Tredje verdenskrig-krigen mellom Russland og NATO -slik kan den begynne og utvikle seg

Videoen er heldigvis en fiction, en tilsynelatende BBC nyhetssending som dekker utbruddet av en større krig mellom Russland og NATO og som starter med militære episoder mellom Russland og NATO over d baltisk stater. Mens NATO innkaller til krisemøte i NATOs hovedkvarter i Brussel fortsetter konflikten og utvikle seg til en større konflikt hvor Russland angriper aggressivt både Latvia, Estland, Skandinavia og Polen. Nyhetssendingen fra BBC viser hva som kan skje dersom en slik konflikt skulle bryte ut. Selv om det er lite trolig kan Vesten lett bli blandet inn i den pågående konflikten mellom Nato-landet Tyrkia og alliansen mellom Russland, Iran, Syria og Hezbollah i Syria. I går kunne NRK dagsrevyen melde at Tyrkias president Recep Erdogan truet med å sette iverk en offensiv i Syria for å stanse det syriske regimets militære operasjon i Idlib for å knuse den siste lomme som opprørene holder.

Tyrkias president Recep Erdogan har brukt harde ord mot den russisk/iranske/syriske alliansen og dersom Erdogan gjør alvor av sine trusler kan Nato-alliansen gjennom Nato-landet Tyrkia lett bli trukket inn i en konfrontasjon som vil involvere både Russland, Iran, Syria og ulike Shiamuslimske terrormillitser i regionen.

Se liksomnyhets-sendingen fra BBC om utbruddet av krigen mellom NATO og Russland

16 tanker om “Tredje verdenskrig-krigen mellom Russland og NATO -slik kan den begynne og utvikle seg

 1. Så en tale av Minos fra mars 2014 dette var like før han døde , han døde i 2014 .
  I denne talen lurte han på om pga det som skjedde mellom Russland og Ukraina var konjunkturene av Gog og Magog , men som han sa, han kunne ikke si noe sikkert . Nå i dag er disse konjunkturene mye mye klarere, men vi som mennesker ser bare stykk vis og delt … Anbefaler alle å se denne talen. vet ikke hvordan jeg linker den opp, men det kan kanskje admin på Søkelys ordne. Talen hadde som tema ” Å kjenne sin tid”

  1
  1
  • Det er en ting jeg grubler på , i Valdres profetien sier den gamle damen til Minos at hun får ikke se det, men du skal se det.. sier hun til Minos. Emanuel Minos døde høsten 2014 så han har opplagt ikke fått oppleve profetien i sin helhet gå i oppfyllelse , men i denne talen med tema “Å kjenne sin tid ” vitner han om at han ser profetiens oppfyllelse, når han sier at det som skjer i øst Europa er Gog og Magog som starter å røre på seg , han legger riktig nok til at en skal være forsiktig med å spekulere og ikke være bastant , men jeg tror Minos var rimelig sikker i sin sak og at han siktet til Putin og Russland.
   Noen kan hevde at Emaunel Minos ikke fikk se det , men han gjorde faktisk det han vitner selv om det i dette møtet med tema: Å kjenne sin tid !

   I noen utgaver av Valdres profetien står det at flyktninger skal mer og mer bli behandlet som jødene under andre verdens krig , mens i andre står det at flyktningene skal bli mer og mer behandlet som jødene rett før andre verdenskrig . Det er viktige detaljer her , for det kan bidra til at noen enda tror vi har god tid .
   Jeg har hørt på både eldre og nyere utgaver av taler der Minos taler og leser opp Valdres profetien og han sier alltid og jeg understreker alltid at flyktningene skal bli mer og mer behandlet som jødene før andre verdens krig og ikke under andre verdens krig.
   Enhver som gidder å sette seg litt inn i hvordan flyktninger blir behandlet i dagens Europa forstår at denne delen av profetien alt er nådd, mange tenker at flyktninger ikke blir behandlet dårlig i Norge , da må du spør deg selv ville du invitert en flyktning med deg på noe ? ville du ansatt en nødstilt flyktning osv. det går tusen vis av papirløse flyktninger rundt i Norge i dag uten rettigheter spottet på og sett ned på og prøver du å hjelpe dem vil du bli straffet, her er Arne Viste ett ett eksempel , men også ett vitne .
   Folk i Norge , Skandinavia og Europa har nådd sitt synde mål , nå er det 3 verdens krig og vestens ( Babylons) ødeleggelse som står for tur , det eneste vi kan gjøre nå er å bøye oss i dyp bønn og klynge os til Jesus , for denne verden er det ingen redning.

  • Hei Rune, jeg undrer meg også over akkurat dette i profetien. Grunnen til det er: Hvilke flyktninger dreier dette seg egentlig om? Har ikke Europa og Norge med, tatt inn tusenvis av mennesker som bruker islam til å utføre vold og overgrep mot uskyldige borgere av landet de er kommet til?

