Tre russiske militære drept i ukrainsk droneangrep mot militær flyplass i Russland

En ukrainsk drone mot Engels flybase i Russland. Foto fra Telegram -Engels-News

Et nytt ukrainsk droneangrep mot den militære flyplassen Engels i den russiske Sarotov regionen førte til at tre mennesker ble drept. De tre var militært teknisk personell ved basen. Ingen basens fly skal ha blitt skadd. Dronen ble skutt ned av basens luftvernforsvar, men fragmenter fra dronen skal ha ført til dødelige skader på de tre avdøde militære. Ukraina har flere ganger vist at de er i stand til å angripe mål langt inne i Russland. Et hvert slikt angrep har ført til kraftige russiske luftangrep mot strømnettet som anses som en del av Ukrainas militære og sivile infrastruktur.

Den russiske flybasen Engels er et legitimt krigsmål for ukrainske styrker. Men klokskapen i å stadig tirre opp bjørnen er selvfølgelig et annet spørsmål. Tidligere har slike ukrainske angrep blitt gjengjeldt med massive og omfattende luft og missilangrep mot Kiev og andre byer, og det er neppe tvil om at Russland vil hevne også dette angrepet. I russiske kommentarfelt kreves det nå at Putin får av seg silkehanskene og slår hardt til mot “beslutningstakerne” i Kiev som igjen har bevist at de kan angripe mål dypt inne i Russland. Ekstra utfordrende må det være for Putin og det russiske militære at det er nettopp Russlands strategiske flybaser som blir angrepet. I russiske kommentarfelt har det lenge vært økende kritikk med hvordan den russiske militære ledelse håndterer krigen. Flere har tatt til orde for å jevne Kiev med jorden. Dette vil neppe skje, men det er grunn til å forvente en ny runde med omfattende russiske rakett og luftangrep mot infratruktur i Kiev og andre ukrainske byer. Det blir dessverre ingen jule og nyttårsfred for befolkningen i de krigsherjede områdene i Ukraina og Russland.

3 tanker om “Tre russiske militære drept i ukrainsk droneangrep mot militær flyplass i Russland

 1. Jesus Kristus:

  “Stikk sverdet tilbake i sliren, for den som griper til sverd skal falle for sverd”.

  Dette viser at hele kristenheten er bunnfalsk i sine bestrebelser på å redde verden. Bibelen er imidlertid krystallklar:

  “Den som vil være verdens venn blir Guds fiende”.

  Bibelens profetier viser at “alt vil gå fra vondt til verre, intil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”.

  Å kjempe for en bedring av denne verden er derfor det samme som å si at Gud tar feil bare vi tar tak i denne verden for å forbedre den.

  Derfor heter det også: “Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme”.

  Enkelt og greit…

  • Vi som er troende tar ikke til våpen og vil ikke ta del i krig. Som troende er vi gjester her nede.
   Vi gleder oss ikke over krigen som skjer rundt oss og lidelsene. Vi vet at Kristus Jesus sa at dette må skje og det skjer. Midt i dette er det et håp om det evige riket Guds Ord taler om.
   “La Ditt rike komme,” ba Jesus og det er vel nettopp dette vi lengter etter.
   Gud skal opprette sitt rike -og Guds rike er vårt håp og vår bønn.

   1
   1
  • Fine tanker. Selvsagt er vi ikke isolert sett glade for krig og elendighet, men samtidig “løfter vi våre hoder og retter oss opp når vi ser alt dette skje fordi vår forløsning stunder til”.

Det er stengt for kommentarer.