To sivile drept i ukrainsk angrep mot Suzemka i det russiske Bryansk

Foto Mash -Twitter

To personer er døde som en følge av ukrainsk bombing av landsbyen Suzemka i Bryansk i Russland. “Dessverre ble to sivile drept som følge av angrepet fra de ukrainske nazistene. I følge foreløpige data ble en boligbygning fullstendig ødelagt, og ytterligere to hus ble delvis ødelagt,” skrev Alexander Bogomaz, på sin Telegram-kanal. Bogomaz er guvernør i den russiske Bryansk regionen. #I Bryansk-regionen, så vel som i andre grenseregioner i føderasjonen, fortsetter det gule nivået for terrorfare å fungere, noe som innebærer økte søk på jernbanestasjoner og andre overfylte steder, økt sikkerhet for strategiske anlegg, inkludert energistrukturen, og andre tiltak,” skriver russiske mediet RIA Novosti.

Det ukrainske angrepet mot den russiske grenselandsbyen blir bekreftet av uavhengige kilder. Ukraina har i økende grad og ved hjelp av våpen og penger fra NATO flere ganger angrepet sivile mål på russisk territorium. Slike angrep mot mål i Russland blir ofte gjengjeldt med omfattende russiske rakettangrep mot mål i Ukraina.  Den pågående krigen som startet i 2014 ser foreløpig ikke ut til å få noen ende. Både Joe Biden regimet og Kiev har avvist et kinesisk fredsforslag og man venter nå på at Ukraina vil starte en større motoffensiv finansiert og støttet av NATO. Natt til lørdag ble et oljeanlegg på Krim satt i brann etter et ukrainsk angrep med droner. Vi står sannsynligvis foran en omfattende opptrapping av krigen ettersom russisk territorium stadig blir angrepet av Ukraina. Den tidligere russiske presidenten og nåværende viselederen for det nasjonale sikkerhetsrådet i Dumaen, Dmitry Medvedev oppfordrer lørdag til “fullstendig demontering” av “Kiev-regimet”, så vel som for å påføre “masseødeleggelse” på landets militære personell og maskinvare.”

2 tanker om “To sivile drept i ukrainsk angrep mot Suzemka i det russiske Bryansk

  1. Den russiske krigsmaskinen er tusen ganger verre når det gjelder ødeleggelse av infrastruktur og drap i Ukraina, så det som skjedde i grensebyen er bagateller

    3
    3
    • Tillegg:
      Men forferdelig vondt og trist om det er mange eller få, det som skjer i konflikten er tragisk.

Det er stengt for kommentarer.