   Mange av de har fått og får støtte til alt de trenger, de får praktisere troen sin med støtte fra den norske stat til moskeer og annet. Hva mener du om at ungdommer ranes og unge jenter blir gjengvoldtatt? Er det fordi de ikke er blitt tatt vel i mot?

   Skal man juble og glede seg over utviklingen som skjer, der både unge og eldre mennesker blir redd når man leser om alt volden som sprer seg og blir verre og verre for hver dag? For å være ærlig, så skjønner jeg ikke dette i det hele tatt. Hva mener du om dette?

  • Hei Betina , jeg tar meg selv i og være veldig kritisk til flyktninger, nettopp på grunn av islam , men da må jeg tenke at islam er islam og ikke nødvendigvis en flyktning , jeg ble kjent med en sekulær flyktning fra Syria , han valgte å skifte til norsk navn for og kunne gli mer inn og han virkelig hatet islam , jeg fikk nesten bakover sveis av hvor mye han avskydde denne religionen, han uttrykte seg minst like kritisk til islam om ikke mer en SIAN ( Stop islamiseringen av Norge) personlig mener jeg islam skulle vart forbudt i Norge. Denne stakkars flyktningen ble tvunget til å bo sammen med fundamentalistiske muslimer og han var så lei av dem og måtte krype for dem.
   Mitt poeng er om vi hadde stått opp for våres kristne kultur og sagt klart å tydelig nei til islam og at dem som kommer her som nødt stilte flyktninger skal vi hjelpe, men dem må innfinne seg med at dem må innrette seg etter oss og våres kristne kultur , da hadde vi ikke blitt harde mot flyktninger, men pga både islam og liberal sekularisert livs syn skal ha rangen to veldig polariserte livsanskuelser og våres felles kristen kultur arv er kastet på dør, da er det ikke til å unngå at uskyldige flyktninger får unngjelde, så dypest sett skyldes hardheten mot flyktninger at Norge, Skandinavia og Europa har fullstendig mistet gang synet fordi de har forlatt Gud.

   Jeg mener at det ikke bør være lov å bygge moskeer i Norge og at obligatorisk kristendoms undervisning bør gjeninnføres i skolen, at abort blir forbudt og at homofili blir forbudt , dette er noen av de tinga som må til for å vende Norges skjebne , det kommer aldri til å skje , Norges skjebne er alt forseglet , synde begeret er fult.

   Vi er ingen perfekte , jeg også kan kjenne på hat til flyktninger , selv om jeg vet det ikke er rett, så jeg må se bort fra meg selv og bøye meg i bønn til Jesus.

   1
   1
  • Hei igjen Rune, du gir et godt og velformulert svar, og er tydelig og forklarer det på en oppvekkende måte. Jeg er så enig med deg. Jeg mener også man må ta i mot de som trenger det, men de må innrette seg når de kommer hit. Det triste er, at grunnet alt det som skjer, så skaper det frykt blant mange, frykten gjør at man ikke helt vet hvordan man skal forholde seg til mange av de som kommer hit.

   Vi trenger alle å gå i oss selv, og trenger både Guds visdom og kjærlighet til å lede oss på riktig måte i møte med andre mennesker. Selv orker jeg ikke klikke på opplastede voldsvideoer som legges ut på nettet lengre, det bare knyter seg inni meg. Nyheter gjør meg deprimert, men det er realiteter og sånn virkeligheten er blitt. Jesus er den eneste redningen for oss alle, vi har alle noen vi er glad i. Takker så mye for at du er så ærlig i din beskrivelse av problemstillingen, og at du tar med et meget godt eksempel som gir god grunn til ettertanke.

   1
   1
 2. Vi er i ” oppkjøringen ” til trengselstiden – tror jeg. Det er neste år at denne tiden virkelig bryter ut. Russland har konstruert missiler med en hastighet som vestlige missiler ikke kan skyte ned ( Kinzhal ) – således et stort overtak på våre våpensystemer . Men slik blir aldri nevnt her hos oss og i norske medier.
  Vi som setter vår lit til den Allmektige ; må aldri bli engstelige eller grepet av frykt ! – Rett eder opp , for eders forløsning stunder til…

  2
  1
 3. Russland har sendt brev til norsk UD om et møte kring problemene på Svalbard. Norge vil ikke møte russerne i det hele. Dette er uhyre arrogant og uklokt fra norsk side – mener jeg.
  Det kan minne om den vesle musa som greidde å terge opp en stor og kraftig slagbjørn. Om Russland besetter Svalbard ; så er det slett ikke sikkert at president Trump vil engasjere NATO for å kaste ut russerne derfra.
  I forsvarskretser går det rykter om at russiske marinejegere tok seg i land på Svalbard for en tid tilbake.
  Russerne har jo brukt de siste par årene til å bygge seg opp på Frans Josefs land : Det siste de har gjort er å forlenge rullebanen slik at de aller største flyene kan lande der. Om jeg husker rett ; så er det kring 50 mil fra denne øygruppen til Svalbard. Russerne har også bygget en liten tre-kirke på Frans Josefs land.
  Det vil ikke forundre meg om vi våkner opp en morgen til nyheten om at Russland har invadert / besatt Svalbard. Da er det for sent med dialog med russerne !

