Terroren i Paris, det sanne ansikt til ekstrem islamister som underkaster seg koranens ord

Karikaturene som fikk muslimer til å drepe 12
coran-merde-charlie-hebdo-karim-achoui-ballesDen blodige terroraksjonen mot det franske satire-magasinet Charlie Hebdo blir møtt med skarpe fordømmelser fra politiske ledere over hele den vestlige verden. 12 mennesker er drept og tjue skadd er resultatet av at ravgalne og Allah Akbar skrikende islamister går berserk med tunge våpen i franske avisredaksjoner. Dagens angrep er også et angrep på ytringsfriheten og de verdier den vestlige kultur setter høyt. Dette er en av karikaturene som ble publisert av det franske magasinet tidligere i denne uken. I sympati med de døde og skadde legges denne karikaturen ut. En av dem som i dag har omtalt dagens groteske terrorhandling i Paris er debattanten Knut Nygaard som blant annet skriver dette i et innlegg på Verdidebatt.no: “Jeg er dessverre en av dem som har gjort klart til kjenne at Mangfoldssamfunnet har en stor utfordring og det er islam iblandt oss. Jeg har og tatt til orde for at Mangfoldssamfunnet vil føre til Brytningssamfunnet som vil føre til Kaossamfunnet som vil føre til..” Les innlegget her

Facebook Comments

11 tanker om “Terroren i Paris, det sanne ansikt til ekstrem islamister som underkaster seg koranens ord

  • Vel “Nok Er Nok”, Anders Behring Breivik brukte kristen identitet og symbolikk i sitt drap av 69 barn paa Utoya. Han hevdet at stedet var anti-kristelig. Konsekvensen av det du skriver er at all kristendom maa forbys. Ellers er jeg enig i at nok er nok. Men all barbari maa bekjempes og det hardt med sivilisasjon. Ikke med barbari.

  • Torodd. Mennesker er redde, vestlige politikere har ikke helt forstått hva slags krefter vi har invitert inn i Europa. Jeg er sint. Dette er det israelere har opplevd i år etter år. Terror.. Jeg er redd den vestlige kultur er i krig -med islam og jeg ser at dette skaper ytterligere fremmedfrykt. Det må komme strengere kontroll på hvem vi slipper inn i Europa.

  • OK, det var med andre ord en tabbe aa slippe inn Anders Behring Breivik og hans religion kristendommen til Europa med andre ord. For kristne har vert de storste terroristene i baade eldre og nyere tid i Europa. Jeg er enig i at man burde ta et oppgjor med alle krefter som har i seg det aa ta livet av andre mennesker. En bedre overvaakning av disse miljoene, dvs islamistiske, hindu, kommunister, sikh, nazi og kristne er definitivt veien aa gaa utover. Her er vi enige.

  • Torodd. Hvilken menighet gikk ABB i? Var ABB en bekjennede kristen som levde ut Bibelens ord om å proklamere evangeliet for alle folkeslag? Meg bekjent var ikke ABB aktiv i noen kristen sammenheng. ABB proklamerte ikke Alluh Akbar eller “Halleluja Jesus lever” når han fløy rundt på Utøya og drap uskyldige. En ting kan vi enes om, voldelige og potensielt voldelige grupper bør overvåkes nøye og grundig, uansett religion. Men jeg kjenner ikke til noen kristne terrorgrupper i Norge..

  • Å mene at Bering Breivik har noe med Herren Jesus å gjøre er galskap. Verden trenger Jesus. Ikke noe som helst annet.

  • Breivik var i den samme situasjon som de mange islamske terrorister er/var i. Dvs uten noen formell tilknyttelse til en menighet og med en forskrudd ide om hva kristendom/islam er. Du og jeg tar avstand fra vaar terrorist Breivik. De aller fleste muslimer tar avstand fra islamske terrorister. Og naar det gjelder om man skriker Allah Akbar/Jesus vere lovet, er dette en lokal sedvane. I sydligere land har kristne terrorister uttrykt noe slikt som at Jesus vere priset under terrorist aksjoner. Men vi er enige i at alle potensielt voldelige grupper og enkelt personer burde overvaakes.

  • Feil, Torodd! Brevik var ikke i samme situasjon som muslimske terrorister. Terroristene har nemlig godkjenning fra koranen til å drepe. De blir hyllet som helter i den muslimske verden. Dersom de hadde mistet livet i aksjonen ville de gått til paradis og boltret seg med x antall jomfruer. Slutt med tullet, Torodd!

  • Torodd, det er helt klart at det har vært begått grusomme ting i kristendommens navn. Men vi må ikke glemme at bibelen formidler kjærlighetens budskap og sier klart ‘du skal ikke drepe’. De som har gjort fryktelige ting i kristendommens navn er ikke kristne. De har ikke mandat fra kristendommens opphavsmann til å gjøre dette. Hitler var ingen kristen selv om han sa ‘Gott mit uns’. De som begikk handlingene i Paris følger bare koranen som gir rett til å bruke alle midler mot de vantro, også drap. Dette forstår du vel egentlig?

  • Islam er en barbarisk religion der menneskeverdet er ikke eksisterende. Kristendommen er som du vet helt annerledes. At Behring brukte kristen symbolikk har ingen ting med kristendommen å gjøre. Du er bare ute etter å kverulere, Torodd.

  • La oss se om muslimer kommer på banen med en demonstrasjon for å vise sin avsky mot det som skjedde i Paris. Det skjer neppe. Hvorfor? Koranen har bare blitt fulgt! De som tror at islam består av både moderat og ekstrem islam er svært naive. Jeg sier ikke at alle muslimer er onde, men at religionen har et sterkt og hjernevaskende grep på dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *