Trump i føringen på siste Rasmussen Reports måling

President Trump tar nå en knapp ledelse i en måling utført av Rasmussen Report. I følge målingen som er tatt opp blant 1500 sannsynlige amerikanske velgere. Tre prosent av de spurte foretrakk en annen kandidat. 48 prosent av de spurte sa de foretrakk Donald Trump i Det Hvite Hus, mens 47 prosent ville ha Biden. Samtidig svarer to prosent at de er usikre eller ikke vet hvem de vil stemme på. Forrige onsdag viste samme måling at Joe Biden hadde 49 prosents oppslutning mens Trump hadde 46

Trump fosser dermed frem på målingene og i den demokratiske leiren begynner desperasjonen til å ta og føle på. Nyhetene og spekulasjonen omkring korrupsjons-anklagene som er rettet mot Biden og sønn ser ut til å påvirke amerikanske velgere som i økende grad ser at Biden/Harris plattformen ikke er noe de ønsker. Dette er første gang at Trump er i føringen på Rasmussen reports målinger.  Samtidig viser målingene også at 52 prosent av velgerne mener at Trump gjør en god jobb. Dette er en økning på 6 prosent siden forrige måling. Stadig mer tyder nå på at verden må stålsette seg for ytterligere fire år med Donald Trump i Det Hvite Hus, og for evangeliske kristne er dette godt nytt. Donald Trump har fra dag en vist seg å være en god alliert for den kristne kirke i USA.

7 tanker om “Trump i føringen på siste Rasmussen Reports måling

 1. Alle skjønner at Trump vil ta storeslem neste tirsdag.
  Dette vil bli en ennå større seier enn i 2016.
  Jeg gleder meg til å se Fredrik Græsvik og de norske fake news aktivistene MSM få sine mentale sammenbrudd.
  Dette er popcorn tid for oss. Gud vil at Trump skal vinne.
  Dette fordi Han bruker Trump til å utføre sin vilje, rense opp i korrupsjon, pedofili og andre skitne aktiviteter Demokratene har drevet på med i årevis.
  Når Trump seieren er et faktum, vil Antifa og andre venstre-ekstreme terroristgrupper gå amokk i amerikanske byer. Opptøyer, vold og borgerkrigslignende tilstander vil utspille seg, når marxistene forstår at de har tapt igjen. Det er bare å lene seg tilbake og se venstresiden, media-aktivistene og alle Trump-haterne gå for en ny smell.
  Profetene tar ikke feil. Trump vil trumpe for andre gang!!

  • Dette går til seier for Trump.
   Selv blant de som hater Trump aner vi en viss resignasjon over det kommende Biden nederlaget.

   3
   2
  • «Alle» skjønner hva som vil skje? Ja, selvsagt! Derfor har kristne ventet på Kristus i snart to tusen år… «Alle» vet jo selvsagt hva som kommer til å skje. Profetene taler i natt og tåke.

   Med erkeengler, helligånden og Jahve på sin side vil Store Oransje Løgner selvsagt vinne. DEt vet «alle». Er «folkeviljen» slik i mange nok av de små republikanske statene, vinner Immune Oransje Fører selv om Biden får millioner flere stemmer, slik fru Clinton fikk.

   Den som lever får se.

   Morsomt at kristne elsker en amoralsk kapitalist som ødelegger et fritt samfunn når han tjener på det selv.

   1
   1
 2. Putin gikk sågar ut og avkreftet korrupsjon av Biden i Russland/Ukraina?
  FAKTUM: Biden leder i snitt 9 prosentpoeng.
  Han vil gruse diktator-wannabien????

  1
  2
  • Det finnes endel frafalls-religiøse i Amerika som hater Trump -på samme måte som biskopene i vår egen apostatkirke.
   Blant evangeliske kristne er støtten til Trump på rundt 80 prosent.
   Gjennomsnitt av de to siste målingene.

Det er stengt for kommentarer.