Trump vinner valget i pastor Dana Coverstone`s drøm -pastor Tom Barkey tolker Coverstone`s siste profetier om USA

Pinsepastor Dana Coverstone fra Kentycky har blitt kristen-kjendis etter at hans profetiske drømmer omkring Covid-19, BLM opprøret, presidentvalget og det som ligger fremfor Amerika har gått viral. Pastoren som fra før var totalt ukjent, har hatt en rekke drømmer som angivelig skal være profetiske. Endel kristne avviser Coverstone og hans drømmer og tror det hele er fri fantasi, mens andre tror at pastoren erfarer det som er skrevet i Apostlenes gjerninger:  “Og det skal skje i de siste dager, sier Gud, da vil jeg utgyde av min Ånd over alt kjød, og eders sønner og eders døtre skal tale profetiske ord, og eders unge menn skal se syner, og eders oldinger ha drømmer.” I sin angivelige profetiske drøm så pastor Coverstone at Trump ville vinne valget, men at resultatet blir bestridt og utløser kraftige opptøyer og protester over hele landet..

Hvorvidt Dana Coverstone`s drømmer er profetiske eller bare fantasi gjenstår å se. Noen tror at hans budskap er fra Gud, andre avviser det hele som eventyr og fri fantasi, mens andre igjen er mer avventende før de trekker sine konklusjoner. Her er pastor Coverstone`s siste drøm omkring hva som kan skje i november.

Mens endel av oss er skeptiske og avventende til hvorvidt pastor Coverstone virkelig har fått profetiske drømmer, og derfor stiller oss avventende, finnes det kristne som mener seg å kunne tyde de symbolske hendelsene som beskrives av Kentucky-pastoren. En av dem som mener seg å kunne tolke drømmen ut fra et kristent perspektiv er pastor Tom Barkey som i videoen under serverer sine tydninger av Coverstone`s drøm..

 

Dana Coverstone: Trump vil vinne valget med resultatet vil bli bestridt av voldelige demonstranter

 

Facebook Comments

1 tanke om “Trump vinner valget i pastor Dana Coverstone`s drøm -pastor Tom Barkey tolker Coverstone`s siste profetier om USA

  1. Dette kan absolutt ingen forutse, men vi får håpe han har rett. Alternativet til trump er i hvert fall forferdelig. Uansett om han får rett eller ikke, betyr ikke det at denne pastoren er en profet. Dette blir ren gjetting.

    I stedet for å spekulere i hvem som vinner, bør vi be for sittende styresmakter, og for kommende. Også her hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *