Ture Andersen: GOG-KRIGEN PÅ TRAPPENE ?

Spionskipet “Eger”. Foto: Ture Andersen

“Jeg vedlegger et bilde som ble tatt fra min altan denne uken. Det viser det norske spionskipet ” Eger ” som oppholdt seg i Herdlefjorden rett nord for Bergen. ” Eger ” hadde navnet ” Marjata ” fra den ble bygget for mange år siden og har en form som et strykejern ( trekant ). Skipet skulle egentlig skrotes fordi Forsvaret har bygget et helt nytt spionskip til 1,5 milliarder kroner — utrustet i Tomrefjorden nær Molde — og fått navnet ” Marjata “. ​Men ” Eger ” som jeg tok bilde av , har likevel blitt opprustet og skal brukes til ” maritim overvåkning “. Altså : Forsvaret vårt har nå to store skip som skal drive med etterretning. Navnet ” Eger ” kommer fra en tråler fra Egersund som i all hemmelighet drev etterretningsvirksomhet for Norge oppe i nord. Det var bare kapteinen ombord som visste om dette – og at det var sprengstoff ombord til å sprenge tråleren i filler — om den ble tatt av en fremmed makt. Alt jeg skriver i dette innlegget er hentet fra åpne kilder,” skriver Ture Andersen i et innlegg

HVA GENERALENE VET ​Det er selvsagt helt klart at generaler i NATO vet mye mer om det russiske forsvaret og opprustningen der øst – enn menigmann i Vesten. Det har den siste tiden kommet oppsiktsvekkende uttalelser fra to generaler ; en fra USA og en fra Storbritannia. 4-stjerners US-general Robert Neller holdt foredrag for sine 330 soldater i Værnes garnison før jul – og ba soldatene sine forberede seg på krig. Den siste uken har hærsjefen i GB kommet med en uttalelse som har forbauset mange engelskmenn. General Sir Nick Carter opplyste at russerne har bygget opp en ” aggressiv ekspedisjonsstyrke ” som kan true Storbritannia. Ja, hva vet vi andre om dette ? Russland hadde en stor øvelse sist høst på grensen mot Baltikum kalt ” Zapad 2017 ” ( betyr Vest 2017 ). Vi fikk se glimt av denne store øvelsen på TV – der over 100.000 soldater deltok. Det ble vist en stridsvogn som kom dalende ned i fallskjerm. Soldater hoppet inn i kjøretøyet – hevet stridsvognen og strammet beltene automatisk ; og kjørte avgårde etter få sekunder. Det er EN hoved-tanke som har gjennomsyret det russiske forsvaret de siste årene : Mobilitet. Bakkestyrkene forflytter seg uhyre raskt.
​Da øvelse Zapad var avsluttet og Vesten trodde øvelsesaktiviteten var over ; gjorde russerne noe de aldri har gjort før : Oppe i nord røykla de en stor marinehavn ( slik at vestlig etterretning ikke skulle se hva de bedrev ) – og startet en stor marineøvelse. Flere hevdet at de øvde på å invadere Svalbard – noe våre myndigheter benektet.

HVA HAR NATO GJORT ?

​USA har plassert 330 US-marines i Værnes garnison i Trøndelag – der forhåndslagrene ligger i fjellhaller – til en brigade på 3000 US-soldater. Storbritannia har plassert 200 soldater på Bardufoss flyplass. USA skal utplassere egne jagerfly på Kjeller – og har allerede bevilget 100 millioner kroner til å forbedre infrastrukturen der i 2018. Videre hadde NATO en stor øvelse høsten i 2017 ( ” Aurora ” ) i Østersjøen sammen med svenskene der 15.000 soldater deltok. US-styrken i Trøndelag er nok etablert der med tanke på å hjelpe svenskene om de blir invadert av russerne. Det samme med jagerflyene på Kjeller.

​HVEM BLIR ANGREPET ?

