USA-koalisjonen bomber syriske regjeringsstyrker ved Tharda fjellene rundt Deir Ezzor flyplassen

En direkte støtte til ISIS Flystyrker tilknyttet den USA ledede koalisjonen har lørdag bombet mål tilknyttet de syriske regjeringsstyrkene posisjonert i Tharda fjellene rundt Deir Ezzor flyplassen, usa-isismelder det syriske nyhetsbyrået SANA lørdag. I følge generalkommandoen for den syrike regjeringshæren skal koalisjonens fly rundt klokken 17 lokal tid ha bombet posisjoner holdt av den syriske regjeringen. I følge SANA skal flere være drept og tungt utstyr ødelagt, og på denne måten gjøre banen klar for at terrorister tilknyttet Islamsk Stat kan ta kontroll over posisjonene. I en uttalelese fra den syriske generalkommandoen er dette alvorlig aggresjon rettet mot den syriske hæren, og er nok et bevis på at USA og dere allierte støtter ISIS og andre terroristgrupper som opererer i Syria. Påstanden om at USA søker å bekjempe ISIS er et falsum,” heter det videre i uttalelsen fra den syriske regjeringen.

 

Også Israel skal ha angrepet Assad regimets styrker i og rundt Khan Arnaba landsbyen i utkanten av Quneitra, heter det videre i nyhetsmeldingen fra det syriske nyhetsbyrået. Det israelske angrepet blir av Syria oppfattet som en direkte støtte til Takfiri terrorist gruppene som skal stå bak massakrer på den lokale befolkningen i området. Tidligere i denne uken skal det syriske luftforsvaret ha skutt ned et israelsk kampfly som deltok i et angrep rundt Khan  Arnaba landsbyen. Israel selv har avvist dette. (kilde sana.news agency) De siste USA-ledede flyangrepet tegner ikke et bilde av at fredsavtalen som er blitt inngått mellom Russland og USA om Syria vil komme til å få et langt liv. En av dem som har kommentert det siste amerikanske flyangrepet i Syria er Steven Ben Nun i Israeli News Live som søker å være en alternativ nyhetskilde. Lørdagens USA ledede flyangrep på de syriske regjeringsstyrkene vil også bli registrert i Moskva som selv aktivt er inne i konflikten på president Assads regime.

Den russiske reaksjonen på det USA hevder var en misforståelse er svært kraftig, og den russiske ambassadøren til FN, Vitaly Churkin reagerer svært sterkt på den amerikanske bombingen av de syriske regjeringsstyrkene. Klimaet mellom USA og Russland blir stadig mer og mer kjølig, og en tydelig oppbrakt russisk FN ambassadør brukte søndag betydelig tid på å refse den amerikanske opptreden.

https://www.youtube.com/watch?v=371IZ3klKWE

 

3 tanker om “USA-koalisjonen bomber syriske regjeringsstyrker ved Tharda fjellene rundt Deir Ezzor flyplassen

 1. USA støtter ISIL, ISIS, Al Nusra, Daesh;

  Paul Begley…..

  “BREAKING:” Russia Walks Out Of UN Meeting Mad At USA””

  https://www.youtube.com/watch?v=Ur64xVRp5L0

  Hele talen :

  “Russia Vitaly Churkin response on Obama actions in Syria [full speech] ”

  https://www.youtube.com/watch?v=bID01gIEIOY

  Hva er Israels rolle?

  “Israeli think tank: Don’t destroy ISIS; it’s a “useful tool” against Iran, Hezbollah, Syria ”

  http://www.salon.com/2016/08/23/israeli-think-tank-dont-destroy-isis-its-a-useful-tool-against-iran-hezbollah-syria/

 2. “Russia’s stunt with calling an Emergency Meeting Saturday, Sep.17, 2016”

  https://www.youtube.com/watch?v=bZIH6h4vIvY

  “Samantha Power the United States Ambassador to the United Nations: Russia should call an emergency meeting not to create a diversion from what is happening on the ground in Syria but to deliver Assad regime to the agreement to end fighting in Syria”

Det er stengt for kommentarer.