Valget 2017: Partiet De Kristne vil påvirke Norge i riktig retning

Slik er logoen til Partiet De Kristne -et parti som søker å favne konservative kristne

Norge tilbake på fast grunn! Partiet De Kristne er et landsdekkende, politisk parti som også i framtiden vil bygge samfunnet på friheten og tryggheten i den kristne tro og lære. Det er nemlig ikke oljen som har gjort Norge til en internasjonal suksess. Ei heller sosialismens vilje til å regulere og begrense. Det er den tusen år lange forankringen i kristendommen som har løftet oss opp og fram som nasjon, både moralsk og økonomisk. Troen på Bibelens Gud brakte Norge ut av vikingtidens blodige mørke og inn i frihet og trygghet for alle. Det er kristendommens respekt for livet og den enkelte som har gitt oss et samfunn mennesker flykter til – og ikke fra. Partiet De Kristne er partiet som vil bygge videre på fast grunn: Vi kombinerer liberalismens respekt for enkeltmennesket med tradisjonelle kristne verdier, som ansvar og omsorg for sin neste, og finner oppskriften på et samfunn som er fritt og trygt for alle – uansett hvem du er eller hvor du kommer fra.  

Dette er viktig for oss  En sterk og levedyktig familie I uminnelige tider har det livslange samlivet mellom mann og kvinne vært selve grunnsteinen i samfunnet vårt. Her har far og mor levd ut sin kjærlighet, og her har barn vokst opp i trygghet og tillit. I løpet av noen år har våre folkevalgte presset igjennom lover som søker å endre vårt syn på ekteskapet. Familien skal ikke lenger være en mann og en kvinne og frukten av deres kjærlighet, men konstrueres etter tidens trender. Barn mister sin naturlige rett til å kjenne sitt opphav, og kan produseres utenom alle biologiske rammer.

Dette vil vi ikke akseptere.
Partiet De Kristne vil med sterk og tydelig røst beskytte den tradisjonelle familiens særstilling i samfunnet, og gjennom lovverk og praktiske tiltak legge til rette for at samfunnet fortsatt kan bygges på en sterk og levedyktig familie med mor, far og barn.

Frihet og trygghet for alle
For at du og jeg skal blomstre og ha det godt, trenger vi både frihet og trygghet. Frihet til å leve det livet vi har fått, med gode vilkår for personslig vekst, og med rom til å uttrykke oss gjennom ord og handling. Det betyr at vi må verne om de grunnleggende frihetene som fedrene ga oss: tros- og ytringsfrihet, respekten for individet, og en trygg og forutsigbar ramme for liv og levnet. Men det betyr også at vi ikke skal legge unødige begrensninger på hverandre. At vi skal åpne opp for kreativitet og virketrang. At du som vil skape noe, får størst mulig frihet til å gjøre nettopp det.

Men det er ingen virkelig frihet uten trygghet. Trygghet for liv og helse, og trygghet for at ingen kommer og tar det vi eier. Selve kjernen i en moderne stat er jo maktmonopolet; at det er staten, og bare den, som håndhever lov og rett. Men da må jo staten gjøre nettopp det. Da må hver enkelt av oss kunne stole på at vi blir sett og hørt når behovet er der. At politiet kommer når vi ringer. At innbruddet blir etterforsket og tyvene knepet. At vi ikke trenger å ta loven i egne hender for å beskytte oss selv og de vi er glade i.

Partiet De Kristne vil på alle måter legge til rette for at du skal kunne leve ditt liv i både frihet og trygghet. Du skal ha trygghet nok til å slå rot og vokse. Og frihet nok til å blomstre.

Retten til liv

Sier nei til abort

I et trygt og velfungerende samfunn burde retten til å leve være en selvfølgelig ting. Det er det dessverre ikke. Hvert år drepes over femten tusen barn allerede før de er født. I den andre enden av livet blir presset om å få «hjelpe» folk inn i døden stadig større. Partiet De Kristne mener livet er ukrenkelig, og bør bevares og beskyttes fra unnfangelse til naturlig død. Vi vil ta kampen for at alle i Norge, om man er frisk, syk, rik eller fattig, skal ha den mest selvfølgelige rett til et rikt og fullverdig liv.

Tydelig støtte til Israel

Foto: Wikipedia

Som det eneste fungerende demokratiet i området, fortjener Israel vår fulle støtte. Partiet De Kristne vil være en sann venn av det jødiske folk og staten Israel i en tid da de fleste lar seg forlede, eller skremme, til å vende dem ryggen. Partiet De Kristnes støtte til Israel er ikke basert på at de gjør alt perfekt. Vår støtte er basert på folkerett og internasjonal jus. Vi vil i alle ting helhjertet støtte Israels rett til å eksistere i fred og trygghet, og til selv å velge sine ledere og sin egen hovedstad. Partiet De Kristne vil arbeide for at Norge som nasjon i framtiden skal ha et aktivt bilateralt samarbeid med Israel.

Sjekk ut mer om Partiet De Kristne fra deres egne nettsider: http://dekristne.no/

Facebook Comments

9 tanker om “Valget 2017: Partiet De Kristne vil påvirke Norge i riktig retning

 1. Ikke glem alternativet Alliansen!

  Partiet forfekter personlig frihet og norske verdier fremfor sosialisme og sionisme! Partilederen Lysglimt Johannessen hyller dessuten Donald Trump, Guds mann på det amerikanske kontinent og alle sanne lutheraneres “pave”. Lysglimt er også den eneste som våger å si som sant er: at homofile er “ekle” og uekte – og at EØS-avtalen er rasesvik!

  Alliansen oppfyller samtlige endetidsprofetier, ikke minst “Valdres-profetien”! Lysglimt Johansen er med sin uendelige nestekjærlighet en mann velsignet av Javhe!

  PDK og KrF er kun navnekristne PK-ere uten nødvendig gudommelig støtte og politisk kunnskap.

  Min stemme går derfor til Alliansen, det eneste forsvar mot utenlandske horder og det hjemlige barnevern!

  Godt valg!

 2. I forhold til KRF mener jeg at PDK er tydeligere på kristne kjernesaker. Jeg har også forstått at partiet er i mot EØS avtalen (EU medlemskap), dette er en kjernesak for meg. Tror mye hadde sett annerledes ut i Norge nå uten alle direktivene fra EU. Når det gjelder samarbeidet med FrP – Tror dette er mindre problematisk enn man tror, FrP har mange kristne i partiet. Derfor tror jeg dette kan ha positive konsekvenser. Høyre, FRP og PDK vil etter min mening utfylle hverandre.

  • FRPs kristne politikere er nok medlemmer av statskirken, og viser til at Norge er en kristen nasjon og de gikk på søndagsskolen….Og da betrakter de seg kristne. Har noen journalister spurt dem hva de legger i det å være en kristen?
   Ja til fosterdrap, aktiv dødshjelp, fosterdiagnostistikk, ja til homofili, fri flyt av billig alkohol, ja til søndagsåpne butikker, ja til porno, strippeklubber og prostitusjon, lavere skatt til de rike på bekostning av de fattige og dramatiske kutt i bistand.
   INGEN kristne mennesker kan stemme FRP!!!

   Dersom du, som meg, er en sterk motstander av EØS(og Schengen), så stemmer du Senterpartiet. De vil gjøre hva de kan for å oppheve avtalen. Og med en oppslutning på 10-12 % og med regjeringsforhandlinger med AP, er det ihvertfall en fair sjanse for at det kan bli en folkeavstemning(det får du ikke ved å stemme PDK).

  • Helt enig med Ansgar.

   Er man som meg tvilende om hvor sunt det er at det bor jøder i Norge, stemmer man SP. Et parti som sammen med deres meningsfeller drev en vellykket restriktiv innvandrings og handels politikk mellom 1940 og 1945. Et parti som er et bolverk mot demokrati og pluralisme, disse sataniske ateistiske oppfinnelsene fra Frankrike. Et land som SP sammen med sine meningsfeller drev veldig godt mellom 1940 og 1944.

   SP er bolverket mot unorske verdier som demokrati, liberalisme, satanisme, fri handel, industri politikk, den frie vilje, marxisme, ytringsfrihet, internett og pluralisme.
   En stemme for SP er en stemme for at Norge skal vende tilbake til å bli styrt av storbønder og prester igjen. En stemme for SP er en stemme i mot satanistisk demokrati og pluralisme.

   Stem SP !!!

 3. Jeg er enig med deg Kjell i at PDK har mye godt i programmet sitt. Men, mine to ankepunkter er, som du sier, deres forhold til FRP og også det faktum at de ikke har noen som helst sjanse til å få inn et mandat.
  Dessuten blir det mye symbolpolitikk. Abort feks: det er greit å ha det i programmet, men det er jo totalt umulig å få gjort noen endringer her.

  Forøvrig stusser jeg over at partiene KRF, PDK og Verdipartiet ønsker å beholde K`en i KRLE. Hvorfor ikke få tilbake det tradisjonelle faget Kristendomskunnskap? I Danmark har de det fortsatt..
  Dette skulle faktisk kunne være realistisk å få gjennom i Stortinget; KRF, SP, H og FRP!

  • PDK ønsker ikke å beholde K i KLRE faget vi ønsker å få tilbake det ordinære kristendomsfaget og så kan andre relgioner gå under samfunnsfag.

 4. Erik Selle skrev i dag i avisen Dagen; “en borgerlig regjering er uansett bedre enn en sosialistisk…”.
  Enten vet han ikke hva sosialisme er, eller han forleder velgerne med overlegg(lyver).
  Det finnes ikke snev av tradisjonell sosialistisk politikk i Norge i dag. Eneste sanne sosialistiske partiet er Rødt. Også SV har sviktet de sosialistiske idealene. AP er nærmest en blåkopi av H. Og SP er det mest konservative partiet vi har, i mange verdisaker.
  Selle er virkelig på bærtur…

  • Hei Ansgar. De kristne og KrF er de eneste partiene som har kristent i navnet i hvert fall.
   Siden det nå er valg snart, tenkte jeg at de to partiene må få litt oppmerksomhet.
   Jeg har selv ennå ikke bestemt meg 100 prosent på hvem som skal få min stemme.
   Jeg syntes PDK står for mye riktig, det problematiske er samarbeidet med FrP

 5. Dette her var da et usedvanlig rotete og selvmotsigende innlegg som beviser at dette partiet har gått seg bort i politiske begreper og retninger.

  Her er det bare å ringe Røde Kors for en oppklarende leteaksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *