Thon hotellene sier nei til regnbueflagging -har allerede snudd og opphever flaggforbudet

Mens andre bedrifter kappes om å legge ut profilbilder i regnbuefarger, er det motsatt beskjed i Thon Hotels. Det har gått ut beskjed til ansatte om å ikke heise regnbueflagget, melder TV 2. Thon Hotels sier ingen skal diskrimineres. – Det å fremme likeverd, like muligheter og rettigheter er temaer konsernet vårt arbeider med systematisk gjennom hele året, skriver konserndirektør Morten Thorvaldsen til TV  Og legger til: – Vi har ikke heist regnbueflagg på flaggstengene våre fordi vi ønsker å være nøytrale, og at inkludering og mangfold skal favne alle

Filadelfia-menigheten i Kristiansand bøyde seg for regnbueflagget før sitt fall etter press fra pro-LGBTQere. Nå må Thon hotellene forberede seg på hets og sinne fra pressgrupper og politisk korrekte medier. Og når vi ser de siste oppslag i dag: “Thon Hotels opphever forbudet mot å heise pride-flagget. Det viser en intern melding sendt til ansatte i hotellkjeden som VG har fått tilgang til.  Dette gikk fort. Alt som behøves for å bøye Thon hotellene til regnbue-lydighet var noen mediaoppslag og sutring fra LGBTQ aktivister og så var forbudet fjernet. Det måtte gå slik. Ingen uten Guds kraft kan kjempe mot det dyret.

3 tanker om “Thon hotellene sier nei til regnbueflagging -har allerede snudd og opphever flaggforbudet

 1. Thon tålte ikke presset og snudde fort. Neste gang jeg skal over natte på hotell blir det ikke Thon

  3
  6
  • Det var ikke mye som måtte til der. Woke agendaen seierer svært lett i Norge. Folk er så konforme at det halve er nok.

   3
   5
  • Oops… det gikk fort.
   Trodde jeg hadde fått noen helter jeg.

   Her tror jeg virkelig det har vært noen som først fulgte hjertet sitt. Kanskje kjente de «noe» (som egentlig var Gud,? Eller bare sunn fornuft?Gud har også gitt oss sunn fornuft)

   De HADDE tatt en bestemmelse om at VI sier nei.

   Man skal være tro mot hjertet sitt. Jeg tror Gud taler og gir folk oppgaver etter hva vi vil makte å stå i. Og jeg tror DISSE kunne maktet å stå gjennom det.

   Vi skal ikke dømme -jeg tror de kommer til å dømme seg selv.

   De skulle ha vært tro mot bestemmelsen sin😢 Ikke sikkert det vil gå så bra med Thon….

   4
   5

Det er stengt for kommentarer.