Vil forsøkene på å overtale valgmannskollegiet til å droppe Trump lykkes?

Slik burde det ha vært. Foto You Tube

Først var det sjokk og panikk, deretter sinne og hat i gatene. Så skulle stemmene telles opp igjen i tilfelle det var noe valgfusk og Donald Trump hadde fått for mange stemmer i stater demokratene tradisjonelt sett har vunnet. Deretter skulle man blåse i valgresultatet likevel siden Hillary fikk flest “popular votes”. Når ikke dette førte noe sted. Deretter var det FBIs skyld. Deretter fant man ut av valget virkelig var rigget, at hackere skulle ha manipulert resultatet,  og så ble det plutselig personlig. Vladimir Putin hadde et horn i siden på Hillary Clinton. Vladimir Putin ble så personlig blandet inn i det hele og blir nå holdt personlig ansvarlig for det amerikanske valgresultatet. 

Det neste utspillet fra den demokratiske leiren var at såkalt “fake news” eller falske nyhetsoppslag var årsaken til at Hillary tapte valget. Og igjen peker man på Russland. Russland står bak såkalte falske nyhetsoppslag om Hillary Clinton. Og så endelig, en anonym CIA kilde hevder at Russland direkte har manipulert valget og derfor må valgmennene som om få dager skal kaste sine stemmer, hoppe av Trump vognen og gi sin støtte til Hillary i stedet. Er demokratene nå så vant til å vinne at de ikke vet hva det er å tape?  Hvem vil endelig stikke av med Det Hvite Hus? Demokratene som tordnet mot Donald Trump under valgkampen fordi han ikke vil svare på om han ville godta valgresultatet dersom han tapte, ser nå ut til å være dem som ikke vil godta valgresultatet slik som det ble. På vanlig norsk kalles slikt hykleri. Her er en oppsummering gjort av russisk tv om sagaen om presidentvalget 2016, en virkelig berg og dalbane

I enkelte miljøer som har støttet Donald Trump snakkes det nå åpent om hvorvidt Hillary og demokratene faktisk vil stjele valgseiren fra Donald Trump. På Alex Jones show har dette vært tema i flere dager, og en “insider” som var en del av Bill Clintons støttespillere forteller i videoen under at de vil!

Facebook Comments

5 tanker om “Vil forsøkene på å overtale valgmannskollegiet til å droppe Trump lykkes?

 1. Tror ikke valgmennene kommer til å endre valgresultatet slik at Hillary blir president. Det har aldri skjedd i amerikansk historie, og vil ikke skje nå.

  http://avpixlat.info/2016/12/10/om-elektorvildar-och-vad-vi-kan-forvanta-oss-de-narmaste-veckorna-i-usa/

  Inget presidentval har någonsin haft ett annat slutresultat än det under den allmänna valdagen genom ageranden av elektorvildar, inte ens valet 1836 eftersom den amerikanska senaten då valde kandidaten elektorvildarna i Virginia förväntades rösta på men vägrade, så slutresultatet blev detsamma. Med största sannolikt kommer elektorresultatet den 19 december inte förändra det slutliga valresultatet denna gång heller.

 2. “Vinden blåser dit den vil,” står det i bibelen et sted. Slik er det også i politikken.

  For min egen del skulle jeg aldri ha trudd at jeg for tiden stort sett støtter det som kommer fra Putin og Russland! Jeg kan vel også legge til, det som kommer fra Donald Trump I USA…

  Slik tror jeg de fleste blant almuens barn har det også, i USA, Europa og i Russland forøvrig.

  Merkelige greier det med vinden…

  • Jeg prøver å holde meg rimelig oppdatert her, og det er blant enkelte reell frykt for at Hillary likevel skal stikke av med seieren. Jeg tviler på at det skjer, men det vi ser nå er uten tvil et voldsomt kraftig forsøk på å delegitimere Donald Trump. Hele temaet var nylig toppsak på Fox news og det er ikke tvil om at det er en voldsom kampanje for å få valgmennene til å la være å stemme på Trump tilfordel for Clinton.
   Flere omtaler det som et kuppforsøk mot Trump
   https://www.youtube.com/watch?v=Rpvu1uCzUXs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *