Torp ut til forsvar av Hanvold -etter nye angrep mot TV sjefen fra media

Jan Hanvold, Foto: Søkelys

TV Visjon Norge og Jan Hanvold har igjen blitt utsatt for massiv kritikk, og nok en gang må Jan Aage Torp, pastor i Oslokirken ut til forsvar for Jan Hanvold som leder Norges største kristne tv kanal. “De aller siste angrepene på TV Visjon Norge gjennom NRK Buskerud, VG, Dagen og Nettavisen er enda en erklæring om hvilket mirakelverk av Gud som grunnleggeren Jan Hanvold leder,” skriver Jan Aage Torp i en kommentar på Facebook. “Er det noe rart at skandale og sjikanemediene slåss imot TV Visjon Norge, fordi disse er en reell konkurent til NRK, VG, Nettavisen, skriver Jan Aage Torp om de siste angrepene på Jan Hanvold

“Er det noe rart at skandale- og sjikanemediene slåss imot!?
– TV Visjon Norge er idag en reell konkurrent til NRK.
– TV Visjon Norge er idag en reell konkurrent til VG.
– TV Visjon Norge er idag langt sterkere enn Nettavisen noen gang kommer til å bli.
– TV Visjon Norge samler hundretusener foran sine tv-skjermer og mobile enheter hver bidige døgn, mens avisen Dagen går nedover.
Hvorfor skjer denne fremgangen for Jan & Inger Hanvold og staben i TV Visjon Norge? Svaret er at de stoler på Gud. På bildet er de i bønn på direktesendt tv sammen med Norge Idags sjefredaktør Finn Jarle Sæle som følger samme prinsipp for Norge Idag-konsernet sammen med sin Anita og staben.
TV Visjon Norge er idag i ferd med å bli den sterkeste alternative mediekanal i Norge! Og Gud strider for «kanalen som verken slumrer eller sover»!
Gud STRIDER endog IMOT dem som prøver å ødelegge Hans tjenere.
Aina & jeg ber hver dag, hver uke, hver måned, hvert år – frimodig og enhetlig – den samme bønn som Kong David ba, og våre bønner virker! Dette er ikke sekulærhumanistiske og liberalteologiske bønner, men autoritetsbønner i Jesu Navn!
Vi ber om velsignelse over alle Gud vil velsigne, også våre «fiender», fordi Gud kjenner hjertene. Men sier Gud NEI, da ber vi i samsvar med Hans vilje.
Be med oss utifra Salme 35: 1-9:
«Herre, strid mot dem som strider mot meg. Kjemp mot dem som kjemper mot meg! (…) La dem som står meg etter livet, bli til spott og skam. La dem som har ondt i sinne mot meg, trekke seg tilbake med skam! (…) Men jeg skal juble i Herren og glede meg over hans frelse.» Skriver Jan Aage Torp som ikke er blant dem som vil delta i de massive angrepene på Jan Hanvold som ble utløst etter at biskop Per Arne Dahl la ut et innlegg med tittelen “Nåden er gratis, men ikke bønn for syke.” Biskopens innlegg kan leses i sin helhet her: http://www.dagen.no/dagensdebatt/kristenliv/HELBREDELSE/N%C3%A5den-er-gratis-men-ikke-b%C3%B8nn-for-syke-557188