Illustrasjonsbilde

​Jeg vurderer det slik at russerne først og fremst er interessert i å hærta Norge. Det er våre oljerikdommer som er i deres interesser. Hverken Sverige eller Finland har slike verdier å by på. Om de invaderer Sverige, Finland eller Baltikum ; så kan NATO bygge seg opp i Norge og gå til motangrep. Det vil nok ikke russerne være med på. Min situasjonsbedømmelse konkluderer med at Norge blir angrepet først. Det blir et lyn-angrep som kommer helt overraskende. Men russerne vil nok ikke bruke atomvåpen ( fordi de skal inn i landet selv ) og de vil for all del skåne våre oljeinstallasjoner både ON-og OFFshore. De kan skyte raketter fra skip som ligger i Kaliningrad og fra nordflåten og fra åpent hav. De har som kjent luftlandestyrker som kan dale ned overalt. De har flere typer landgangsfartøy ( noen går med en uhyggelig fart ) og de har det gamle hangarskipet ” Admiral Kuznetsov ” som har både jagerfly og kamphelikopter. Videre har de mange store ubåter til sin disposisjon og andre krigsskip – herunder flaggskipet ” Peter den store “.
Russerne har krigserfaring både fra Krim-invasjonen , krigen i Øst-Ukraina og ikke minst Syria. De har mange typer ny-utviklede våpen som de således har fått testet ut – og gitt sine soldater samtidig erfaring.

​NÅR KOMMER GOG-KRIGEN ?

​Bibelen omtaler hva som vil skje i de siste tider – herunder Gog-krigen. Det er liten tvil hos meg om at Russland er Gog. Russerne er nok minst like smarte som oss i Vesten. De venter bare på det rette øyeblikket : D-dag klokken H som det heter på militærspråket. De venter på at USA og president Trump skal vikle seg inn i en stor krig – gjerne i Korea. Da har ikke supermakten USA kapasitet til å yte særlig hjelp til Norge. Men det kan også oppstå flere andre situasjoner – der Russland blir presset opp i et hjørne – og ser ingen annen løsning enn å angripe vestover. En såret og rasende bjørn kan være farlig….

​Ture Andersen

Facebook Comments

12 tanker om “Ture Andersen: GOG-KRIGEN PÅ TRAPPENE ?

  • Linken din er lang, er begynt å se den, det er interresante observasjoner som de fleste ikke forstår og tenker over, meg selv inkludert.

  • Det interresante her er at klimaet på kloden ikke lenger er naturlig på noen måte. Været er millitærisert og manipulert. Når nyhetsoppleserne leser opp værutsiktene ,da er det rene manuskript de leser opp laget av en samarbeids partner til US millitary og Lochead martin. Så når vi får slike nyheter om at de nå kan forutse været langt frem i tid er det på basis av ferdige manuskript ,noe som igjen har med weather modification å gjøre som pågår . Fly brukes for å spre kjemiske aerosoler som bla inneholder aluminium barium strontium etc i nano partikel størrelse som kondenserings medium. forskere-far-16-millioner-til-lage-supervaermelding https://www.yr.no/artikkel/forskere-far-16-millioner-til-lage-supervaermelding-1.13880075

 1. Russernes råskap
  I kveld kom jeg til å tenke på en hendelse i Syria som er lite kjent. Flere land som deltok i kampene inne i Syria mot IS; hadde opprettet et felles operasjonsrom i en bygning inne i Syria. Selvsagt hadde USA offiserer der i lag med flere andre land – herunder Israel. Det var 40 personer inne i denne OPS-en – mange vestlige offiserer som skulle koordinere felles innsats mot IS. Da sendte russerne en rakett ( trolig fra et skip i Middelhavet ) og drepte samtlige som var tilstede. Jeg vet USA ble rasende etter denne hendelsen.

 2. Russerne ville aldri leke med tanken om å angripe et NATO-land, som er militært overlegen Russland. Noe slikt er ganskemeningsløs spekulasjon.

