Donald Trump på Twitter: “The Squad” er det demokratiske partiets anti-israelske og antisemittiske ansikt

The Squad fremtrer nå mer og mer som den sentrale røsten og drivkraften i det amerikanske demokratiske partiet.

The Squad eller firerbanden som de fire kvinnelige kongresskvinnene omtales som, drar det demokratiske partiet i stadig mer anti-israelsk retning. Mens president Trump og det republikanske partiet står klippefast på sin støtte til Israel og det jødiske folk, er det flere og flere tegn på at det demokratiske partiet trekkes i en annen retning. Som kjent ble de to muslimske kongresskvinnene Ilhan Omar og Rashida Tlaib nektet adgang til Israel på grunn av sine uttalte antisemittiske utsagn og støtte til organisasjoner som tar til orde for full økonomisk boikott av Israel.

President Trump tar i bruk Twitter og omtaler “The Squad” som det demokratiske partiets nye ansikt.

De to kongress-representantene tar til orde for å kutte den økonomiske støtten USA gir til Israel. Noe  de mer moderate i det demokratiske partiet neppe vil si seg enig i. President Trump som har markert seg som den mest Israel-vennlige presidenten på flere tiår har gjentatte ganger tatt fordømt fra de antisemittiske uttalelsene til Ilhan Omar og Rashida Tlaib og fremholdt at dagens administrasjon står skulder ved skulder med den jødiske staten. I en uttalelse på Twitter tirsdag skriver presidenten at han ikke “kjøper” tårene til Rashida Tlaib. Jeg har sett hennes voldelige, sprøe og det mest viktige, hennes ORD, i lang tid nå. Ingen tårer? Hun hater Israel og det jødiske folket. Hun er en antisemitt. Hun og hennes tre venninner (I Squad) er det nye ansiktet til det Demokratiske Partiet. Lev med det!,” skriver Trump på Twitter.

I videoen under forklarer Hananya Naftali om bakgrunnen for at Israel nektet de to antisemittiske kongresskvinnene adgang til landet og forteller hva som har skjedd.

 

 

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Donald Trump på Twitter: “The Squad” er det demokratiske partiets anti-israelske og antisemittiske ansikt

  1. Man kan ikke tro på et ord av det denne bøllete løgnaktige guttungen sier.
    Han får ikke kjøpe Grønland, så da vil han ikke besøke DK allikevel?

    • (Men litt tøft at denne rakkerungen ble USA’s president Ståle? 😉
      Det er håp for meg og deg også Stål, og med ditt navn hadde du egentlig bedre sjanse enn en ved navn Donald til å bli noe lignende)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *