Tusenvis av amerikanske hekser vil fremsi bindende forbannelser over Donald Trump

Amerikanske hekser vil fremsi forbannelser for å hindre Trump seier Som om ikke demokratenes riksrettsprosess mot Donald Trump var nok, vil president Trump nå måtte møte “bindende forbannelser” kastet mot ham av tusener av hekser neste fredag natt. Ettersom Halloween nærmer seg i slutten av måneden har flere amerikanske medier rapportert at hekser som er motstandere av president Trump planlegger å kaste forbannelser over hans administrasjon. De amerikanske heksene gjør med det fellessak med enkelte norske kristenledere, som bruker sin ytringsfrihet til å sverte, tale respektløst og ondt om den amerikanske presidenten. Det at hekser forsøker å bruke heksekraft mot den amerikanske presidenten er ikke noe nytt. Hekser og åndemanere har forsøkt å kaste forbannelser over Trump helt siden han ble tatt i ed i 2017

I følge rapporter skal disse heksene allerede den 25 oktober fra klokken 2359 ha avholdt ritualer som skal “binde” men ikke skade presidenten fysisk. Disse heksene tror at de gjennom å bruke heksekraft til “å binde presidenten” gjør noe bra og positivt for nasjonen ved å ikke tillate at Trump forårsaker skade mot USA gjennom sine handlinger. I følge CBN har hekser økt sitt politiske engasjement helt siden Trump vant valget i 2016 gjennom å kaste forbannelser for å “binde Trump.” I fjor, tok en facebook-gruppe med 13 000 medlemmer i gang en praksis hvor de jevnlig kastet forbannelser over president Trump. For ett år siden, forsøkte en gruppe hekser å slå tilbake mot administrasjonen ved å gjennomføre et hekseritual i mot utnevnelsen av høyesteretts-dommer Brett Kavanaugh i New York. Selv om det ble mye støy om utnevnelsen og demokratene måtte lete i de mørkeste irrganger av landet for å finne noe å anklage Kavanaugh for, falt det hele til jorden. Heksebevegelsen har opplevd jevnlig vekst i USA siden tidlig på 1990 tallet, skriver CBN avslutningsvis. Evangeliske kristne har besvart angrepet fra mørke makter med å danne “Potus Shield team” som ber og tar del i åndelig krigføring på vegne av president Trump.

 

4 tanker om “Tusenvis av amerikanske hekser vil fremsi bindende forbannelser over Donald Trump

 1. Jasså, heksene er mot Trump. Det vil vel si at de er for Biden. Ingen overraskelse. Vi har jo sett at andre avskygninger av djevelens barn også er mot Trump og for Biden. Utelukkende mot Trump og for Biden. Det burde avgjøre stemmevalget for enhver psykisk frisk, moralsk og oppegående amerikansk velger.

  • Enig med deg Spiff. Det ser ut som om alt av destruktive krefter samler seg rundt Biden, enten de er hekser, abortforkjempere, Israelhatere og kristendomshatere. Dette går mot seier for Trump. Vi kan nesten måle det i form av skjellsord, diagnoser og ufin tale som blir slynget ut mot Trump fra Trump haterne. De aner hvor dette bærer hen, og skriker i raseri.
   I 2016 klynget de seg til totalt fake meningsmålinger, og i år gjentar de samme feilen.

 2. Helt enig med amerikanske karismatiske kristne: Demokratene er Satans yngel. De liberalistiske og antinasjonale satanistene sexmisbruker små barn og dreper dem for å lage skjønnhetskrem av blodet. Jeg har hørt det på Søkelys og InfoWars.

  Den hellige ånd og Allmektige far avslører avskummet like klart som Skriftens entydige budskap.

  Sier som Trump: Lock them up!

  Valget blir garantert rigget og jukset med av demokratiske abortmotstandere og feministiske veganere. Trump må ikke godta et nederlag. Han må kjempe som Kong David, knuse bermen og innsette seg som Keiser med damene sine som kardinaler! Så må Trump fensgle alle politiske motstandere og alle kritiske journalister! Ja, skyt dem før daggry! Knus løgnfabrikkene! Gi folk alternative fakta og ekte mannfolknyheter basert på sunne fornemmelser, ikke vitenskapelige bevis og annen vederstyggelighet!

  Grab them by the Jesus!

Det er stengt for kommentarer.