  • Selvfølgelig kommer Russland til å ta nordre del av Norge. De planene ligger ferdig spikra. Russland venter til riktig øyeblikk. Russland har øvd på akkurat det. Russiske u-båter har lekt seg langs sjøjabelen mellom USA og Europa. Russland angriper den de vil, NÅR de vil.

  • Men dette har russerne gjort i mange år, og før dem var det Sovjetunionen. Men det var de sistnevnte som hadde klare planer om en invasjon av både Skandinavia og deler av Europa. Russerne er altfor svake i forhold til NATO. I motsetning til Sovjetunionen som hadde en formidabel styrke.

 3. Uansett hva som skjer er det avtalt spill og det rene “spill for kulissene ” . Illuminati eller verdens skyggeregjeringer trekker i trådene bakom forhenget uansett hva folk flest tror så er alt et teater. Målet for new world order er gjennom fabrikkerte konflikter og innbefattet kriger å skape konflikter som tjener konstruksjonen av the new world order. Landene skal opphøre er målet og erstattes med regioner. Så både klimaendringene og terror er fabrikkert. Målet er å skape så mye støy og global angst at folk skal frivillig be om å la seg id merke med en microchip. Kontanter og mynter skal vekk og vi skal tvinges over på et totalitært elektronisk monster regime. Les åpenbaringen 17. V 17 så ser man profetiene må oppfylles og dyret blir gitt totalitær makt over verden.

 4. Jeg leste flere riksaviser i dag. Der fremkom noe jeg har skrevet om før på denne nettsiden : Ørland blir nå hovedbase for vårt luftforsvar. De første nye F-35 jagerfly er ankommet der – men det viser seg at ingen hadde tenkt på at alle disse flyene har behov for hangarer. Som en nødløsning skal Forsvaret nå kjøpe plast-telt for å beskytte disse svært dyre flyene. Men det som nå er nytt ; er at ingen heller hadde tenkt på at denne hovedbasen også har behov for luftvern. Heldigvis har man en ansatt på Sjøkrigsskolen ; som har mot og innsikt nok til å dele sine kunnskaper med oss andre – og som forteller om et Forsvar nærmest uten planlegging. Det står noe i Skriften om å bli overgitt til udugeligheten….

 5. Trident Juncture i Norge oktober-november 2018.

  Blir hele verden invitert for å lære å krige i Norge?

  “Fargerik storøvelse ”

  “Det er Nato som avgjør hvilke land som får delta på Trident Juncture, og foruten Natos egne medlemmer vil det komme styrker fra både partnerskapsnasjoner (PfP) og land utenom partnerskapsordningen. Det er særlig land Nato opererer sammen med ute som blir prioritert, og en forventer kanskje så mye som 40 deltakernasjoner. For eksempel har Australia vært med på Enduring Freedom i Afghanistan, men aldri øvd i Norge før. Nå vil de komme for å være med på neste års store Nato-øvelse. Det samme vil Jordan, Ukraina og Georgia, mens land som New Zealand, Israel, Aserbajdsjan, Bahrain, Egypt, Irak, Marokko, Bahrain og de Arabiske Emirater kommer med observatører.”

  https://forsvaretsforum.no/fargerik-storøvelse

  Synes dette høres voldsomt ut.

  “TRIDENT JUNCTURE”

  “I oktober og november 2018 vil Norge være vertsnasjon for NATO-øvelsen Trident Juncture, en av alliansens største øvelser.”

  “Slik det ser ut nå ligger det an til at rundt 35 000 soldater fra inntil 30 nasjoner øves. I tillegg vil ca. 150 fly og ca. 70 fartøyer delta på øvelsen. Mellom 8000 og 10.000 militære kjøretøy vil delta på øvelsen. Det må derfor forventes meget stor militær aktivitet på offentlige veier i øvingsområdet.”

  https://forsvaret.no/fakta/aktivitet/ovelser/trident-juncture

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.