UKRAINA BRUKER KJEMISKE VÅPEN 🇺🇦👿🇺🇦 GRUSOMME SCENER! 👿🇺🇦☠️☠️🇺🇦👿

Forferdelige opptak: fienden brukte kjemiske våpen mot russiske styrker.
I en video filmet av ukrainske terrorister ble russer truffet av en drone i vannet.
Etter å ha sluppet en kjemisk ammunisjon, får en av soldatene krampeanfall. Fienden begynte å bruke kjemiske våpen som er forbudt i den siviliserte verden, som er en krigsforbrytelse. Forferdelige opptak: fienden brukte kjemiske våpen mot russiske styrker. Det er Nadja Fetisova som har delt videoen på Facebook
I en video filmet av ukrainske terrorister ble en soldat truffet av en drone i vannet.
Etter å ha sluppet en kjemisk ammunisjon, får en av soldatene krampeanfall…
❗️Fienden begynte å bruke kjemiske våpen som er forbudt i den siviliserte verden, som er en krigsforbrytelse. Nyheten om at Ukraina nå tar i bruk kjemiske våpen har vært tema hos flere nyhetsformidlere.

Sensuren slo til kan vi konstatere, men videoen ble lagret og vi legger den ut igjen på  vår server:

“Dette vil nå Norske myndigheter med Krigsforbryterne Jonas og Erna i spissen finansiere med 75 tusen millioner i tillegg til tanks og andre angreps våpen,” skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook. Evangelisten er svært kritisk til at Norge skal finansiere krigen i Ukraina

21 tanker om “UKRAINA BRUKER KJEMISKE VÅPEN 🇺🇦👿🇺🇦 GRUSOMME SCENER! 👿🇺🇦☠️☠️🇺🇦👿

 1. Løgn IGJEN, Kjell Zverre Anderzen. Ukraina har INGEN kjemiske våpen. Og du VET DET. Men det er selvfølgelig ikke mulig for deg å formidle sannhet før du kaster djevelen på dør.

  1
  4
  • Du vet jo ingenting om det. Amerikanske biovåpen laboratorier er jo oppdaget i Ukraina og hvem vet hva slags diabolske stoffer de har laget og gitt Ukraina. Ikke glem at Ukraina er det mest korrupte landet i Europa og vesten pøser inn milliarder av kroner til våpen av forskjellige typer til Kiev. Denne krigen kunne vært stoppet av en fredsavtale i april, men Vesten og NATO saboterte. Dette i følge Naftali Bennett som var statsminister da Israel stod for fredsforhandlingene i april i fjor. Ukraina og Russland var klar til å signere en avtale da krigshissere fra NATO land sa stopp. Det er disse som har behov av å kaste djevelen på dør.Jeg kan ikke skjønne at du så innbitt kan støtte disse som stod bak folkemordet i Donbass fra 2014-2022.

   3
   4
  • Jeg har tidligere sagt at en løgn ikke blir sann om den så gjentas hundre ganger. Påstanden om et ukrainsk folkemord i Donbas fra 2014 til 2022 er en slik løgn. Russiske artilleri brukte sivilbefolkningen i okkuperte områder som menneskelig skjold, og skjøt over mot de frie områdene av Donbas. Ukrainske styrker skjøt av nødvendighet tilbake, og sivile tap var uungåelig. Å gjemme militære styrker blant sivilbefolkningen er et klart brudd på krigens folkerett, og var bestemt fra øverste hold (Putin).

   6
   2
  • Du fortsetter med dine FALSKE beskyldninger om folkemord i Donbas. I overkant av 9000 RUZZIZKE soldater og rundt 3000 UKRAINSKE soldater mister livet i Donbas de årene. Ruzzlands TERGORISTLEDER Vladolf Putler personlig er anavarlig for hvert eneste liv som har gått tapt på slagmarken Ukraina siden 2014. Men du skjuler deg bak din far, djevelen og satan.

   1
   4
  • Det er din oppfatning Birgir. Jeg ser helt annerledes på det. Jeg mener nå at Ukraina og dets ledere er personlig ansvarlige for de mange som har lidt døden i Donbas mellom 2014 og 2022.

   2
   4
  • Kjell
   Skjønner ikke at du svarer Birgir Hermansen i det hele tatt.
   Hans stadige anklager om at du er av djevelen og satan viser at Birgir er fullstendig useriøs og et nettroll som mangler fundamentale sperrer. Frelst eller kristen er han så avgjort ikke.
   Det er absolutt intet som vitner om at mannen har noe som helst selvbeherskelse.
   2 Tim 3,1-5 Men dette skal du vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. For menneskene skal da være egenkjærlige, pengekjære, stortalende, overmodige, spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige, vanhellige, ukjærlige, upålitelige, baktalende, umåtelige, umilde, uten kjærlighet til det gode, svikefulle, fremfusende, opblåste, slike som elsker sine lyster høiere enn Gud, som har gudfryktighets skinn, men fornekter dens kraft – og disse skal du vende dig fra.

   7
   4
  • Alle oppegående mennesker som du o jeg Birgir skjønner at dette er løgn fra ende til annen.
   Men det er faktisk ganske morsomt for ikke å si tragisk at noen i det hele tatt tror på dette. Ingen av dem som tror på det har vært der, de bare stoler på den ene siden, altså russisk propaganda.
   Jeg trodde at de fleste her inne er såpass gamle at de husker Sovjetunionen og deres propaganda, fattigdom og ufrihet.
   Akkurat som Russland har blitt de seneste årene.
   Mulig Rune og Sverre ville flyttet dit? Neppe.

   4
   1
  • Jeg lurer på om Kjell Zverre ble lobotomert da du var på psykehuset i 2019. Det er vel ikke mulig å bli SÅ forandret uten å bli lobotomert.

   1
   3
  • Birgir Hermansen synker stadig dypere ned i møkka.
   Hvor dypt han kan falle gjenstår å se.
   Du er ødeleggende for Guds rike.

   3
   3
  • Lobotomert og har satan og djevelen til far. Birgir Hermansen hever seg stadig og er et sant åndelig lys for alle.
   Man får virkelig lyst til å smake på Birgir Hermansens religion.
   Hva nå den er.

   1
   5
  • Når jeg leser hva Birgir skriver og hva Kjell skriver, er det tydelig hvem som har djevelen og satan til far.
   La meg først si at ukrainere som bruker kjemiske våpen har Satan til far. Garantert. Disse er djevelens avkom.
   Og Birgir. Du bør virkelig gå i deg selv.
   Det er ikke spor etter Jesus i deg.

   2
   2
  • Ser ut som om du lever i virkelighetsfornektelse Birgir.
   Har sett videoene og de er flere. Ukrainske soldater skryter av å forberede kjemiske våpen for å drepe russere.
   Videoene er skrekkelige.
   Ukraina begår alvorlige krigsforbrytelser og opererer i strid med krigens regler. Og du fornekter.
   Sitter å ser på Redacted hvor tidligere våpeninspektør for FN er tydelig på at Ukraina begår krigsforbrytelser.
   Våkne nå og legg russerhatet bak deg.

 2. Nå er jeg av den oppfatning at Krim tilhører Russland, og at en oppdeling av det gjennom-korrupte landet har nådd middagshøyden. Det er på høy tid at de marginaliserte russerne, som har vært gjenstand for hard skyts av det offisielle Ukraina (eller kuppmakerne, om du vil), også blir hørt av verdenssamfunnet. Når det er sagt; det faller på sin urimelighet å kalle ukrainske soldater som modig kjemper i en forsvarskrig på egen jord – med eller uten “kjemiske våpen” – for terrorister. Eventuelle krigsforbrytelser må makthaverne på begge sider av konflikten ta på sin kappe. Jeg støtter ikke Russlands invasjon, på samme måte som jeg ikke støtter USAs invasjon av Irak og Afghanistan, intervensjonene i Sør- og Mellom-Amerika, bombingen av Libya, støtten til White Helmets og Al-Qaida-fraksjoner i Syria, m.m.

 3. Nå er jeg av den oppfatning at Krim tilhører Russland, og at en oppdeling av det gjennom-korrupte landet har nådd middagshøyden. Det er på høy tid at de marginaliserte russerne, som har vært gjenstand for hard skyts av det offisielle Ukraina (eller kuppmakerne, om du vil), også blir hørt av verdenssamfunnet. Når det er sagt; det faller på sin urimelighet å kalle ukrainske soldater som modig kjemper i en forsvarskrig på egen jord – med eller uten “kjemiske våpen” – for terrorister. Eventuelle krigsforbrytelser må makthaverne på begge sider av konflikten ta på sin kappe. Jeg støtter ikke Russlands invasjon, på samme måte som jeg ikke støtter USAs invasjon av Irak og Afghanistan, intervensjonene i Sør- og Mellom-Amerika, bombingen av Libya, støtten til White Helmets og Al-Qaida-fraksjoner i Syria, m.m.

 4. Ufri pinevenn skriver:

  «Kjell
  Skjønner ikke at du svarer Birgir Hermansen i det hele tatt.
  Hans stadige anklager om at du er av djevelen og satan viser at Birgir er fullstendig useriøs og et nettroll som mangler fundamentale sperrer. Frelst eller kristen er han så avgjort ikke»

  RT skriver:
  «Birgir Hermansen synker stadig dypere ned i møkka.»

  Bjørn skriver:
  « tydelig hvem som har djevelen og satan til far»

  Siri skriver:
  « Lobotomert og har satan og djevelen til far. Birgir Hermansen…»

  Imotsetning til deg, pinevenn, så svarer Kjell høflig. Du har nok aldri tenkt å følge hans eksempel. Jeg synes inderlig synd på deg. Har aldri sett fremgang på deg.

  Er det ikke meningen vi skal vokse i Jesus? Hige etter å bli mer vennlige, mere et medmenneske (bl.a.), -mere slik Gud ønsker, så vi kan vandre blant mennesker her til ære for Ham? Er ikke DET vårt største ønske?? Hva ER Gud? Han er kjærlighet.

  1.Kor.13:2 :
  « Om jeg har profetisk gave,
  kjenner alle hemmeligheter og eier all kunnskap,
  om jeg har all tro så jeg kan flytte fjell,
  men ikke har kjærlighet,
  da er jeg intet»

  Slik taler altså Herrens Ord….

  ALT dette stygge som skrives, ER visst Birgir (??) Kommentert av såkalte «kristne brødrene». Jeg vemmes.

  Men i motsetning til Birgirs kommentarer så godtar disse (påståtte) åndelige (?) «brødrene» her inne all ugudelig styggedom Rune Lye kan spy ut mot meg og andre.

  Jeg vemmes.

  Jeg synes bare så inderlig, inderlig synd på flere av dere her inne.

  Hvor står de når det gjelder Gud, tenker jeg 😢

  Jesus kommer snart.

  Dere sover, er opptatt av feil på alle andre enn dere selv.

  Det er andre interessante mennesker her inne som kommenterer, som jeg setter pris på å lese. Hvis disse ikke skrev, så hadde det ikke vært uinteressant for meg å sjekke kommentarene lenger.

  (Alle her inne vet hva jeg mener om munnen til Birgir)

  • Vel Hannah: Du burde rette kritikken mot Birgir Hermansen i stedet:
   Birgir: “Men det er selvfølgelig ikke mulig for deg å formidle sannhet før du kaster djevelen på dør.”
   Birgir: “Men du skjuler deg bak din far, djevelen og satan.”
   Birgir: “Jeg lurer på om Kjell Zverre ble lobotomert da du var på psykehuset i 2019. Det er vel ikke mulig å bli SÅ forandret uten å bli lobotomert.”
   Vi ser jo alle hva Birgir antyder. Såvidt jeg husker var det smerter og ryggen Kjell ble operert for.
   Det var ikke på “psykehuset” som Birgir spydig antyder. Jeg tror alle skjønner hva Birgir antyder og mener.

   Jeg klarer ikke å se ditt poeng her dersom du ikke refser dem som først framsatte de ondskapsfulle og spydige utsagnene.
   Og se på deg selv Hannah. Du bruker “kallenavn”
   Fri Pinsevenn blir “ufri” i dine øyne. Gå i deg selv Hannah og bedøm rettferdig.

   1
   3
  • Jeg ser du bruker kallenavnet “ufri pinevenn” for Fri Pinsevenn.
   Ganske vemmelig gjort.
   Du bør nok ta en titt på deg selv også.

   1
   3
  • “Gå i deg selv Hannah og bedøm rettferdig.”
   Og det sier DU? Du som sier det er IMOT Guds Ord å be FOR og VELSIGNE myndighetene vores. Du som sier vi skal be manipulerende bønner; at vi skal be IMOT vores myndigheter, – bønner som behager DEG, som ikke er bønn i det hele tatt, men uttrykk for dine egne meninger og fordekte Gudsbilde.
   Begynn med deg selv, RT.

  • RT, nå tror jeg de fleste her utenom deg har fått med seg at Hannah ikke akkurat sliter så veldig med å gå i seg selv. Det er det kun ære til Gud for. (Og også takk til de få her inne på Søkelys som er de beste eksemplene for meg til hvordan skrive)

   Jeg har gått den veien, og går der dessverre fremdeles -og lært mye av mine feil, gått mang en gang en tung vei med å si unnskyld. Det koster like mye for meg som for deg RT -og andre her inne, å si unnskyld.

   Men å snakke om hva det koster….dette er egentlig INTET å nevne i forhold til hva Jesus har gjort for meg.

   Jeg har som du og alle andre her inne, ting som henger ved -og som jeg ønsker å kvitte meg med. Rart å tenke på at de høye herrer her inne også har like MYE🤔

   Jeg gikk i meg selv både rett før og etter at jeg trykket SEND på kommentaren min. Gjorde du?

   Det er lavt nivå å kalle noen noe. Man er da ikke bedre selv. (Men denne saken kan du trygt overlate til meg RT😊)

   Jeg tenker mang en gang at pinsevenn er langt i fra fri, det er bare å lese kommentarene hans. (Et annet navn -inntil han VIRKELIG hadde blitt helt fri, hadde vært bedre mener jeg) Og at han piner seg med lære som ikke alltid lyser av frihet og godhet, det er vondt å se.

   Synes det er merkelig hvordan uviljen mot meg kan henge så sterkt her inne fra flere hvis de skal møte meg i himmelen en gang….

   Det er nok en del her inne som sliter ekstra med at jeg som KVINNE sier fra om ting som ikke er riktig ut i fra Guds Ord. Mye viktigere enn vaksiner/test/døde/skadede folk, er vårt forhold til Gud. (Selv om det andre er aldri så grusomt)

   Hvordan klare å leve sammen med Gud i det med uviljen mot meg(?) tenker jeg. Det er dessverre flere her inne jeg er bekymret for.

Det er stengt for kommentarer.