USA: Det private næringslivet kuttet “uventet” 301 000 jobber i januar -USAs økonomi er i fritt fall

Det private næringslivet i USA kuttet “uventet” 301 000 jobber i januar. Dette kom som en stor overraskelse for kobbelet av rakettforskere av noen eksperter som hadde forventet at det private næringslivet skulle ha skapt 220 000 arbeidsplasser i januar. Med andre ord, en historisk bom på 501 000 jobber. Dette jobbkuttet er det største siden april 2020 og bekrefter bare det tallene på “Jobless claims” uke etter uke viser. Nemlig at flere arbeidstakere blir sparket enn ansatt og at stadig flere faller ut av de offentlige ledighetsstatistikkene fordi de har vært ledige så lenge at de har mistet retten til arbeidsledighetstrygd.

Det uventede og overraskende jobbkuttet kom primært i servicebedrifter, -274 000 jobber, innen hoteller, underholdning og fornøyelser -154000 jobber og innen transport og handel -62 000 jobber. Det faktum at Biden administrasjonens offisielle arbeidsledighetsprosent holder seg lav, skyldes først og fremst at mange av de som har mistet jobbene etter Coronapandemien ikke lenger er registrerte arbeidssøkere da de har mistet retten til arbeidsledighetstrygd. Disse menneskene finner man igjen i en historisk brå økning i antallet amerikanere som lever på sosialhjelp i form av matkuponger. I videoen under kommenterer investor og grunder for Traders Choice de katastrofale tallene og den historiske missen. USAs økonomi krasjer, den krymper og er i fritt fall,” sier Mannarino som slår fast at dette er godt nytt for aksjemarkedet. En økonomi i fritt fall med kraftig inflasjon og prisstigning er virkelig dårlig nytt for amerikanere…

Facebook Comments

2 tanker om “USA: Det private næringslivet kuttet “uventet” 301 000 jobber i januar -USAs økonomi er i fritt fall

 1. Det er svært interessant å følge Hans Rustads skogpoder og Document.no’s Dagsorden-sendinger. Rustad er spesialist på USA og følger en rekke av USA’s politiske kommentatorer. Også han konkluderer med at Demokratene i særdeleshet – lik Europa men enda værre – går inn for totalt å ødelegge hele den tradisjonelle vestlige kulturen bygget på elementer fra kristendommen.

  Etter at avledningsmanøvre som “pandemi”, innvandring av ikke-kompatible skapninger, rasemotsetninger og såkalt “grønt skifte” samt utarming av egne land ved å gi uhjelp til diktaturer – ja til Kina – er det ikke lenger mulig å skjule hensikten gjennom forræderimediene.

  Derfor trenger Biden nå en krigstruende situasjon han selv setter i gang. Han vet nemlig at han taper kongressvalget i november og vil bli stilt for riksrett. Sett med bibelske øyne er Anglo-Amerika med USA i spissen den syvende og siste i profeten Daniels profeti. Dette riket skal ikke ødelegges av ytre fiender (Nordens konge/Kina/Russland), men “gå levende ned i dødsriket” for Jehovah Guds og Kristi hender.

  Det er derfor megaspennende tider. Våk og be om at dere skal komme levende ifra alt dette som er i ferd med å komme over dere!

  7
  1
 2. FORKJØLELSEN BRUKT TIL Å TRUE RETTSSTATEN

  Sannheten om det menneskeskapte forkjølelsesviruset renner nå frem i dagslyset til tross for globalelitens/maktpolitikernes iherdige forsøk på å skjule virkeligheten.

  Nå går advokat, tidligere lagdommer Brynjar Østgård ut i Inngrep.no og varsler at selve rettsstaten er truet av de statlig inngripende overgrep som har utviklet seg i retning av et totalitært samfunn vi ikke har sett maken til i Vesten siden Adolf Hitlers grove, umenneskelige handlingers begynnelse på 1930-tallet.

  Smittevernstaten truer nå rettsstaten, og det blir alt mer tydelig at det ikke er smittevern, men total kontroll av folkene/innbyggerne som er målet for de nye global-inspirerte overherrene.

  Dette er eksakt hva sanne kristne har forutsagt/profetert ut i fra Bibelens forutsigelser i lang tid. Det er den endelige oppfyllelsen av Jehovah Guds skrevne flere tusenårige ord vi nå er vitner til kulminasjonen av.

  Vi får derfor si som flykapteinen: Fasten your seatbelts. This is gonna be a hard landing!

  https://steigan.no/2022/02/smittevernstaten-truer-rettsstaten%ef%bf%bc/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.