  3
  1
  • Det går en grense for hvor mye Norge skal knele og kysse beina til russerne. Russerne provoserer bevisst i denne saken. De vet veldig godt at Svalbardtraktaten ettertrykkelig fastslår at norsk lov gjelder på Svalbard. Når russerne blir nektet å bl.a etablere næringsvirksomhet som de inderlig godt vet strider mot norsk miljølovgivning, noe som gjelder alle, også russere, er det bare for å provosere. Mener du virkelig at russerne skal få ture frem som de vil fordi de er større og sterkere enn oss? Da mener du vel at bøller i skolegården bare kan få banke opp de små og spinkle fordi de er større og sterkere?

   1
   1
  • Spiff

   Når naboen din ber om å få snakke med deg ( selv om han er stor og sterk ) ; så bør du ikke være så arrogant at du ikke svarer ham !

  • Russerne har fått alle svar de vil ha og har krav på å få. Og dessuten kan de lese, også norsk lov. Norsk lov får du også på russisk, tilpasset for russerne som bor og driver næring der oppe. Det er grenser for hvor mange ganger man gidder å svare på de samme spørsmålene. Og nå har de påståtte spørsmålene går over til bølling.
   Russerne har tydeligvis sett til Kina, og hvordan de behandler sine naboland i Sør- Kinahavet. Du med militær bakgrunn, burde vite at legger man seg på rygg for bøllene, har man tapt uansett.

   1
   1
  • Spiff
   Jeg med militær bakgrunn vet at Norge – for noen år siden – kunne mobilisere 13 brigader i tilfelle krig. Nå kan vi mobilisere i underkant av en slik brigade ( brigade = kombinert regiment som utgjorde 5133 soldater ). Således ville Hæren i Norge da stille med kring 67.000 soldater mot mindre enn 5.000 i dag.
   Den russiske hær har endret seg totalt ; der mobilitet gjennomsyrer alt de foretar seg. Selv tunge stridsvogner kan de nå sende ned i fallskjerm ( ble demonstrert under øvelse Zapad 2017 ). Om russerne vil erobre Norge ; er dette gjort på noen få dager. Vi vet at man trenger tre ganger så stor styrke for å ta tilbake et område der fienden har satt seg fast.
   Videre kunne vi registrere at NATO brukte 1,5 måneder på å få militært materiell på plass i Norge under storøvelsen der 50.000 soldater deltok for noen måneder siden ( Trident Juncture ).

  • Og derfor skal vi legge oss på rygg for russerne og la de få bølle med oss? Etter mitt syn bør vi ikke det uansett. Vi kan i det minste vise at vi er selvstendig, og tar selvstendige valg og avgjørelser basert på gjeldende rett, og ikke basert på bøllete oppførsel fra en motpart. Vi har NATO i ryggen, og kanskje bør både vi og NATO bli flinkere til å vise russerne det?

   2
   1
  • Takk, har lest den nå, men har fremdeles problemer med å forstå. Det står også i den profetien at mennesker skal flykte til fattige land. De landene har jeg tenkt kunne være mindre rike europeiske land, og ganske uforståelig om det var fattige afrikanske land eller lignende.

   Det er ikke unaturlig å kjenne sinne når man leser om gjenger som overfaller og slår folk helseløs, både unge og eldre. Selv kjenner jeg noen som ikke hadde fordommer mot innvandrere, helt til de måtte flytte grunnet innvandrere som gjorde at de ikke orket å bo der mer.

   Jeg forstår at synden landet og borgere av landet utfører, har konsekvenser for vår tilværelse, akkurat som beskrevet fra linken du sendte. Alle har et ansvar for hvordan man lever, og man skal være mot sin neste som man ønsker andre skal være mot en selv.

   Det er også riktig at det er en enorm påvirkning som skaper stor forvirring, også langt inn i kristne kretser. Som jeg har skrevet tidligere her, var jeg aldri forvirret angående enkelte saker fra bibelen tidligere, mens jeg nå kjenner en forvirring jeg ikke kjente tidligere, det er nok sikkert ikke bare meg det gjelder.

   Har lest den profetien flere ganger, den er sterk og treffende på så mange måter. Tviler heller ikke på at den er ekte og gitt direkte fra Gud, selv om jeg alltid har lurt på akkurat dette som RL tar opp.

Det er stengt for kommentarer.