

I følge WarNews 24/7 skal kineserne ha åpnet sine våpenlagre for russerne og russiske skal i følge WarNews få levert store mengder artillerisystemer og missilsystemer. Det skal dreie seg om store mengder våpen, hevder nettsiden videre. Videre skal det være våpensystemer russerne kjenner godt fra tidligere og som russerne raskt kan ta i bruk på slagmarken. Dersom WarNews påstander viser seg å være korrekte, vil Kina nå gjøre noe de hittil ikke har gjort i krigen. Nemlig aktivt ta side og støtte Putin i den nå mer enn ett år lange krigen. Et slikt kinesisk policyskifte vil skape ytterligere spenninger i relasjonen mellom Washington og Bejiing. Under president Joe Bidens regime har forholdet mellom de to supermaktene gått fra ille til verre og kineserne ser ikke ut til å ville bøye seg for Joe Biden og Vestens krav om at Kina må vende Putin og Russland ryggen. Toneskiftet fra den kinesiske regjeringen ser ut til å komme etter at USA så til de grader har motsatt seg det kinesiske fredsforslaget som innebærer en viktig seier for Russland og president Putin. Den bryske amerikanske avvisningen av det kinesiske fredsinitiativet har vel bekreftet det mange har ment lenge. Nemlig at USA ikke ønsker en slutt på krigen før Russland er militært slått og jaget ut av Ukraina og Krim. Den pågående krigen i Ukraina har vært planlagt av Washington og Brussel helt siden 2014 da det amerikanske CIA bidro til å bringe regimeskifte i Kiev. Den sittende prorussiske presidenten ble avsatt ved et USA skapt opprør og et “puppet-regime” ble innstiftet av Barack Hussein Obama i landet. Under Trumps fire år fortsatte USA og ruste opp Ukraina til krigen og når Biden tok over så dypstaten og neocons en mulighet til å fremprovosere en militær konflikt med Russland. Det kinesiske skiftet i holdning vil skape sterke reaksjoner i Washington og London -og det er grunn til å vente at russiske våpenleveranser vil gjøre USA så rasende at de også begynner å innføre sanksjoner mot Kina. Jeg tror vi teller ned til global konflikt. Den nye informasjonen fra WarNews 24/7 blir drøftet i videoen som begynner klokken 0330 i natt hvor Paul Mills i Of Gried Farming går gjennom de siste nyheter om krigen.

https://warnews247.gr/afixi-roson-se-kineziki-vasi-o-pla-paradidei-systimata-pyrovolikou-plz-05-kai-mlrs-ar1a-ston-rosiko-strato-ti-akolouthei/

3 tanker om “WarNews 24/7: Kina går inn i krigen mot Ukraina og NATO, leverer tunge våpen til Russland

  1. Man kan spørre hvem som styrer det som skjer på vår jord i disse tider. Svaret gir seg selv : Det er Han som ser hver spurv som faller til jorden. Han styrer mot en atomkrig , tror jeg. Kan hende blir det rettet et voldsom atom-angrep mot USA. I fjor oppdaget Vesten at kineserne hadde benyttet et stort øde område i Kina der atom-missil i stort antall var nedgravd. Kina har også hypersoniske missil som de testet ved sende disse jorden rundt for en tid tilbake. Videre har de bygget opp en ny sjømilitær slagkraft som overgår hva USA kan stille med i en krigssituasjon. Jeg takker vår Gud , El Shaddai , for at han styrer jorden mot det store slaget på Harmageddon-sletten. ” Rett Eder opp , for Eders forløsning stunder til “.
    .

Det er stengt for kommentarer.