Tucker Carlson: “Putter kristne i fengsel og løslater barneovergripere” på grunn av Corona

Tankevekkende fra Fox News ankeret Tucker Carlson

2 tanker om “Tucker Carlson: “Putter kristne i fengsel og løslater barneovergripere” på grunn av Corona

 1. Demokratene i USA er Satan Djevelens stormtropper i kampen om det globale verdensherredømmet.That’s it.

 2. TIL MENNESKENE

  Menneskeheten står akkurat i dette øyeblikk ansikt til ansikt med universets mektigste militære styrker – englene. Hundrevis av millioner 7 til 10-dimensjonale åndeskapninger venter på klarsignal fra Guds øverste general – Kristus – for å igangsette nedslaktningen av brorparten av jordmenneskene.

  Rettsaken som konkluderer med denne dramatiske domsavsigelsen er umiddelbart avsluttet, og vil etterfølges av at ”de fire englene” som holder tilbake de ”fire ødeleggende vindene”, slipper disse løs etter at de siste utvalgte endelig er beseglet under minnemåltidet.

  Det er en militær operasjon som kommer plutselig over Guds fiender, som uten unntak vil falle for evig uten noe som helst håp om en fremtidig oppstandelse. Elitene vil ikke kunne gjemme seg selv om de roper at ”fjellene må falle over dem og skjule dem” slik Guds ord profeterer.

  Firedimensjonale mennesker kan ikke unngå å bli rammet ved å bygge seg overlevelsesbunkre nede i bakken. Kristne vet at Jesus etter sin tilbakevenden til åndelig liv gikk tvers igjennom lukkede dører. Flerdimensjonale engler er dessuten usårlige for menneskenes våpentyper. Bibelen forteller at en eneste engel drepte drepte 185 000 assyrere på en natt da de ville innta Jerusalem.

  Det er verdenshistoriens voldsomste hendelse som ligger rett foran dem. ENESTE beskyttelse for alle er straks å vende om til Skaperen Jahve og Hans sønn og hærfører Kristus. Kriteriet for overlevelse er som skriften sier ”å kjenne sønnen OG Ham som har utsendt ham – Jahve”. Dette krever kjennskap til Hans hensikter – noe som vanligvis tar litt tid å sette seg inn i før dåpen. En kan ikke sies å kjenne noen en ikke engang anerkjenner navnene til.

  Når denne store dagen opprinner vil ikke Gud lenger høre bønner. Derfor er den beleilige tid NÅ. Lar DU denne fantastiske muligheten gå DEG forbi? Da har du i så fall bare deg selv å takke. Valget er DITT!

Det er stengt for kommentarer.