Terrorist som drap sin stesøster og forsøkte å angripe en Moske dømt til 21 års forvaring

Den terrordømte Phillip Manshaus finn en knusende dom i Asker og Bærum tingrett. Mannen som først drap sin egen stesøster ønsket å gjennomføre et blodbad mot en Moske den 10 august 2019. Manshaus ble der overmannet av flere eldre menn -med den konsekvens at han ble gjort til latter blant høyreekstreme på en rekke nettforum.. I den enstemmige dommen ble Manshaus dømt til 21 års forvaring med en minstetid på 14 år. Manshaus må i tillegg betale erstatning til flere av de involverte. Manshaus som blant annet gjorde nazi-hilsen under rettssaken hadde håpet å skape et blodbad da han angrep moskeen. Heldigvis lykkes han ikke og en forvaringsdom på 21 år er langt fra godt nok. Vi trenger livstidsstraff som er livstid for terrorister som han og Anders Behring Breivik..

Facebook Comments

2 tanker om “Terrorist som drap sin stesøster og forsøkte å angripe en Moske dømt til 21 års forvaring

 1. Redaktøren gjør det til et stort poeng at høyreekstreme gjorde Phillip Manshaus til latter fordi han ble overmannet av eldre menn og ikke fikk gjennomført sin terrorist aksjon. Og det er den meningen som redaktøren uttrykker.
  Redaktøren har ikke mye til overs for at denne terrorist aksjonen var mislykkes, ser vi av dette innlegget. Og da antar jeg at det er hans mening.

  PS: Moskeen var tom etter det jeg husker så stort tap av liv hadde det ikke blitt.

  • Redaktøren tar avstand fra enhver form for terror, inklusiv denne som ble latterliggjort av Phillip Manshaus likesinnede.
   Artikkelen om terrorangrepet ligger her: https://www.sokelys.com/?p=25891
   Hvor finner du støtte til det du hevder Torodd?
   Søkelys skrev da: “Drapsmannen skal i løpet av de siste årene ha utviklet tildels religiøse og fremmed-fiendtlige holdninger. Holdninger som gjorde at han forsøkte å gjennomføre ett terrorangrep som heldigvis  feilet uten å føre til flere dødsfall”
   Mye tyder på vi i Philip Manshaus har en radikalisert og religiøst forvirret mann som kan ha blitt sårbar som en følge av flere selvmord i den nære familien. Søkelys skrev også:Lørdagens forsøk på terrorangrep mot Mosken fikk heldigvis ikke fatale følger for noen. Utfallet kunne vært langt blodigere hadde den norske terroristen gått til angrep under fredagsbønnen eller under feiringen av eid. Angrepet er likefullt et signal på at det fremdeles finnes ekstreme individer som er villig til å drepe eller utføre massedrap for å markere motstand mot jøder, muslimer, kristne eller politisk annerledes-tenkende. For vår del må vi si nei til all form for vold og drap, og holde fast på evangeliet som lærer oss en annen vei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *