Fra Document.no: En drept og to såret i skyting i København

Skjermfoto fra document.no

“En person er drept og to er såret i en ny skyteepisode på Nørrebro i København, opplyser dansk politi. En person ble drept da det ble avfyrt skudd ved Mjølnerparken på Nørrebro i København tirsdag kveld. To andre ble såret opplyser Københavns Politi på Twitter. Den ene er hårdt såret, mens den anden er lettere tilskadekommen. Politiet bekræfter derudover, at alle tre har banderelation,” melder nettstedet Document.no. Les hele saken fra Document

Facebook Comments

2 tanker om “Fra Document.no: En drept og to såret i skyting i København

 1. I den urolige verden som nå ruller opp har de tradisjonelle mediene sviktet sin demokratiske rolle som den fjerde statsmakt – varslerens. I stedet er mange av journalistene og mediene konverterte fra observatørenes rolle til ideologiske misjonærer med sterke politiske slagsider.

  Derfor har det i vesten poppet opp opptil flere alternative mediale stemmer. Dessverre også nye propagandafora med nazi-smak o.l. Derfor gjelder det å holde tunga rett i munnen når man velger i blant det nye utbudet for å supplere nyhetsbildet.

  Document.no tar også opp kristne verdier. Selvsagt kan det bli litt ekkokammer av deres dystopiske nyhetsutvalg. Men i passende doser må vi jo tåle virkeligheten usminket. Andre norske fora er resett.no, ektenyheter.no og frieord.no.

  I Sverige finnes eksempelvis samnytt.se (tidl. Avpixlat), friatider.se og flashback.org.

  Kunnskap og visdom kan til tider oppleves tungt, men de fleste av oss vil like fullt gjerne orientere oss etter beste evne. Bibelen har noen ord også om dette:

  ”For med stor visdom følger stor gremmelse. Den som øker kunnskap, øker smerte.” (Forkynneren 1:18)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *